Epävarmuus parisuhteessa

Mun on ny pakko päästä tätä asiaa jossain purkamaan tai muute mun pää hajoaa yksin asiaa pyöritellessä. Elikkä viime yönä tuli mieletön epävarmuus tän meidä parisuhteen kestävyydestä. Tähän asti meillä on kaikki ollu hyvin ja eikä oo minkää laista epäilystä ollu toista kohtaan, mut nyt oon sitte ruvennu miettimään ja EHKÄ heräämään todellisuuteen, ettei mies oo täysin rehellinen. Nimittäin yleensä äänet päällä (puhelimessa) pitävä mieheni oli viime yönä hiljentäny puhelimensa, mutta havahduin siihe ku puhelin tärisi viestin merkiksi. Kävin kattomassa sitte miehen puhelinta, mitä en yleensä tee, ja tosiaan viesti hälle oli tulluki. Numero oli tallennettu tärkeänä. En siis lukenu virallisesti tätä viestiä, mut kiitos iphonen, viesti jää etusivulle näytille. Enkä aluksi kiinnittäny tähän ees paljoa huomiota, mutta ku mies heräs siinä jonku ajan päästä, sanoin et sulle tais tulla viesti ku siihe malliin puhelin tärisi, nii mies kiisti kaiken! Sanoi ettei mitään viestiä oo tullu, vaa peli-ilmoitus. Hetken se siinä sitte puhelinta räpläs kunnes yht'äkkiä tuli kiire tupakille keskellä yötä... Tiedän et kannattais keskustella asiasta suoraa miehen kans, et jos teenki vaa kärpäsestä härkäsen ku tarpeeksi kauan asiaa itsekseen pyörittelen pään sisällä, mut miten ihmeessä mä saan asian otettua puheeksi. Yöllä ois ollu samantien helpointa, mut menin jotenki ihan lukkoon siinä ku toinen väitti ettei mitää viestiä oo tullu, en sitte siinä saanu sanottua et kyl mä tiedän...

12.10.2013
miima_
miima_

Ei oo libero antanu mun julkaista kirjotusta tänne aikasemmi, mut kokeillaa nyt.
Maaruan tekstin jälkeen rohkaistuin ottamaan itseä niskasta kiinni ja juttelemaan miehen kans tästä viestistä ja asiat saatiin selvitettyä. Ilmeisesti tää numero oli miehen työhön liittyvä, mutta kun ei ollu nimeä muistanu nii oli tallentanu tärkeänä ja viikoloppu ku oli nii sitte oli vahingoissa tullu väärään numeroon viesti. Eikä mies ollut oikeasti tajunnu sillo yöllä et hälle oli viesti tullu, ku oli unen pöpperössä puhelinta kattonu.
Suurin epävarmuus tässä on omien korvien välissä. Ilmeisesti jotakin raskauden jälkeistä oireilua tämä, kun ei ole tarpeeksi itsevarma enää ja sitte epäilys herää pienemmästäki risahduksesta. Mies mulle sanoki siinä ku keskusteltiin et nyt kun meillä noin ihana pieni neitiki on nii ei hällä tulis mieleenkää mitää toista (kolmatta) naista kattella tähän pyörimään ja pakkaa sekottamaan. Ja miestä on itteä aikasemmin petetty, nii hän tietää millasta tuskaa se toiselle aiheuttaa, nii jos hän mua oikeesti rakastaa, nii ei se sitä mulle aiheuta.
Eli loppu hyvin kaikki hyvin. :) Ja kiitos vielä teille kaikille ku vastailitte ja neeluleenulle kans kiitosta tarinan jakamisesta. Hyvä et teillä kääntyi suhde parempaan suuntaan.

15.10.2013
miima_
miima_

Kyllä minäkin kannatan suoraa selvittämistä, eli avointa keskustelua.

12.10.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

mun mielestä saa kyseenalaistaa toisen epäilyttävän käytöksen ja toisella ei ole mitään syytä vetää siitä hernettä nenään, jos on puhtaat jauhot pussissa ja pystyy hyvällä omallatunnolla olemaan rehellinen. Ne, joilla on salattavaa, yleensä hiiltyy pienestä "painostuksesta" tai vaan siitä että kysyt samasta asiasta toistamiseen.

eri asia on jankata ja jankata päivästä, viikosta toiseen mut jos eilen oli tilanne ja tänään kysyy selvennystä siihen, ni se mitään painostamista ole, vaan asian selvittämistä, jotta se saadaan pois mieltä kaihertamasta. Jos itsekseen märehtii ja etsii jatkuvasti muita merkkejä toisen käytöksestä, ni se tekee enempi hallaa parisuhteelle kuin että kohtais asian nyt heti ja suoraan.

12.10.2013
Mummy83
Mummy83

Hirvittävä tilanne!

Mutta eipä tuossa liene muuta vaihtoehtoa kuin paukauttaa ilmoille, että miehen yölliset toimet herätti epäilykset. Että jos ei tällaista ole, niin fine. Mutta jos jotain tunnustettavaa on, ni kertoo suoraan.

Toivottavasti ei olisi mitään kieroa taustalla. Mutta kyllä ihmettelisin tuollaista itsekin.

12.10.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...