Hierojalla käynti raskaana

Heippa! Onko kokemusta hierojalla käymisestä raskaana? Oliko sille mitään esteitä tai onko haittaa? Ihan olisin menossa niskahartiahierontaan tai lahjakortti löytyy kyseiseen hemmotteluun. Rv on nyt 15 eikä maha vielä pahasti tiellä, tosin en tiedä onnistuuko mahallaan makaaminen enää. Mutta jos kokemuksia tai tietoa löytyy niin olisi mukava kuulla.:-)

13.10.2013
mato11
mato11

Täytyypä kertoa, että joissain kaupungeissa on hierojia, jotka ovat erikoistuneet raskaana olevien hierontaan. Esim.Artemis City Spa:lla on tälläinen ihanuus

13.10.2013
carata
carata

Kiitoksia vastauksista:-) Ilman muuta aion kertoa hierojalle raskaudesta, jota on jo muutenkin vähän vaikea peittää. Kyseessä tuttu hieroja vaikken hieronnassa ole hänellä käynytkään. Lahjakortilla ei ole takarajaa mutta pahoin pelkään että synnytyksen jälkeen kahden lapsen kanssa aikaa ei heti löydy mikäli uusi tulokas on yhtä rinnalla viihtyvää sorttia. Niskat on varmasti kyllä kovilla siinä vaiheessa että hyvää varmasti tekisi. Tämä mun aloitus lähti siitä että mulla on jostain muodostunut kauhukuva että hieronnalla voisi aiheuttaa keskenmenon mutta tämä on varmasti vaan näitä mun äärimmäisiä pelkoja mitä voi raskaudessa tapahtua:-) Niin ja tosiaan mielikuva keskenmenosta ja hieronnasta liittyi alaselän hierontaan mutta silti panikoin vaikka olisin menossa vain niskahartioita hierottamaan.:-)

13.10.2013
mato11
mato11

Mie taisin käyä viel kaks viikkoo ennen laskettua aikaa hierojalla. Miulla oli iso tyyny mahan alla et pystyin olemaan. Mutta hyvää teki. :)

13.10.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...