Lauantailörppää :)

Mitä ihmettä, ei ees aamuketjua ollu... Ou mai X)

19.10.2013
riu
riu

Mä oikeesti odotan innolla et poju on sen kokoinen et voi lumimyrskyssäkin olla hetken pihalla, musta se on niin siistii :) meillä on oikein pahimman luokan nukutussessio käynnissä. . alkaa ottaa pannuun oikein kunnolla tää homma. . Kaikki lentää pinniksestä pihalle ja pomppii vaan. .. käyn kelistää ja peittelee uudestaan koska muuten tuo pikkupiru pomppii hereillä vielä puolilta öin

19.10.2013
teeko
teeko

hrrrrr.... tsiisus siellä tosiaankii tuulee! Käytiin pikkukakkosen leikkipuistossa pojan kanssa ja se on tässä kaupungissa semmosella paikalla että sinne tuulee aina! Kesällä hellepäivänä se on kivaa, mutta ei paljoo ikeniä naurattanu kun se nyt tuuli suoraan selältä. Onneks oli kotona sauna lämpimänä, oli ihana tulla suoraan lämpimään saunaan :) Nyt tässä jäähytellään, poika latkii limppaa ja isimieskii heräs. KOhta uuvestaan saunaan ja laatuaika keskimmäisen kanssa, ihanaa olla välillään senkii kanssa kaksin :)

19.10.2013
riu
riu

innhottaa!! just tultiin kaupan kautta kotiin ja a mä haluun ulos! ! No siellä ei pysy pystyssä kun tuulee niin kovaa. ... :( ja lunta sataa :)

19.10.2013
teeko
teeko

Miunkii tekis mieli lähtee vähän rairai! Sitä taitaa olla liikenteessä... Oli puhe että jos piettäs jotkii pirskeet tässä meillä, mutta ei lyöty vielä mitään päiviä lukkoon sattuneesta syystä... Aateltiin että marraskuussa ois kiva päästä käymään :)

Myö just syötiin aj voitas lähtee seuraavaks tuobn keskimmäisen vekkulin kanssa pihalle. Mietin että jaksasko pyyhkästä pikkukakkosen leikkipuistoon... Kylmä siinä voi toki tulla, mutta haittaako tuo? Napsauttaa saunan päälle lähtiissään niin on kiva tulla kottiin :D Isimies jääköön unta hakemaan tuohon sohvalle. Niin.

Joko työ misukka paluumatkalla poikkeette tätä kautta? Ylöskii ajoitte 60 km päästä meiltä :D

19.10.2013
riu
riu

Päiviä.

Mie näin painajaisia taas viime yön. Ei ollu kovin levollinen olo aamulla. Kasilta könysin ylös ku olin koko yön havahtunu monia kertoja hereille.

Käytiin peijaisissa pyörähtämässä hirvisopalla. Appiukko jätettiin kännäämään. Serkkulikalle soittelin että ehitäänkö nähdä tänään. Seki asuu täällä. Mut se tuumas jotta ajelee apinanraivolla Kajaaniin. :) Jospa se sieltä ehtis vielä tulla morjestaa.

Huomenna aamusta sotkan nokkaa kääntyy kohti etelää ja ajellaan esikon kanssa kotia. Isäntä lähtee työreissulle ennen ku me ehitään kotia ni kotona on vastassa mun vanhemmat ja meiän kuopus. Isäntä tulee kotia vasta tiistaina.

19.10.2013
misukka
misukka

Mäkin rupesin tuos miettii noita talvivarusteitA kun ihmiset laitto pohjoisessa jo lunta tulleen.
Kertokaas nyt pohjoisessa asuvat, miten saa kovilla pakkasilla suojattua parhaiten lapsen naaman? Kun etelän pakkanen on kosteuden takia ihan älyttömän pureva ja haluisin tuon poitsun kans ulkoilla aina kun nyt järki sallii.. meillä on muurien kaikki hyvät hatut yms. Mut posket jää paljaaksi vaatteista ja tien ettei rasvoja suositella. Saakohan vitalista enää edes ku sitä vois jälkikäteen sit käyttää.
Poju nukkuu piikkejä ja puolella kolmen pintaan pitäisi olla siel appivanhemmilla. Onneks sinne ajaa sen 5min..

19.10.2013
teeko
teeko

Me herättiin vasta ysin aikaan kokopeerhe :) esimies lähti äsken kaverinsa luo puunkaatohommii . Vähän mua kyl kalvaa pitäis täälläkotonakin saada tehtyä mut ite sanoin et mee vaan ku on yks meidän parhaista ystävistä ja harvoin se apua pyytää.. lupasin sitviedä mummin ja papan johki juhlii ku mennään pojan kans samalla kattoo isomummoo.. eipä oo siel taas käyty viikkoon.
huomenna haravoin sit pihat ja ukko saa olla pojan kans ku tää päivä meni mönkään. Väsyttää niin, etten jaksa ees tuon kans vielä ulos mennä, ehkä sit iltapäivällä.
Huvittavaa kyl tuo teidän ukon näkemys yövuorojen sopivuudesta jos unen lahjat on tuollaiset :) meillä tuo tallinpitäjä vääntää yövuoroa ja se ei kyl herää mihinkään ku päivät nukkuu.. vaikka poju sais mitkä raivarit niin ei oikein niihinkään :)

19.10.2013
teeko
teeko

Mie sitten vihaan näitä isimiehen yövuoroja. Ihan arseesta. Joutuu herräämään aikasemmin ja ootteko millon viimeks yrittäny pittää kolme lasta hiljasina? Ja sitte se kuvittelee jotenkii että yövuorot sopii sille, mutta se herää tosi helposti eikä saa ees unenpäästä kiinni heti uuvestaan. Toisin ku mie... :D Joo mutta minnuu ärsyttää ihan älyttömästi, ja mietin nyt että kuka tarkenis käyvä hakemassa lehen josta mie voisin kahtoo että tapahtuuko täällä mittää tänään. Niin. Hiljaa olemisen lisäksi ois tarkotus pestä pyykkiä, tehä ruokaa, ulkoilla ja sen sellasta. Perussettiä - eikä minnuukaan yleensä ihan koko päivää mikään ärsytä :D

Mikäs meininki mammoilla on? :)

19.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...