Uusia keskustelunaiheita?

Shiis meinaan lähinnä noita kategorioita, esim. sairauksista (oli ne sitten lasten tai vanhempien) olis kiva olla oma loossi, aina pitää niin pohtia että mihinkäs tämä nyt kuuluisi. Vai oonko mä vaan vähä liian järjestelmällinen ja haluan kaikelle selkeän paikan? :D

16.10.2013
RJ89
RJ89

En tiiä onko muilla, mutta kännykällä osiot ei erotu lukiessa ja tosiaan odotusryhmiä ei näe :/ mikä on tylsää, kun appi on raskautta varten...

18.10.2013
aadasisko
aadasisko

No joo joo ei sitte. :D

17.10.2013
RJ89
RJ89

Mun mielestä ihmiset sais katsoa hieman tarkemmin, esim. vauvaa odottaessaan, että kirjoittaisivat edes oikeaan odotusryhmään.

Vaikka tuo yksi fiba ja ketju on kirjoittajan ajatuksissa mennyt väärään ryhmään ehkä huomaamatta.

Tätä kyllä on ennenkin ollut.

Tuvituksen kirjoittamaan lisään, että lapsia koskeva "terveys"-osio on myös erityishoitoa tarvitsevat lapset.

17.10.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

:D Kaikkia ei voi miellyttää mut musta noi sairausosiot on kyl aika kattavat. Ja se mille ei keksi oikeaa osiota kuuluu lörpöttelyihin :D Vaikkei ehkä olisikaan kovin iloinen asia.

Liekkö tuolla osion valinnalla lopulta niin suurta merkitystä. Onhan noita aiheita helpompi rajata noihin avulla mutta ei liene maailmanloppu jos joskus eksyy väärään paikkaan.

Ainoa minkä mä pyhittäisin tiettyyn käyttöön on noi odotusryhmät. Jokseenki masentavaa ku jengi kirjottaa niihin sellaista joka ei sitä ryhmää koske millään tavalla. Mua ainaki häirittee ihan sivullisena se, että johki esim. ensi vuoden tammikuisiin kirjottaa sellanen jolla on tyyliin 3 kuinen vauva.

17.10.2013
misukka
misukka

Kaiken! :D

17.10.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...