Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Onko kukaan käynyt pariterapiassa?

Missä? Auttoiko? Minkälaista sielä on?

18.10.2013
napero24
napero24

Me käytiin miehen kanssa terapiassa. Suhde oli niin riitaisa että vaihtoehtona oli terapia tai ero.

Soitin perheneuvolaan ja sieltä saimme lähetteen ja maksusetelit yksityiselle.

Tykättiin molemmat ja lopputuloksena on se että nyt meillä tuhisee viikon ikäinen vauva mukana arjen touhuissa.

Meillä siis oli jo kattilat suurinpiirtein jaettu kun terapiaan lähdettiin ja terapian jälkeen tulin raskaaksi tai sen aikana ja nyt sitten on elämäämme rikastuttamassa uusi aarre.

Suosittelen kaikille terapiaa. Voi ainakin todeta että on kaikkensa tehny tämän suhteen eteen ja syvällä olemme käyneet mutta nyt olemme päässeet pahimman yli ja kaikki on paranemaan päin.

23.10.2013
mammae11
mammae11

Olen käynyt mieheni kanssa kasvatus- ja perheneuvolassa. Noin kerran kuussa. On auttanut. Paikan nimi viittaa siihen, että periaatteessa keskitytään lasten ongelmiin, mutta kun keskustelukerta kestää 1,5 tuntia, kyllä on aikaa pohtia myös parisuhteen pulmia.

Oikein taitavaa apua on ollut, ja auttajista (kaksi naista, työpari ollut sama jo kolmen vuoden ajan) varsinkin toinen tekee tosissaan työtä avioliittomme säilymisen eteen. Olemme olleet perheneuvolan asiakkaita jo kuusi vuotta! Välillä on ollut taukoa, mutta palasimme taas.

23.10.2013
odottaja
odottaja

ei ole omakohtaista kokemusta, muttamieleen muistui vain entinen pomo, joka kävi entisen vaimonsa  kanssa pariterapiassa. kun sitten huomasivat, etteivät olleet yhtä mieltä edes siitä,  mitä aiheita terapiassa oli käsitelty, päättivät sitten erota x)

tämä nyt taas oli tällainen takaahuutelu. uskon vakaaasti  että kun rakkaus ja tahto on luja, on  onnistumisprosenttikin uudelle alulle iso. avoimin mielin siis vastaanottamaan ulkopuolisen tahon tarjoamaa puolueetonta apua:)

19.10.2013
Blanco
Blanco

Yritetty ollaan. Pyysin neuvolasta tahoa, jonka puoleen kääntyä, antoivat lähetteen kasvatus- ja perheneuvolaan.

19.10.2013
Fatu
Fatu
13-month-old baby

:)

18.10.2013
napero24
napero24
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...