sssse on ssssunnuntai taassss :)

Että juu. Kylmää on ainakii :D

20.10.2013
riu
riu

Ainiin, viitaten riu eiliseen kysymykseesi... Ei sit kiepastu sitä kautta. Siitä 60 kilsasta olis voinu tulla turhan pitkä lenkki :D Ei oltas vieläkään likelläkään kotia jos sinne olis eksytty.

20.10.2013
misukka
misukka

Täällähän on ihan lämmintä vielä :) Aamusella ko oli jotain 9 astetta pakkasta ja kauhee tuuli ni ei tehny mieli yhtään liikkua ulkona. Nyt toi nollakeli tuntuu melko lämpöseltä.

Ihan kiva kyl tulla kotiin mut ei voi sanoo et tää viikonloppu olis ollu kovin rentouttava. Kumpanaki yönä näin painajaisia ja heräilin varmaan toistakymmentä kertaa/yö. Vielä pitäis purkaa noi laukut mut voi olla jotta jääpi huomiselle se homma.

 

Ai ei yhtään siedä tiukkaa sävyä :/ Voipi tulla ajan kanssa neidin kanssa haasteita jos ei sitä yhtään opeteta sietämään vähän tiukempaakin käskytystä. Hyvä tietysti niin kauan ku se nätti puhe ja selitys hälle riittää.

20.10.2013
misukka
misukka

Juu se on ihana tyty. vilkas vaan ja vähä kohno ni sit sattuu kaikenlaista kans. uskoo ku nätisti sanoo ja selittää mulla ei saa tehä. . sit ku sille ollaan tiukkoja se repii pelipöksyt..

20.10.2013
teeko
teeko

on teil ollu rankka reissu! oliko kiva tulla kotiin ku oliki yht Äkkiä kylmä täälläkin? :) Mua huvittaa. .. Mul on jo 2x Kahviseuraa Ku faceen laitoin et oon tainnu erakoitua tän syksyn aikana :) ihanat tulee viihdyttää :) mä taidan olla vähä turhan arka pyytää meille porukkaa.. Mul on jääny vähän sellanen varovainen tapa ku koskaan ei tiedä jaksaako ukko ja ettei tyrkytä meitä muille. . No ehkä joskus vois näköjään pyytää jos heti on tulokkaita ku pyytää :) oon mä vähä hassu.. (traumatisoitunut)

20.10.2013
teeko
teeko

Teekolle voimahalitus!

Tosi epistä tuollainen, että sun synttäreitä ei mitenkään noteerattu mut ukon syndet pitäis sit muistaa. Ja en miekää jaksa ymmärtää ihmisiä jotka ei lapsiaan opeta käyttäytymään. Onneksi se tyty sentäs uskoo vielä hyvällä ku sanot asiasta.

20.10.2013
misukka
misukka

Iltaa

Sitä on vihdoin kotiuduttu. Vähän venähti aikataulu. Ysin jälkeen päästiin jo lähtee ajelee esikon kanssa mut seiskan pintaan vasta oltiin kotona. 10 kilsaa ennen hankobaanaa töksähti ihan täysin ja melkein puolisen tuntia ajeltiin motarilla maksimi 10km/h vauhtia eli käytännössä ykkösellä tyhjäkäynnillä ja välillä jarrutellen ettei kolahda edellä ajavan takaluukkuun. Siellä oli sit joku vissiin ryssiny tosissaan että oli ihan tukossa. Ja pitihän ton esikon antaa vähän jalotella tauoilla ni molemmat paussit oli sit tunnin mittasia. Ku vertaa mun perjantaisiin pikapysäyksiin.

Kotia ku pääsi ni heti sai olla laittamassa pannuun tulia että saa pesuvedet lämmitettyä. Erehdyin tarjoomaan pyllyä sohvaan ni johan oli mutsi heti tökkimässä et mee ny laittaa ne tulet et he pääsee kotio.

Olis sit sillä vissiin ollu parempaaki tekemistä ku kattoo meidän pienintä.

Noh. Enpä taida hetkeen taas pyytää apuja, minkäänlaisia. Kai se olis tuo kuopus pitäny ottaa mukaan ni ei olis tarttenu noita rassata. Ja mie ku aattelin että kivempi lapselle olla kotona ja vähän aikaa leikkiä tärkeiden ihmisten kanssa ku istua 2 vrk autossa. Mut eihän sitä kai saisi lapsen parasta ajatella...

