:D

Alkoi oikein naurattaa, että ku oon koittanu saada vauvakuumetta pois ja nyt tuli tuo jälkisuppariketju :D Kiitos muistutuksesta, nyt ei todellakaan tee mieli edes yrittää uutta vauvaa ku alko muistelee kuin tuskasia ne jälkisupparit oli. Olin jo ehtiny unohtaa niiden olemassaolon.

23.10.2013
misukka
misukka

Mulla auttaa se kun muistelen tai ei tarvii kauheesti ees muistella sitä kamalaa pahoinvointia mikä mulla ekat kolme kuukautta on, en siis syö ekaan kolmeen kuukauteen mitään tai yritän mut mikään ei pysy sisällä, tiputuksessa vaan makaan, se riittää siihen et meille ei tod enää tulee kolmatta lasta! mulla on paljon ruokia joita en pysty enää syömään ja uskokaa tai älkää niin televisio ohjelmia joiden tunnusmusiikista oksennan samantien.

23.10.2013
Lintu4
Lintu4

Mulla ei auta kuumeeseen edes supistuksien ja synnytyksen miettiminen. Vaikka nytkin raskaana, niin silti vauva kuume. Kai se vauva vain pitäis olla tässä nyt heti! Noh, jospa helmikuussa helpttais...

23.10.2013
carata
carata

Meet kuuntelee sitä nasun iltahuutajaa ja päästät nasun lenkille tai nukkumaan korvatulpat korvissa.

Mie ku tiedän, että seuraavasta raskaudesta ei oikein voi tulla kovin rauhallista ja seesteistä ni pitäiskö mun sit ton jälkisuppailun lisäksi ajatella et siitä tulee kuitenkin kauhia huutaja?

23.10.2013
misukka
misukka

Miusta ku se synnytys ei sinänsä ole ollut edes kamala kokemus ni sekään ei oikein auta. Mut noi jälkisupparit oli kyl sellaset että sen synnytyksen jälkeen ei enää kaipais niitä yhtään. Ku se käärö on sylissä ja poltot on melkein pahemmat ku avautumisvaiheessa.

Jos tää hetken mua rauhoittaisi. Pianhan nuo taas unohtuu ku näkee vaaveja. Jossain syvällä se kaipuu kytee ihan liian vahvana.

23.10.2013
misukka
misukka

Mä en oo vielä kokenu mitään liian negatiivista, vaikka säätöä on ollut ja paljon!

23.10.2013
aadasisko
aadasisko

miulla iana toimi se synnytyksen kamaluuden muisteleminen :D

23.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...