Aamuja :)

Minnuu haukottaa niin että vesi valluu silmistä...

16.10.2013
riu
riu

Sama juttu. Ne kuuluu sinne toiselle sivulle mutta tosi hyvä lisä kuitenkin. Mullakin on noita luottamustehtäviä iso kasa, ni kaikki oppilaskuntahommat oon tiivistänyt yhteen lauseeseen, tyyliin Opiskeluaikoinakin olin aktiivinen toimija ja olen toiminut siinä, tässä ja tuossa tehtävässä.

Viimeaikaisemmat sit on enempi avattuna.

16.10.2013
misukka
misukka

Tuosta Cvstäkin on mulle sanottu, että ihan alussa pitää olla siinäkin pieni insertti itsestä. Just millainen työntekijänä olet. Ihan 3-4 riviä. Sit koulutus ja Työkokemus. Toiselle sivulle sit sellanen vähemmän tärkeä asia. Esim ATK-taidot on tänä päivänä semmosta jolla ei brassailla.

Ja sitä lyhyempi pitää CVn olla mitä vähempi on sitä kokemusta. Jos on paljo työpaikkoja ja kokemusta ni väkisinki venyy.

16.10.2013
misukka
misukka

Mulla on sääntönä itelläni, että hakemus on tiivis. Siinä esittelen itteni, millainen olen työntekijänä. Sit osaaminen ja koulutus, Ja vikassa kappaleessa mitä olen käytännössä tehnyt. Palkkatoive on vähän kaksipiipuinen juttu. Viime aikoina olen sen jättänyt kokonaan pois. Kun mulla ei ole juuri minkäänlaista referenssiä millaista suuruusluokkaa voi pyytää.

Jos mä pyydän heti kättelyssä liikaa, ni sekin voi tiputtaa pois jatkosta.

Hakemus ei saa missään tilanteessa mennä kahdelle sivulle koska se on liian pitkä. Eli mulla Word-tiedostona 12 fontilla ja 1,15 rivivälillä koko hakemus on ehkä 3/4 sivun mittainen. Ja selkeästi jäsenneltynä.

16.10.2013
misukka
misukka

Harmi, et mä en hanskaa itseni myymistä :/

16.10.2013
misukka
misukka

Just näinhän se on. Hakemuksella myyt itsesi sisään ja CVssä on faktat. Sit vaan katotaan, että oletko sitä mitä sanot. Ja sovitko porukkaan.

16.10.2013
misukka
misukka

Joo, luin sen kyllä :) Lähinnä siis ajattelin sitä et sillon ku mulla ei ole just hakuhetkellä työpaikkaa ni olen kirjoittanut osaamisen koulutuksen kautta ja sit keränny entisistä työpaikoista lisää käytännön osaamista. Kun ei voi kertoa että mitä just nyt kuuluu työnkuvaan.

16.10.2013
misukka
misukka

Eipä mitään. Mulle yksi markkinointi-ihminen, joka on tehny PALJON rekrytointia, sanoi että eka hän lukee hakemukset läpi, sit välpätyistä hän ottaa CV:t käteen ja pyörittää niitä. Eli jos sulla on aukkoja CVssä ni se kerkee unohtaa mitä oot hakemukseen niistä kirjottanu. Siksi ne pitää olla myös CVssä selitettynä.

Ja sit ihan vimppana haastattelussa katotaan persoona. Ja et vastaako ihminen sitä mitä on antanut itsestään kuvaa hakemuksessaan.

16.10.2013
misukka
misukka

Mulla on hyvin pitkälti samantapainen avoin hakemus kuin Jiillä. Tosin mä kerron koulutuksestani ja työkokemuksestani, et mitä olen tehnyt.

Ja aukkoja ei CVssä ole. Eli työttömyysajaltakin siellä lukee, miten olen ylläpitänyt osaamistani jne. Ja tietty tää nykyinen koulutus on viimeisimpänä myös.

Sralla, ne aukot kannattaa avata myös CV:hen. Työkokemuksen viimeiselle riville vaikka kirjoitat, että niinä aikoina kun et ole ollut tämän haettavan tehtävän kannalta oleellisissa paikoissa töissä, olet tehnyt mm. näitä ja näitä juttuja. Kuka tietää jos joku saa niistäkin kipinän, että sulla on osaamista joka ei välttämättä ole oleellista mutta hyvä lisä.

16.10.2013
misukka
misukka

Huomenia

Havahduin isännän töihinlähtöön, sit seuraavan kerran varttia vaille 6 ja taas paniikissa kattelin et pitäskö mun olla jo pystyssä. Taas reiluksi puoleksi tunniksi unta kuuppaan ja heti perään herätys. Nyt sit väsyttää. Väsytti kyl sillon ennen kuuttaki. Mut tänään olin jopa ajoissa töissä. Tai no melkein ajoissa. Minuutin yli kahdeksan olin jättämässä eväitä jääkaappiin. Ei jotenki yhtään nappaa tää työnteko ku tietää et tänään pitää vaan väsätä kahdeksan kertaa sama juttu ja sit tutkia et toimiiko se. Sit jos ei toimi ni pääsee ruma sana.

Kivan näköstä ulkona kun auinko nousee ja värjää ton ruskan vielä vähän normaalia punasemmaksi.

taivaltajalle tsempit työhaastikseen. Jospa se tällä kertaa nappais. Pidetään peukkuja. Rasittavaa kyl jos aina jää kakkoseksi. Superärsyttävää. Mut sä voisit kirjottaa munki työhakemukset jotta mieki pääsisin haastatteluihin. Tosin sit pitäis jonku muun hoitaa ne haastattelut. Srallakos se oli ku aina saa paikan haastatteluun päästessään? :D Muuten mulla ei taida olla mitään toivoa päästä töihin. Ei nähtävästi omin avuin ainakaan. Vaikka sainki just kommenttia et mulla on hyvä CV. Sit tarttis enää oppia nostamaan häntä pystyyn ja tuoda omat parhaat puolet esille. Sit ku joku kertois et onko mulla sellasia.

Noi riun koulupäivät on kyllä huikaisevan pitkiä. Eihän tollasten takia oikein jaksais edes vaivautua paikalle :/ Onko sulla pitkäki matka kuljettavana koululle? Että meneekö matkoihin enempi aikaa ku itte kouluun?

Taikatytölle tsempit lääkärireissulle. Toivotaan sulle saikkua mutta ei niin pahasti pehmenneitä paikkoja.

16.10.2013
misukka
misukka

ja mikä kamalinta niin tännää ei kerkee oikein ees päikkäreitä ottamaan. Miksi, oi miksi en käyny eilen ihmisten aikaan nukkumaan??? Nyt on silmät ristissä X)

Tännää ois koulua kokonaiset kolme varttia, oon yrittäny järjestää myös semmosta pikaista miitinkiä yhen ryhmätyön puitteissa, mutta se ei nyt oikein oo saanu vastakaikua. Keskimmäisen geeniperimän puheterapia on tännää ja pienimmän synttäreitä juhlitan taas vaihteeks illalla. Nyt ois viimenen vieras tulossa, että jee sitten ois seuraavat vasta joulukuussa :D

Mitäs mammoille kuuluu tähän päivään? :)

16.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...