Meidän eskarilainen

Tietääkös kukaan asian todellista laitaa kun...? Meidän eskarilaisella on kulmio kipsi kädessä ja se kipsi/käsi roikkuu tollases kaulalenkis...en tiedä sille nyt mitään muuta kun murresanoja mutta käsi saa siis levätä tuossa vatsan päällä... Nyt reissarissa oli ilmoitus että alkaa sisäliikunta niin pitäisikö tuolla olla ihan virallinen joku lääkärin todistus että ei saa osallistua liikuntaan vai onko se ok noinsa jos vaan kirjoitan ja oletan ettei osallistu? Muistan että itselläni on ollu tikkauksen takia lääkärin liikuntakielto mutta olin silloin kolmannella luokalla ja vamma ei ollut näkyvä...  Kyllähän tuo touhuaa ja toheltaa muutenkin ettei se nyt toki ihan mahdottomalta tunnu vaikka osallistuiskin liikuntatunnille mutta... Mietin että pitääkö mun pakata varuuksi liikunta vaatteet ja pyyhkeen vai laittasinko menemään ilman? Nää on taas näitä elämää suurempia kysymyksiä!!!=D Tytöllä ollut aikaisemmin uintia niin se nyt oli selvä juttu ettei voi uida mikään muovipussi kädessä...lääkärin todistusta meillä ei siis ole...

21.10.2013
myrmeli
myrmeli

No sitten jos ei tarvi lääkärintodistusta niin asiahan on sitten harvinaisen selvä=)

Meillä tuo ilmoitus tuli tänään ja tunti on huomenna ja ryhmässä on avustaja mutta ryhmää ei jaeta joten ehkäpä sitten tyttöni on jossain seinäruusuna. Joten asiasta ei paljoa enää puhuta=) Uinnissakin toimi uinnin valvojana altaan reunallla!

Vielä perjantaihin kun jaksetaan niin sitten päästään kipsistä eroon!!!=) MÄ NIIN ODOTAN!!!!! Mutta tytölle pitää kyllä hattua nostaa, se on ollu reipas potilas! Kiitos tervehtymis toivotuksista!

21.10.2013
myrmeli
myrmeli

Eskarissakin järjestetään muistakin syistä kuin liikuntakiellosta johtuen lapselle/lapsille muuta toimintaa.

Meidän lapsen eskarissa lapset jaettu kahteen ryhmään liikunnassa, toisella puolella ulkoliikuntaa (varmaan kävelyretkille jne. lapsesi voi osallistua kipsi kädessäkin). Toisilla on sisäliikuntaa.

Keskustele eskarin aikuisten kanssa lapsesi tilanteesta. Mielellään puhuvat vanhempien kanssa, ja järjestävät muuta toimintaa tarvittaessa.

21.10.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...