Onko muita? Appivanhemmat.

Mitäs sitten kun appivanhemmat ei hyväksy mua? Ennen tultu ihan ok toimeen, riidan myötä en ole omasta tahdosta (ei anoppikaan halua) olla toistemme kanssa tekemisissä. Appiukkokaan ei minusta enään tykkää, ei ole sanonut suoraan vaan tää on semmonen asia minkä vaan tiedän. Appiukko kutsuu nyt meidät syömään, menisittekö te? Kun tietäsitte että toinen arvostelee sua sielä? Mites yleisesti te ketkä ei tuu toimeen appivanhempien kanssa, meettekö te silti käymään jos kutsuvat kohteliaisuudesta teidät molemmat? Vai jäättekö te vaan pois?

16.10.2013
napero24
napero24

Sisälukutaito hallussa miulla :D

No mutta jos te ootte kerta appiukon luo menossa ni sama juttu. Ei mollauksia. Mut sen sijaan teillä voisi olla hyvä sauma selvittää keskinäiset välinne. Tuokin, ettei ole sanonut ettei tykkää voi olla ihan sun omassa päässäsi. Sun omia tulkintoja. Tuommosissa ritatilanteissa olettaminen toisen fiiliksistä on ehkä pahin virhe mitä voi tehdä. Ottakaa kuulkaa asiat puheeksi appiukon knassa ja pistäkää asiat pinoon.

Anoppi näköjään tekee kyllä kaikkensa siun mollaamiseksi :/ En jaksa ymmärtää tuollaista käytöstä.

Parast atietty olisi, että saisitte sen anopin kanssakin asiat halki. Mutta jos hän ei kerta voi sulle edes puhua ni aika pattitilannehan tuo on. Appiukon kanssa sulla on vielä saumoja. Kokeile.

17.10.2013
misukka
misukka

Eli selvitellään sen verran että anoppi ja appiukko asuu eri osoitteissa, eli appiukolle olen menossa enkä anopille :)

Misukka: Tuo tilanne on vaan jatkunut ja edelleen saan kuulla tasasin väliajoin siltä (se sanoo siis mun miehelle) että kaikki on mun vika ja tyyliin että olen kaiken pahan alku..Sen verran olen nyt päättänyt, kun tuo anoppi sanoo että ei voi edes jutella mulle, että ennen sitä en päästä lasta sinne edes mieheni kanssa. Mitä jos mun miehelle käy jotain sielä ja anoppi jää huolehtii pojasta? Kyllä sen verran pitää pystyä tekemään. Tästäkin sain vaan kuulla kuinka hirveä olen ja käytän lasta aseena.

17.10.2013
napero24
napero24

Menisin, mutta mies saisi hoitaa tiedotuksen siitä että arvostelua ei kuunnella ja poistutaan jos alkaa jotain kuulua.

Aina kannattaa yrittää tulla toimeen vaikka ei niin tykättäisikään.

Mä muistan kyllä sun edellisen juttusi ja uskon ettei varmasti nappaa lähteä sinne. Jospa anoppi olisi vähän miettinyt asioita sitten viime kerran.

17.10.2013
misukka
misukka

Tipihii: Onks sulle sähköpostia yms, mihin voi kirjoittaa? :) Voin kertoo tarkemmin :)

17.10.2013
napero24
napero24

No anopin kanssa mulla ei oo enään mitään tekemistä. Poikakin saa mennä vaan isänsä kanssa sinne, en anna lastani ihmiselle keneen en luota. En tiiä..Ahdistaa vaan hirveesti mennä teskentelemään ja juttelemaan niitä näitä ihmisen kanssa joka ei musta tykkää :( Enkä mie ymmärrä jos ei tulla toimeen mikisi pitää väkisten yrittää ja teeskennellä?

16.10.2013
napero24
napero24

Minä menisin myös.

16.10.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mäkin menisin, sillä se vois olla ihan ystävällinen kutsu. Ehkä riidat on unohdettu siellä päässä? Jos tilanne menis siellä sit kuitenkin hulluksi ja sama jatkuis, niin avautuisin ja lähtisin pois. Eihän kenenkään tarvitse arvostelua jaksaa.

16.10.2013
carata
carata

Tottakai menisin. Ottaisin sen ehkä käden ojennuksena sen kutsun. Minulle se kutsu merkitsis sitä et yritetään tulla toimeen niikö aikuset ihmiset vaikkei toisista tykättäiskä.

16.10.2013
Sralla
Sralla

up

16.10.2013
napero24
napero24
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...