Huomentaaaa!!!!! :D

Joko heräsitte? :D

8.10.2013
riu
riu

tervehtymisiä huiskuttimelle!! toivotaan Misukka et tulis apuja sieltä sairaanhoitajalta! hyi taikatytön unia! Mulla tuli painajaisia raskaudesta ennen synnytystä. . Muista ottaa rauhassa! Meillä poju Heräs seiskalta ja kasilta noustiinv kun ukko lähti labraan. Vitsi et on jotenki huono omatunto kun meidän päivärytmi on menny vähä sekasin kun en saa poikaa millään nukahtamaan ajoissa niin illat venyy kun haluaa sit viel hetken rauhoittua ennenkuin menee ite nukkumaan. Sit aamulla väsyttää ja noustaan vast ysin jälkeen yleensä. . Pojulla ku tuli taas hampaita ni meni rytmit tällai.. täytyis yrittää muokata takas

8.10.2013
teeko
teeko

Huomenta täältäkin!

meillä pyörii talossa kaikki taudit ja tällä hetkellä olo ettei nähdä enää ikinä tervettä päivää=/

Puolella perheestä lääkekuuritkin.

Meillä tuo normisänkyyn siirtyminen kävi ihan älyttömän helposti kuopuksella..toki se oli jo 2-vee kun siirrettiin,mutta ei mitään ongelmaa=)Edellinen muksu sitten juoksutti ja sylki sängystä lattialle öisin kun sanottiin että sängystä ei saa tulla pois..sepäs olikin mukavaa aikaa=D

Nyt on joutunu pitkästä aikaa sairauksien takia yöllä pomppimaan ja tuntuu että ei pysty eikä kykene..entäs sitten jos vauva vielä saadaan..sit saa mies pomppia ja valvoa=D

8.10.2013
huiskutin
huiskutin

Hyi mikä uni Taikatyttö!

Toi on taas sitä sarjaa unia jotka ei ihan heti unohdu :(

8.10.2013
misukka
misukka

Huomenia

Kiva, että riulla oli mukava reissu tytsyn kanssa :)

Ei sit menny taivaltajan yö ihan putkeen. Jospa se mini siitä piakkoin tointuis ja alkais nukkuu kunnolla, ja menis nukkuuki suosiolla. Mut toisaalta hyvä et ees heilan nukutuksella nukahtaa. Käytä sitä miestä hyväksesi :)

Meikkis nukku sit viime yön yökkärissä ja villasukissa. Isäntä illalla meinas et hän ei laita lämpöjä päälle ku on niin lämmintä. Meikäläisen luissa jo hyyti ja totesin vaan et siitäs sitte. Mä laitan sit vaatetta päälle jos ei kerta lämpöjä laiteta. Ukko oli sit jotenki pettyneen olonen ku yökkärissä hilpasin peiton alle :p Tuumi et täytyy huomenna laittaa sit lämmöt päälle ajoissa et lämpiää.

Aamulla sit hilpasin vessaan ja kuulostelin et esikko tuli oven taakse norkoomaan. Ja ihan heti perästä kuopus juoksee kauhusta kiljuen huoneesta ulos. Onneksi olin oman asiani kanssa jo valmis ku ei se ees tajunnu etten ollu makurissa. Ja ku sain syliin, ni meni pitkään ennen ku rauhottu. Meillä on poikien huoneen seinällä hyllyssä Bond-autokokoelma. Niistä heijastu käytävän valot tosi heikosti ikkunaverhoon ja siitäkös pikkumies otti kierroksia ku säikähti outoja valojuovia. Voi raasua. Sit rupes jo naurattaa ku kerroin mistä ne juovat tuli.

Sitten ku piti mennä pisulle ja aamutoimiin, ni tuliki myrtsypyrtsy. Jäpikäs istui potalla varmaan puoli tuntia eikä suostunu siitä lähtee mihinkään. Mä kerkesin ite pukea ja laitella jutut valmiiksi. Sit ku oli pakko saada pikku-ukko liikkeelle ni totesin vaan et nyt ei enää ehi jumittaa, et nyt ruvetaan pukemaan tai joudut menee ilman vaatteita hoitoon.

Tänään olisi suunnitelmissa käydä jutustelemassa psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa. Kattellaan, jos se osais avata tätä mun paskaa oloani vähän.

8.10.2013
misukka
misukka

Sissos saatana ku väsyttää. *haukotus* Kyllä reissusa rähjääntyy, mutta oli meillä tosi kivaa kuitenki risteilemässä tytön kaa :) Se oli ihan intsinä! Ja sitten oli vielä kiva kuski joka tallinnassa ajoi pienen saitsarin kun oli ylimäärästä aikaa... ettei menny ihan superalkon pihassa istumiseks :D  Nyt sitte pitäs käynnistää ihtensä tähän päivään ja suoraan sanottuna on pikkasen tiukassa. Ehkä tää tästä... :)

Mitäs mammojen aamuun? :)

8.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...