Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

mitä meille kuuluuu? :)

Onks täällä enää ketää elokuista vuodelta 2012? :)

20.10.2013
tuvitus
tuvitus

Niinucca84. Kuinka helpottavaa, että jonkun muunkin lapsi heräilee yöllä.. Meillä siis mennyt nyt varmaan viikko, että herää vain 1-2 kertaa. Tähän asti heräili 7 krt/yö. Ensin "ihan muuten vaan", sitten alkoi flunssa ja sen jälkeen tulemaan hampaita ihan rytinällä. Nyt siis yhteensä 10 hammasta ehkä tullut. Tällä hetkellä pojalla on myös jokin ripuli.

Päiväkodissa ollut elokuun lopusta asti. Hyvin kyllä mennyt alun vierastamisen jälkeen. Ihana aina kuulla, kun hoitajat kertoo miten hyvin siellä ollut, tullut syliin, leikkinyt muiden kanssa ym. 

Sanoja pojalla on vasta muutamia, mutta oppikin kävelemään noin 11kk ikäisenä. Turhaa ilmeisesti opetella puhumaan, kun kaikki ymmärtää häntä ilman selkeää puhettakin. Ja hän kyllä ymmärtää asioita, mutta kirjahyllyn tyhjentää vähän väliä, vaikka kuinka kieltäisin..

4.11.2013
talvineuvos
talvineuvos

noi hampaat on niin hassu, ku toisella on vaan pari ja sit niinku meillä on jo suu täys :D

Meilläki ymmärretään puhetta tosi hyvin! :) Siitä mä oon niin ilonen, ja on ihanaa melkein nähä se lampppu mikä syttyy pään päälle ku tajuu jonkun uuden jutun! :)

Tänään just oppi menee istumaan suoraan alas, eikä niinku taaksepäin tai sivulle. Ja sitku me harrastetaan sirkusta, ni poju osaa jo tehä kuperkeikan ihan pienellä avustuksella :D

Vautsi carata, teillä sit tykätään vissii laululeikeistä, ku on oppinu ite leikkimään? :) Ja kiva että siellä menee ruokailut hyvin ja itse syödessä! :)

20.10.2013
tuvitus
tuvitus

Ainiin! Hampaita täällä on vasta 4 (kaksi ylhäällä ja kaksi alhaalla). Ja ruokailusta vielä, sormiruokaillut aina, joten syö itse siis sormin, haarukalla ja lusikalla. Vaihtelevasti menee, joskus autetaan enemmän, joskus ei ollenkaan. Imetyksen lopetin 1v iässä ja se sujui rauhallisesti. Oli vain muutama horror yö!

20.10.2013
carata
carata

Meillä 08/12 tyttö! Ei kävele vielä, mutta konttaa ja ottaa kyllä muutamia askelia, kun sille päälle sattuu. Ruokailut sujuu hyvin itse syöden, jos ruoka on hyvää ja ei ole liian väsynyt. Sanoja tulee vähän, äiti on ätä, mut muuten melko höpöjä juttelee. Ota, anna, kato ja mitä löytyy sanavarastosta ja niitä käyttää melko osuvasti oikeissa paikoissa. Tietää missä on lamppu ja napa. Myös pehmoleluista osaa etsiä pyydettäessä kissan. Muutama laulu-leikki onnistuu ja hitti onkin harakka, harakka, huttua keittää. Tyttö siis osaa itse leikkiä tuon. Pipsa possua fanittaa ja osaa jopa sanoa röh, kun kysyy, mitä Pipsa possu sanoo :) Tuntuu ymmärtävän puhetta hyvin. Myös ei sanan ymmärtää, mutta kuten aina, kielletyt jutut on parhaita. Kiipeilee mm.isojen tyttöjen sänkyynsä, sohvalle, syöttötuoliin, keittiön jakkaralle ja tv-tasolle. Mitähän vielä? Omaa tahtoa on ja ei vaadi paljoa, kun neiti on spagettina lattialla...

20.10.2013
carata
carata

Meijän poika on ihan pian 1v3kk, ja meillä on jotain uhman esivaihetta, huoh! Poika saa ihme raivareita ihme asioista :D esim heittää lelun lattialle ja hetken päästä alkaa raivo ku se lelu ei tuukkaa itestää käteen. Tai astuu kirjan päälle ja alkaa raivoo ku se kirja on erituntunen ja ku se on jalan alla. Kaikki mikä on kielletty on parasta. Syöminen onnistuu vaihtelevasti, toisinaan hyvin, mut yleensä raivolla.. Kaikki pitäis saada tehä ite ja raivohan siinä tulee ku ei onnistukkaa ja äiti ei todellakaan saa auttaa, missään!

Mut on toi poika niin ihanaki ♥ jakelee pusuja ja haleja koko ajan, naama on naurusuuna melkein aina (niitten muutaman sekunttien raivareitten välissä) ja meno on kova! :) Kirjoja on kiva lukea äitin sylissä ja äitin sylissä on muutenkin taas parasta olla :) Vauhti ihan hirvee, melkein jo juostaan, on siis pikakävelyn mestari :D Pomppimista harjotellaan, se on niin ihana ku koukistelee polvia ja sit nappaa reisistään kiinni, ja koittaa nostaa jalkoja :D♥ Sanoja tulee muutamia ja osaa matkia muutamia eläimiä, joko kuvan avulla tai niin että kysyn että miten joku eläin sanoo :)

Hampaita on 16 suussa, enään siis neljä puuttuu, ihan taaimmaiset hampaat.

20.10.2013
tuvitus
tuvitus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...