Meillä tapahtuu..

Neiti 5v kävi eilen silmälääkärissä ja mukaansa sai sieltä silmälasimääräyksen. Oikea silmä sanoi että kaukonäkö hajataittoineen +2.5 ja vasen (siinä ei ollut hajataittoa) +1.5. Eli typykällä on oikeesti huono näkö. huonompi kun mulla. :D Tänään käytiin optikolla ja valkattiin kahdet kehykset. Tyttö oli itse ihan innoissaan, saahan se violetit sydänlasit ja punaiset pieni merenneito-lasit. :) Niin ja asiaan kuulu tietty se, että kuopus on möks kun se ei saa laseja. :D sen lisäksi eilen huomattiin et esikoisella heiluu KOLME hammasta! yks on ihan irtoamaisillaan. nyyh! Mun vauva! Mie kävin tänään lääkärissä valittamassa atooppista ihottumaa, sain parit reseptit ja samalla ajattelin valittaa sit kaikki muutkin vaivat. tulos on se, että huomenna on aika verikokeisiin, niin selvitetään onko mulla kilpirauhasen vajaatoimintaa. sillä selittyis käsien turvotus, järkky väsymys ja kummalliset menkat, jotka alkaa aina kesken pilleriliuskan.. Niin ja se että vaan lihon, vaikka miten söis terveellisesti! argh! meinas itku tulla aamulla kun vaaka näytti taas +1kg/2vk.. no parin viikon päästä saa sit tulokset ja sitten se selviää. Että tämmöstä meille, mitäs teille kuuluu? :)

9.10.2013
Santtuvaan
Santtuvaan
1 year, 8-month-old toddler

meillä on onneks molemmat muksut samassa päiväkodissa ja pois ei niitä sieltä oteta, vaikka mikä tulis. Ihan vaan siks kun ne on joutunu vaihtaa hoitopaikkaa niin monesti, ettei enää tahdota pompotella niitä paikasta toiseen. Siinä on eskarikin sit samassa, niin esikoinen pääsee ens syksynä sinne. :)

meillä on niin sokea suku (en nyt pikaiseltaan keksi kun miehen siskon lähisuvusta jolla EI ole laseja) että on ooteltukin et millon ne lasit oikein tulee. :D onneks noin pienten laseihin saa maksusitoumuksen, niin itelle jää noista 2 laseista maksettavaa 69e. :)

9.10.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

heti huijasin. :D se tytön oikea silmä olikin +3.5..

9.10.2013
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...