Vähän väsyttää. Tunnustan et hermo kärähti kyl ku toi esikko alko heti härvää ihan hirveesti ku kotia päästiin. Vaikka onhan sillä ollu tylsä päivä vaan istuu autossa. Tosin katteli 3,5 leffaa tossa matkan aikana. Autot 2 meni puolitoista kertaa :D

20.10.2013
misukka
misukka

huh mikä päivä! ahdistus helpottaa mut en tajua vieläkään tätä lasten kasvatus meininkiä ku millään ei ole väliä. Mistään ei sanota. ... serkku istu pojan päälle tänään ja potkas vahingossa päähän tota. . Se likka on kuitenkin jo 5v.. uskoo viel ku nätisti sanoo sit ku mä sanon, tyttö uskoo ja jatkaa hyvällä mielellä leikkejä. Mut anoppi on valmis mut murhaamaan... No alan tottuu. Ehkä ne sit uskoo ku kerran sattuu pahasti! kävin äsken koiran kans ulkona ja mietin tosissaan miten saisin täältä päin jonkun lenkkikaverin tms. Kun nuo mun kaverit ja tutut (huimat 6kpl) asuu kauempana. . Olis kiva ku olis yks joku kamu täällä päin :) Mut sit mä hokasin et täytyy kysellä tuolta yhdeltä miehen kaverin naiselta josko lähtis välillä lenkille kun Se on kanssa puhunut olevansa välillä yksinäinen ja oon sen kans jonkun verran aikaa viettänytkin.. No aika näyttää kuin Jaksan ja kui käy :)

20.10.2013
teeko
teeko

sydäntä riipii... Ukolla On tänään synttärit. Sitä odottaa kakku äidillänsä ja koko sen perhe tulee paikalle. on itellä tännään todella onneton olo :( omat synttärit kun meni miten meni ja eipä ollu ystävän ystävää muistamassa. Yritän täällä näyttää hilpeältä et en Pilais ukon Päivää. . Onneks huomen pääsee tallille. . No tää on vaan yks päivä uskoisin ku pahalta tuntuu. . Olis vaan kauhean kiva kun joku joskus soittaisi Ja Kysyis mitä kuuluu ku ei kukaan käykkään. Kaksi tärkeää ystävää mulla on ja 2 sellaista Joiden kans nään ehkä puolen vuoden välein ja oon tuntenut ne vaan pari vuotta. Tosin aivan ihania ihmisiä joihin haluaisin tutustua kunnolla :) no huonot unet oli viime yönä ja herkkä aika kuukaudesta ni aika vissii masis päivä. takaraivossa vaan nuo koputtaa kun kaikki tutut on hartwall Areenalla ja kävin tuota showta kattoo viimeks 10 vuotta sitten. Aina oon synttärilahjaks sinne lippuja toivonut ja se Sellon reissukin tuli tehtyä yksin, pojan kans. . :( yksinäistä

20.10.2013
teeko
teeko

Meettekö työ monster tuetulle lomalle? Myö oltiin vuosi sitten ja oli tosi kivaa! ....vaikka se paikka olikii ihan arseesta... :D Aateltiin hakkee sitten vuuen päästä hiihtolomaviikolle uuvestaan :)

Arianrhod enpä mie herrääkään ihan noin aikasin viikonloppuna, lapsilla tai ilman :D Yleensä meijän muksut ei tiiä mittään kun isi lähtee töihin, hitto vie en miekää sitä kuule :D Mutta tuo töistä tulo... en tiiä tulleeko se kotiin sen verran kovemmalla paukkeella vai mitä X)

Santtu jos satut näkemään sitä motivaatiota niin kerro että se on tervetullut meillekin, voin lämmittää sille vaikka glögit :D

Tuvitus teillä on vielä sen verran pieni että ei varmaan sen takia ihan vielä... Meillä pieninkii kahtoo jonku aikaa ihan vaan koska isommat kahtoo :D Nyt se on ruvennut joitakin ohjelmia ihan ite haluamaan kahottavaks, nelosen aamussa kun tulee mikki hiiren kerhotaloa ja sen sellasta niin niistä se tykkää :)

Joo mie meinasin alunperin mennä nukkumaan toviksi, mutta ei minnuu nyt nukutakaan :D Taijan ottaa särkylääkkeen ja joko a) teen koulutehtäviä tai b) meen sohvalle, luen itä-savon ja neulon. Vielä harkinnan alla... Ehkä vois lisätä tähän vielä että c) en tee kumpaakaan :D

20.10.2013
riu
riu

Huomenta! mie nukuin eilen koko päivän joten tänään heräsin kasilta niin pirteänä! tytöt nukkuu vieläkin joten ihan yksin saa liberoida. ;) isimies kävi eilen humputtelemassa veljensä kanssa joten sillä on tänään rapulapäivä. veikkaan et tytöillä on sit tv:n katsomispäivä, kun miun pitäis tehdä koulutehtäviä.. Kun vaan jostain löytäis sen kadonneen inspiksen..

20.10.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Piru vie ku herättiin pojan kaa aikasin, mie oon ihan valmis jatkamaan unia sohvalla... Ei lomalla saa nousta sängystä kasin maissa! EIlen oli tosi kiva viettää keskimmäisen kaa laatuaikaa ihan kaksin, toivottavasti tännään saahaan jatkaa samalla linjalla piiiitkään. Muut muksut on siis miun äitin luona yökylässä :)

Tännää pittää tuolta pihalta ottaa lelut pois lojumasta ja leikata koko seutu ruohonleikkurilla. Laiska ihminen ei haravoi jos voi sen välttää :D Pyykkiä pittää pestä ja ehkä sipistellä vähän kotia. Ei mittää liian raskasta kuitenkaan :D

Mitäs muitten pyhäpäivään? :D

20.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...