iltalörpötystä :)

ees pikkasen :D

14.10.2013
riu
riu

srallalla kävi munkki uhkauksrn kans :D

piglet, ikäviä uutisia, voimia ja pidetään peukut pystyssä että leikkaus auttaa. *sydän*

beibi, ootko muuttamassa oikein vai kyläileen tulossa vaan? ku etkö jossain vaihees miettiny paluumuuttoa Suomeen?

meil oli tytön tansditreeni tänään, kävin töiden jälkeen koululla opettajan kaa tapaamisessa ja onneks soitin heti sen jälkeen puol viis miehelle et muistiko hakea tytön,n i EI. oli menny töissä käymään ja unohtanu autuaasti et piti tyttö hakee. mä sitten fillaroin tuhatta ja sataa et ehtisin ennen viittä. kiva kuntospurtti siitäki tuli.

positiivista päiväsdä et liitolta oli tullut päätös ja rahat tilille muutamasta lomautuspäivästä :)

14.10.2013
Mummy83
Mummy83

Hampisärky ei o yhtään kiva juttu. Mutta hyvä jos pystyt riu kuitenkii syömään ettei tule vielä kiukumpi olo.

Mahtava tuo srallan POLIISI :D Jopas sattui. Kuin sie sinne kaupan seinään ajelit? Voi sentäs, että osas poju sinnuu ny häiriköidä. :/ Hyvä että kaikki on kuiteski ihan ok. Kävikö autolle kuinka pahasti?

Meidänki pitäis haravoida toi piha ennen ku alkaa puskee lunta tupaan. Mut nyt ei jaksa. Jos mä kohta kävisin viskasemassa pannuun uudden kalikan ni pyssyy lämmöt kohillaan.

Kauhia väsy päällänsä. Aamustaki oli jotenki ihan mahotonta herätä kännyn huutoon, piti vähän torkuttaa ja uskomatonta miten se 10 minuuttia tuntui monen tunnin unilta.

14.10.2013
misukka
misukka

Poliisit uhkaus sai vahvistuksen! :D ihan mahtavaa!

14.10.2013
teeko
teeko

Mun pitäis vielä Haravoida ennen ku ensi lumi tulee etelään. . me oltiin taas tallilla ja kävin tunnin lenkillä siel ku poju nukku vaunuissa. syötiin ja nyt on lepo hetki (mulle) kohta Sauna lämpimäks

14.10.2013
teeko
teeko

Miulla on koko perhe kotona, ruoka tulilla, pinna kirreellä ja kohta ois vietävä keskimmäinen geeniperimä kiekkokouluun. Kiva ois tehä tehtäviä jos tässä sais jonkumoisen työrauhan... Voihan voihan. Hammastakin kevyesti pakottaa, että en tiiä onko tässä hammaslääkärireissu eessä. Valivali. Lupaan olla paremmalla päällä ruuan jälkeen ;)

Mitäs mammoille kuuluu? :)

14.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...