Epävarmuus parisuhteessa

Mun on ny pakko päästä tätä asiaa jossain purkamaan tai muute mun pää hajoaa yksin asiaa pyöritellessä. Elikkä viime yönä tuli mieletön epävarmuus tän meidä parisuhteen kestävyydestä. Tähän asti meillä on kaikki ollu hyvin ja eikä oo minkää laista epäilystä ollu toista kohtaan, mut nyt oon sitte ruvennu miettimään ja EHKÄ heräämään todellisuuteen, ettei mies oo täysin rehellinen. Nimittäin yleensä äänet päällä (puhelimessa) pitävä mieheni oli viime yönä hiljentäny puhelimensa, mutta havahduin siihe ku puhelin tärisi viestin merkiksi. Kävin kattomassa sitte miehen puhelinta, mitä en yleensä tee, ja tosiaan viesti hälle oli tulluki. Numero oli tallennettu tärkeänä. En siis lukenu virallisesti tätä viestiä, mut kiitos iphonen, viesti jää etusivulle näytille. Enkä aluksi kiinnittäny tähän ees paljoa huomiota, mutta ku mies heräs siinä jonku ajan päästä, sanoin et sulle tais tulla viesti ku siihe malliin puhelin tärisi, nii mies kiisti kaiken! Sanoi ettei mitään viestiä oo tullu, vaa peli-ilmoitus. Hetken se siinä sitte puhelinta räpläs kunnes yht'äkkiä tuli kiire tupakille keskellä yötä... Tiedän et kannattais keskustella asiasta suoraa miehen kans, et jos teenki vaa kärpäsestä härkäsen ku tarpeeksi kauan asiaa itsekseen pyörittelen pään sisällä, mut miten ihmeessä mä saan asian otettua puheeksi. Yöllä ois ollu samantien helpointa, mut menin jotenki ihan lukkoon siinä ku toinen väitti ettei mitää viestiä oo tullu, en sitte siinä saanu sanottua et kyl mä tiedän...

12.10.2013
miima_
miima_

Ei oo libero antanu mun julkaista kirjotusta tänne aikasemmi, mut kokeillaa nyt.
Maaruan tekstin jälkeen rohkaistuin ottamaan itseä niskasta kiinni ja juttelemaan miehen kans tästä viestistä ja asiat saatiin selvitettyä. Ilmeisesti tää numero oli miehen työhön liittyvä, mutta kun ei ollu nimeä muistanu nii oli tallentanu tärkeänä ja viikoloppu ku oli nii sitte oli vahingoissa tullu väärään numeroon viesti. Eikä mies ollut oikeasti tajunnu sillo yöllä et hälle oli viesti tullu, ku oli unen pöpperössä puhelinta kattonu.
Suurin epävarmuus tässä on omien korvien välissä. Ilmeisesti jotakin raskauden jälkeistä oireilua tämä, kun ei ole tarpeeksi itsevarma enää ja sitte epäilys herää pienemmästäki risahduksesta. Mies mulle sanoki siinä ku keskusteltiin et nyt kun meillä noin ihana pieni neitiki on nii ei hällä tulis mieleenkää mitää toista (kolmatta) naista kattella tähän pyörimään ja pakkaa sekottamaan. Ja miestä on itteä aikasemmin petetty, nii hän tietää millasta tuskaa se toiselle aiheuttaa, nii jos hän mua oikeesti rakastaa, nii ei se sitä mulle aiheuta.
Eli loppu hyvin kaikki hyvin. :) Ja kiitos vielä teille kaikille ku vastailitte ja neeluleenulle kans kiitosta tarinan jakamisesta. Hyvä et teillä kääntyi suhde parempaan suuntaan.

