Vinkkejä ruokailuun ulkomailla, vaavi 8kk?

No niin, ollaan sitten varattu aikaa sitten matka joulukuulle, kun ajateltiin fiksusti, että vauvan kanssa on helppo reissata :) No, vauva sattuu olemaan siinä vaiheessa jo lähes 8 kk vanha eli tarvitsee myös kiinteitä reissussa (ja on korvikevauvakin vielä). Kotona ollaan popsittu hyvällä halulla kotiruokaa ja nyt iski paniikki, että mites reissussa :0? Kaupan hedelmäsoseet ja puurot maistuu, niitä nyt ainakin otetaan korvikepatteriston lisäksi mukaan...kananattaisiko mun koettaa totuttaa tota tenavaa kaupan "ruokasoseisiin" vaivai...meillä on huoneisto lomakohteessa, jossa siis on keittolevyt yms. eli ajattelin ,että kasviksia voi ainakin keittää ja soseuttaa sielläkin. Mutta tarviiko viikon reissulla lihaa/kalaa vai pärjääkö kasvisruoalla? Pitäisikö siis kaupan sörsseleitä alkaa treenata aktiivisesti....Ja mitä muuta tuon ikäisen kanssa reissussa pitäisi huomioida?Lento on n. 6 tuntia...

22.10.2013
Myy76
Myy76

Voi kiitos isosti Jii 3.

Juu, kyllä ne lihatkin varmaan on ihan turvallisia, mä olen vaan ihan täällä kotimaassakin hermoheikko niiden kanssa :D Tai no, kun en itse niin tykkää/osaa tehdä mitään kummalista niistä, niin ehkä sitten tottumattomuuttani kammoksun. Mutta en siis ole mikään kasvissyöjäkään (meni muuten ihan hiukan OT :))

Toi vaippavinkki on loistava, ei tarvitse koko matkalaukkua täyttää niillä (ja toista soseilla...;D). Taidan vaan olla pikkuisen hermoilija, eläähän ne ihmiset ulkomaillakin, niinkuin tekin. Ehkä me selvitään! Kiitos!

22.10.2013
Myy76
Myy76

Ai niin, ei ole vaavilla mitään allergioita Jii,että sen suhteen käy kaikki :)

22.10.2013
Myy76
Myy76

Kiitos vastauksista!Olen hiukan kokeillut antaa kaupan soseita (just noita 5kk) kotiruoan joukossa ja siinä ne menee jotakuinkin alas. "Raakana" nuo soseet ei oikein uppoa, mutta aikaahan on vielä treenailla. Mietinkin,että jos vaikka yhden hyvän liha/kanasoseen löytäisi,jota mini suostuisi syömään,niin sillä menisi vaikka päivälliset ja kasviksilla lounaat tms.

Jii, ollaan tosiaan Kanarialle menossa,osaatko vihjata valikoimista siellä? Ja ihan on Misukka valmiiksi pureksittu pakettiloma :)) Ei sentään ihan ekstremehommiin lähetä tällä köörillä.

Mä oon vaan taas jotenkin tosi epäluuloinen (anteeksi) kaikkea ulkomaista lihaa kohtaan,että siksi ehkä tätä märehdin suotta.Enkä kyllä usko,että niissä sapuskoissa Kanarialla on yhtään mitään vikaa,olen siellä ennenkin ollut ja hyvin syönyt :DD

22.10.2013
Myy76
Myy76

No teillä varmaan jo nyt syödään niitä 5kk ikäsille tarkoitettuja, ainakin joskus? Joten ota niitä nippu mukaan jos suinkin niitä suostuu syömään. Ja voithan sä antaa ihan ravintolassakin lapselle omalta lautaseltasi ruokaa.

En mä tuota näkisi kauheana ongelmana. Riippuu tietysti, mihin päin olette menossa, että onko semmoista turvallista turistialuetta vai lähdettekö omatoimimatkalle.

22.10.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...