Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Nanneista!?

Eli meidän neiti joi nan1 korviketta n.2-6kk ja oli kaikinpuolin sopiva vaihtoehto..Mutta kun vaihdoimme tähän nan2:seen niin oon huomannut että selässä alko oleen kuivia noin sormenpään kokoisia kuivia länttejä ja nyt neidin selkä ja rinta on karhean kuivat ja samaten otsassa on kuiva "rengas" ja silmäluomet kuivat eli hänellä on nyt atooppista ihottumaa.. Onko jollain samanlaisia kokemuksia vai onkohan niin että atooppinen ihottuma ja nannin vaihto eivät liitykään toisiinsa mitenkä? Tänään otin käyttöön apteekin aqualan plus rasvan ihottumaan ja melkeinpä voi sanoa että luomet näyttää jo vähän paremmalta...

19.10.2013
arluska
arluska

Huomenna meen käymään yksisteen niin ajattelin kysäistä samalla.. Enkä kyl usko itekkä et johtuis nannista mut nannin vaihdos ja ihottuma sattu oleen vaan juur samaan aikaan.. Meitin äiti nappas kuitin itselleen niin ei pääse sen kanssa, mut kyä mää joka tapauksessa meinaan sanoo et mitä ne kuvittelee muka tietävänsä ku myivät "ihan väärän tuotteen"! :D Tulee tota si kuitenki ite käytettyä... Mut täytyy hakee tota rasvasempaa voidetta jos se si auttais.. Kyä toi aqualan pluski on vähän auttanut, mut jos toi rasvasempi auttais viä enemmän! Kiitos vinkistä!

20.10.2013
arluska
arluska

Mietin kans et olis siitäki ja ajateltiin kokeilla toista vierotusvalmistetta... Pyysin äitiäni tuomaan juur tuon aqualan-ryhmän rasvapitoisinta voidetta niin apteekista olivat suositelleet tota vaikka ei oo lähelläkään rasvapitoisinta! Ihme touhua, vaikka onhan purkin kyljessä et sopii atoopikoille mut silti talvea vasten se on liian kevyttä :/ Ne läiskät muistaakseni ilmeni syyskuun lopulla ku ei ollu viä "kylmä", mut täytyy neuvolassa ottaa vielä puheeksi... Kuukauden päästä olis lääkärineuvola, mut voisin kyl aikasemminki mennä tota ihoa näyttämään ettei si kiusaa toista... Mut siis voiks se ny edes olla se nanni ku luulis et niissä on käytetty samoja raaka-aineita, mut kakkonen on rautapitosempaa??

19.10.2013
arluska
arluska

Voi olla että iho alkanut reagoimaan kylmään? Meillä alkoi noihon aikoihin tytön atooppinen iho reagoimaan.. Saatin lähete allergia sairaalaan ja selvisi että on atoopikko.. Meillä ei siis johtunut maidosta. Ja joka syksy/talvi kun ilmat viilenee niin iho alkaa reagoimaan..

19.10.2013
Sini82
Sini82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...