mistäs toi naksahtelu nyt johtukaan..?

siis kun mahasta kuuluu aina välillä naks ja sit toisinaan poks. mul ei aiemmissa raskauksissa oo tällästäkään ollu, mut muistan joskus lukeneeni aiheesta...en vaan kuollaksenikaan muista, mistä johtuu :D ekan kerran ku naksahti, ni olin ihan varma että kalvot puhkes, mut ei se sit ollukkaan niin. ja ihan kuriositeettina, mulla tää naksahdus tulee aina samasta kohdasta, kohdun yläosasta oikeelta puolelta.

18.10.2013
zili
zili

Mun maha on kans naksahdellu. Ihan semmonen nivelen naksatusääni se on. Mulla on kuulunu yleensä tuosta vasemmalta alavatsalta. Oon kans ihmetelly, että mistä tulee. Ekan kerran luulin, että kuulin harhan, mutta mies kuuli se myös. Ja on sen jälkeen kuulunu pariinki otteeseen. Yhesti tuli useampikin peräkkäin. Ja ei liity hikkaan. Rupesin kans miettimään, että tuleeko ääni vauvasta, mutta kovin terävältä kyllä kuulostaa, jos tulee.

20.10.2013
larian
larian
3 years, 7-month-old toddler

Juu ei oo sama asia, kun ihan semmonen selkee yllättävän kovakii ääni kuulu miulla. Niin ku että naks. Mie en ennää muista niin kamalan tarkkaan kun tuosta raskaudesta on jo tovi, mutta se oli hassua jokatapauksessa :D

20.10.2013
riu
riu

en miekää usko että se pysty olemaan vauvan nivelet, kun se oli semmonen terävä napsahdus. Isäntäkin kuuli sen viereiselle sohvalle jonkun kerran ja oli että mistä ihmeestä tuo kuulu??? :D Ei kuulunu ennen ku oisko ollu viikkoja jotakii 30+ ja aina silleen yksittäisiä napsauksia vaan. OLi kyllä tosi outoa, etenkii ku kahessa ekassa ei mokomaa ääntä kuulunu kertaakaan :D

20.10.2013
riu
riu

joo, ei tää hikkaa oo. se on ihan erikseen eikä mulla ainakaan aiheuta minkäänlaista ääntä. ja tulee ihan muutaman sekunnin välein, niinku aikuistenkin hikka :)

maanantaina on neuvola, niin vois kysyä että mitä sieltä tarjotaan! mut toi nivelten naksuminen vois periaatteessa olla, mut jotenki tuntuu vähän liian kovalta naksaukselta siihen nähden, että tulis lapsiveden seasta ja viel vatsanpeitteiden läpi. mut mikähän niitä kalvoja sit paukuttelee sillee? niin ja mikään mun oma osa se ei oo, kun tosiaan tulee ihan tosta yläosasta, mut ei kuitenkaa niin sivusta ku kylkiluut.

jänniä juttuja sitä ihmisessä tapahtuukin:)

19.10.2013
zili
zili

juu ei se naksahtelu hikkaan liittyny, hikka oli ihan erilainen. Miullakii kolmatta uottaessa maha naksui, ja se oli ihan ufoa. Kysyin sitä neuvolassa, synnärillä ja ultrassa, eikä kukaan osannu siihen vastata... Se oli hassu ääni, semmonen terävä napsahdus. En tiiä oisko se sitten ollu vauvan nivelestä, ei tuo kyllä oo naksunut synnyttyään X)

19.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...