15.10.2013
miima_
miima_

Kirjoitus virheitä näköjään runsaanlaisesti tullut kertomukseeni mutta toivottavasti on ymmärrettävästi luettava :)

14.10.2013
NeeluLeelu
NeeluLeelu

Nyt löysinkin tämän keskustelun mihin lenkkari viittasi tuolla toisessa keskustelussa. Voi miima tiedän täysin miltä sinusta tuntuu. Eli meillä vastaavanlainen juttu oli. Siis se ahdistuksen ja epäilyn määrä mikä oli. Sitten alkoi kaikki pienetkin asiat tuntumaan epäilyttäviltä ja se ajoi itsenikin sellaisiin tekoihin mitä en ikinä olisi uskonut tekeväni. Esim. Puhelimen selaus kun mies nukkui ja muidenkin juttujen kyttääminen. Mikä on väärin, mutta kyllä asioiden salaaminenkin on väärin. Meillä nämä epäilyt ei ollut täysin turhia mutta mitään pahempaakaan ei kumminkaan ollut tapahtunut. Mies kun olisi ollut alunperin rehellinen asiasta niin helpommalla oltaisiin kaikki päästy. Mutta kuten toisaalla kirjoitin tämä kaikki lähensi meitä.

Eli kaikki alkoi meillä siitä kun tietyt jutut miehen käytöksessä alkoi epäilyttämään. Oli ollut kaverknsa häissä ja tämän jälkeen kaikki alkoi. Suurin eilyttävä tekijä oli se kun puhelin kulki kokoajan mukana. Koiran lenkittämiset piteni ja tapahtui ihme aikaan. Aikaisemmin puhelin käk kotiin lenkkeilyjen ajaksi mutta nyt se lähti mukaan aina. Kerran päätin soittaa miehelle kun lenkki tuntui kestävän, yllättäin puhui toista puhelua. Kotiin kun tuli niin heti sanoi kysymättä että serkkunsa kanssa puhui. Tämä herätti niin paljon epäilystä että kun mies nukahti kunnolla päätin katsoa puhelutiedot. Näinhän ei saisi tehdä mutta se ahdistus oli jotakin aivan kauheaa. No sieltä oli poistettu lokista puhelu eli jotakin salattavaa oli. Herätin miehen ja sanoin että mulla on sellainen tunne että salaa jotain. En sillon kertonut katsoneeni loki tietoja. Jotain epämääräisiä selityksiä sain kaikkiin kysymyksiini. Ahdistus ja epäily vaan kasvoi ja kasvoi. Jos lähti iltavuoroon aikaisemmin tai sanoi menevänsä hierojalle rupesin kyttäämään tilitietoja jotta varmasti näin on tehnyt. Meillä siis yhteiset tilit joten tässä asiassa en nyt rikosta mennyt tekemään.
Sitten kun sain suuni auki ja kerrottua puhelimen tutkimisen niin asia alkoi aueta. Olin siis viimeiselläni raskaana joten sekin vielä lisäsi ahdistusta. Ja ahdistus kohtaukset llivat kamalia, välillä tuntui että ei hengitettyä saa.
No selvisi että mies oli tavannut häissä naisen jonka kanssa oli helppo jutella. Kertoi että soitteli naiselle koska halusi tunnoistaan keskustella jollekkin ulkopuoliselle. Vähän niinkuin minäkin puran tuntojani ystäville. En heti täysin niellyt tätä selitystä ja sekin tuntui pahalta että ylipäätänsä soittelee ja kertoo meidän asioista jollekkin tuntemattomalle naiselle.
Sitten kun kysyin että miksi ei heti kertonut asiaa vaan salaili niin vastaus oli että kun tiesi miten reagoin asiaan ja katuu sitä ettei kertonut heti kun tajusi sen minun ahdistukseni asian suhteen.
Kertoi että tämä nainen oli saanut tajuamaan miten paljon minua/meitä rakastaakaan ja miten olikaan laiminlyönyt minua ja meidän parisuhdetta jo pitkän aikaa. Mieshän on viettänyt aikaisemmin paljon aikaa tietokone pelien parissa ja välillä tuntunut että ollaan oltu enemmän kämppiksiä kuin mies ja vaimo.
Nyt ollaan sitten kun vastarakastuneet :) Eli vaikka tämä kaikki aiheutti paljon ahdistusta yms, pitäisi toisaalta olla kiitollinen tälle naiselle. Mies kysyi haluaisinko tavata naisen mutta siihen en tule pystymään. Niin paljon kumminkin silloin aiheutti ahdistusta ja vieläkään en kaikesta ole ylipäässyt vaikkei mitään pahempaa ole tapahtunutkaan. Uskon että mies oli loppujenlopuksi rehellinen ja mitään keskusteluja kummempaa ei ole tapahtunut.
Ei ikinä varmaan olla miehen kanssa käyty niin paljon keskusteluja kuin mitä nyt.
Eli suosittelen vaan puhumaan ja keskustelemaan vaikka pelottaisi mitä ilmi tulee. Sen tajusin kun yksin aluksi päässäni haudoin asioita. Sekavaa tekstiä taisi tulla mutta siinä pääpirteittäin meidän tarina :) Kaikkea en nyt tähän rustannut.

