Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kuulumisia

Meillä 4kk mitat 8250g ja 66cm. Huhhuh aika tyttö... Esikoinen oli ton kokonen 6kk iässä. Tytön yöheräilyt menee vaan hullummaksi. Herää 30min-90min välein enkä tiiä miks. Tekeekö hampaita vai mitä?? Ei itke mutta herää ja rupeaa potkii ja ähisemään hullun lailla sit lykkään tissin suuhun niin nukahtaa melko heti mut taas sama homma hetkenpäästä. Mulla särkee jo pääkin jokapäivä varmaan sen takia kun ei saa yhtään pitempää pätkää unta. Sunnuntaina ekaa kertaa vauvauintiin. Vähän jännittää et miten menee. :)

9.10.2013
puffi
puffi

5kk neuvola takana ja mitat: 68,5cm, 9080g. Mun pikkunen :) ei edes itkeny rokotteista... Kummallinen tyttö.

Meillä liikutaan jo edestakas olohuonetta kierimällä. Voi sitä ilmettä kun sen hokas että kun kääntyy tarpeeksimonta kertaa niin ollaan ihan eripuolella huonetta. Peppu nousee konttaus asentoon ja naama lattiassa yrittää möngertää eteenpäin. Sitkee tyttö luonteeltaan kun ei hermot mene tosa touhussa niinkuin veljellään.

Mites muitten vauva arkeen?

30.10.2013
puffi
puffi

Meidän pojalla vissiin nuo hampaat vaivaa. Ikenet ihan turvoksissa ja ylhäältä on toisen kulmahampaan kärki tullut näkyviin. Ja alhaalla pieni valkoinen piste kans näkyvissä. Ja kuola lentää. Kovin jo puree sormesta :) Näyttää samanikäsenä noi hampaat tulevan kuin ensimmäiselläkin.

Mä taas odotan hirveesti, että tuo vauva lähtis liikkeelle :) Ehkä siks, että mulla on selkä huonossa hapessa enkä oikeen jaksa kantaa (mandukaa tai kantoliinaa en pysty käyttämään).

17.10.2013
milai
milai

Heipparallaa!
Meidän poikanen on jo 5,5kk ja aurinkoinen on edelleen. 5kk rokotecoctailia huusi viikon verran ( masukipua ja ripaskaa) ja ensimmäisen kunnon räkiksen sairasti siihen perään ja uskomatonta mutta totta, ei ole korvakierre vieläkään alkanut!

Poika on hyvin lunkki kaveri. 5kk neuvolassa painoa oli 9,1kg ja tissillä kasvetaan sinne 6 kk asti ja sitten me aloitetaan soseilu.
Kääntymään rupesi viikko vajaa 4 kk, kääntyi 5 päivän ajan ja lopetti. Nyt aloittanut 1,5 kk tauon jälestä uudelleen kääntymään. Pari kertaa ollaan fyssarilla käyty, kun poika on. Niin pehmonen, niska-pää linjalta. Muihin verrattuna kehittyy roimasti lunkimpaan tahtiin, mutta mulle sopii, koska on meidän vika oma vauva. Ihan uskon pojan olevan kunnossa ja kirii muut aikanaan kiinni. Jumppaillaan ahkerasti :)

Päivissä ei oo mitään rytmejä vielä, odotettavissa joskus 10kk paikkeilla.
Paljonkin päiviä, että nukkuu vaan niitä vartin tirsoja aina välillä ja joskus nukkuu jopa kerralla 2h.
Alussa oli yöt hiukan rauhallisempia (tissiä 3-4-5) kertaa, nyt on ihme hulinaviikot menossa, heräilee tosi tiuhaan. Kovasti nälkäkään ei oo, ihan hetken kyllä aina lussuttaa tissiä, mutta ihan selkeesti ei herää nälkään. Hampasia ajattelisin, muttei punasesti pullottele vielä ikenetkään..katsellaan ja voiskai nuo korvatkin käydä kurkkauttamaan varoiksi.

Ihan pian meillä on jo puolivuosikkaat,nyyh!16.10.2013
tyttö
tyttö

Onpas hullua ettei neuvolassa tajuta ettei ne vauvat oo kehityksessä kuukautta edellä jos syntyy kuukauden etuajassa. Meillä esikoinen aikoinaan lähti ryömimään vasta 10kk iässä sitä ennen ei liikkunu mihinkään, ite olin jo huolissani mut neuvolassa ei oltu. Et mun mielestä ei 6kk ikäsen tarvii viel liikkuu vaikka olis syntyny täysaikasenakin.
Vauvauinti oli eilen ja tyttö oli kun vanha tekijä. Polskutteli menemään ja naureskeli vaan. Innolla odotan jo seuraavaa kertaa. Millonhan siellä kokeillaan sitä sukeltamista? Uni kyllä maitti uinnin jälkeen et tais olla aika rankkaa vauvalle. :)

14.10.2013
puffi
puffi

Käytiin just 6kk neuvolassa, kun tä mun toukovauva syntyi ennenaikojansa. Mitat oli 7530g ja 69,5cm.

Neuvolassa sanoi, että tarvis koittaa lopettaa yösyöttäminen, kun ei sitä enää tarvis. No helpommin sanottu kuin tehty. Pulloruokinnalla on meidän vauva. Puffi mulla kanssa kovasti päänsärkyjä ja luulen johtuvan sen tuosta huonosta unesta. Meidän poika heräilee 3h välein. Eilen annoin illalla puuroa niin nukkus 5h!

Ja sit kyseltiin, että joko liikkuu, no eipä liiku. Just viime viikolla vasta oppi kääntyyn. Mua välillä ärsyttää toi neuvola, kun ei niillä ole mitään käsitystä keskosista. Mulla siis jo toinen keskonen. Aina ne siellä vaan kattoo täysaikasten mukaan vaikka joka kerta muistutan että tämäkin on syntynyt liian aikaisin. No, annan välillä niiden juttujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Muuten on kyllä iloinen ja seurallinen poika :)

9.10.2013
milai
milai

Pistäkäähän muutkin taas kuulumisia!

9.10.2013
puffi
puffi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...