Iltalörppää!! :D

...ku en aamulörpillekkään kerenny... :D

23.10.2013
riu
riu

Heippa!
Meillä syksy tuonut mukanaan vaikeita hengitysoireita ja osastoreissuja muutama. Pienimmällä on nyt toinen paha flunssa. Viikonloppuna hälläkin hengitys oli hyvin astmaista, vinkui oikein. Toissapäivänä hulahti pienen naama aivan atooppisen näköiseksi. Saa nähdä, mitä tuleman pitää..ihan kuin Urhon käsikirjoituksella mennään. Sillä erotuksella, että korvat eivät ole vielä olleet tulehtuneet. Huomenna mennään keuhkoja ja korvia näyttämään.

Esikoisen asiat on edenneet diagnoosiin asti vihdoin, helpotus tavallaan.

Kolmosella on suolistossa nyt jotakin häikkää, lasten kirralle ollaan menossa asian tiimoilta.

Mies murskasi (kierukka repeytyi liki kokonaan irti ja murtuma)painitreeneissä polvensa 2 vk sitten, pitkä kuntoutuminen edessä ja koittaa välttää veitsen ja kuntouttaa jumpalla ja ajan kanssa.

Itellä kolmatta päivää ääni melkein kokonaan pois, muuten menee hyvin :D

23.10.2013
tyttö
tyttö

Ihana kuulla että maaru saa vietellä joulua miehen kanssa ♥ Mites tuleeko isot lapsetkin kotiin jouluilemaan?

23.10.2013
misukka
misukka

Voihan! Kyllä Mäki haluisin lojua sängyssä pitkään:) Pojulla vuotaa nenä ku seula.. Saa nähä tuleeko lentsu. . :( no eipä se oo sairastanut vielä ku 2h noroa helmikuussa Ja rokotuksista on 2krt vähön lämpöilly.. pappa tuli käymään ja viides koneellinen pyykkiä pyörii. . sit ei sitä enää oo

23.10.2013
teeko
teeko

Sie oot tosissaan nukkunu piiiitkäääääännnn. Vähänkö luksusta tuollanen :)

Muutenkii kuulostaa siun päiväs vallan erinomaiselta.

23.10.2013
misukka
misukka

Niin juu, iltaa vaan :D

Ihan perussettiä täällä. Esikko vääntää iltapalaleipiä itselleen ja pikkuveikalle.

Meikäläisen kurkku on ihan turkasen kipee. Vähän vaihtelee aina, mihin sattuu eniten. Päivällä särki kitalaen takaosaan, nyt sattuu tuonne vasemmalle nieluun.

Saatiin selvyys tarhakuvausasiaan. Tai ainakin melkein. Ilmeisesti mein kuopus menee tarhakuvaan siellä tarhassa jossa on nyt ollu vikat 2,5kk varahoidossa. Saattaapi olla, ettei meidän pphsta ole enää tekijäksi. Eli tässä joutunee jossain vaiheessa meittimään, mihin sitä lapsen hoitoon haluaa. Uudelle pphlle vai mahdollisesti päiväkotiin. Ja jos päikkyyn ni mihin niistä.

23.10.2013
misukka
misukka

Mitäs mammojen päivä on pitäny sisällään? :)

Mie nukuin aamulla piiiitkään, klo oli minuutilleen 11:22 kun nousin sängystä. Hups :D Iltapäivällä siivoiltiin, kävin hakkee miun siskon meille, tuli vieraita, syötiin tortilloita ja nyt just on joulutortut uunissa. Tuoksuvat taivaalliselle :P Illalla vielä saunotaan ja jos kerkeis pikkisen ees tekemään koulujuttuja :) Ihana lomapäivä ollu tännään!

23.10.2013
riu
riu

Kuis se riu on noin kauhian kiireinen ollu ettei aamulörpändeerille ehtiny?

23.10.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...