Tsemppiä miima ja keskustelkaa ja selvittäkää asia. Yksin älä jää murehtimaan ja päässä miettimään pahimpaa.

14.10.2013
NeeluLeelu
NeeluLeelu

hmm... Ymmärrän, että epäilykset heräsivät, ois mullakin heränny... Mutta jos et heti alkanut kyselemään ja tilanne meni jo hieman ohi, niin itse varmaan tos tilanteessa jäisin vielä miettimään. vaikka tietenkin tyhmää itseä kiusata miettimisellä. Mutta varmaan yrittäsin vähän aikaa katsella ja hankkia "lisätodisteita". Mutta jos sellanen hyvä hetki tulee ja kantti riittää, niin ei muuta kun kysyt suoraan.

Tuli mule mieleen, joku yllätysjärjestelykin, että salaa sinulta järjestelis jotain ylläriä, mutta ei kyllä mitään asiaa tarvi keskellä yötä hoitaa!!! Joten ehkä toi nyt oli tosi kaukaa haettu... Ja joku peli-ilmotus nyt voisi yöllä tullakin, ja jos tietää tämmösen tulevan, niin laittaa kännyn äänettömälle.

12.10.2013
Taikatyttö
Taikatyttö

Kyllä minäkin kannatan suoraa selvittämistä, eli avointa keskustelua.

12.10.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

mun mielestä saa kyseenalaistaa toisen epäilyttävän käytöksen ja toisella ei ole mitään syytä vetää siitä hernettä nenään, jos on puhtaat jauhot pussissa ja pystyy hyvällä omallatunnolla olemaan rehellinen. Ne, joilla on salattavaa, yleensä hiiltyy pienestä "painostuksesta" tai vaan siitä että kysyt samasta asiasta toistamiseen.

eri asia on jankata ja jankata päivästä, viikosta toiseen mut jos eilen oli tilanne ja tänään kysyy selvennystä siihen, ni se mitään painostamista ole, vaan asian selvittämistä, jotta se saadaan pois mieltä kaihertamasta. Jos itsekseen märehtii ja etsii jatkuvasti muita merkkejä toisen käytöksestä, ni se tekee enempi hallaa parisuhteelle kuin että kohtais asian nyt heti ja suoraan.

12.10.2013
Mummy83
Mummy83

Hirvittävä tilanne!

Mutta eipä tuossa liene muuta vaihtoehtoa kuin paukauttaa ilmoille, että miehen yölliset toimet herätti epäilykset. Että jos ei tällaista ole, niin fine. Mutta jos jotain tunnustettavaa on, ni kertoo suoraan.

Toivottavasti ei olisi mitään kieroa taustalla. Mutta kyllä ihmettelisin tuollaista itsekin.

12.10.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...