Seksielämä - onko sitä muilla raskauden aikana?

Mä kärsin miehen haluttomuudesta, onko muilla vastaavia kokemuksia? Miten ratkaisitte, miten selvisitte? Meillä minä olen ollut koko ajan se halukkaampi osapuoli, jo ennen raskautta. Sain tarpeeksi monet pakit, joten luovutin. Rakkautta on, mutta täytyy sanoa, että epäilyskin välillä herää tämän kuivan kauden aikana. Tunnen eniten surua ja mielipahaa, kun välillämme ei ole enää mitään seksuaalista. Mies ei koe tätä ongelmaksi, ei vaikka olen yrittänyt keskustella, itkeä, huutaa, unohtaa.. Omin käsin onneen, onnistuuhan sekin, mutta eihän se ole sama asia.

6.10.2013
Cherry75
Cherry75

Ja hei, jos synnytyksestä on pari viikkoa, niin voisko olla niin, että mies haluais odottaa, että sulla ois paikat kunnossa?

20.11.2013
carata
carata

Mulla noi irstaat unet on vaivana raskausaikana ja usein vielä imetysaikana :/ ..Ehdottaisin kans suorempaa toimintaa. Vai mikä ois syy, ettei mies syttyis? Väsymys, stressi, muuten vain jotain raha huolia tms?

20.11.2013
carata
carata

Meillä tää (mun?) ongelma jatkuu.. Synnytyksestä on kulunut reilu 2 vkoa ja nään joka yö seksiin liittyviä unia, mua alkaa jo ahdistaan! Mä olen ehdottanut miehelle rakastelua, suihin ottoa, pettinkiä.. Mikään ei saa innostuun miestä :S Viimeksi olemme rakastelleet... Heinäkuussa? En edes enää muista! Sitä ennen toukokuussa. Voi itku!

20.11.2013
Cherry75
Cherry75

mulla ei masuasukin isä asu mun kanssa enää mut käy silti joka viikko yökylässä. mies ollu aina vähä enemmän sellanen et saa hetken houkutella seksiin mut ei kyl kieltäydy ikinä. meillä molemmilla mahaa ennestään jo ja ei oikee siks olla kumpikaa tykätty siitä et mies on päällä. takaapäin ollaa harvoin, yleensä mä oon päällä nii saan ite päätettyy tahdin. meillä se oon minä ku murehdin et miltä näytän mut sit muistan aina et oon raskaana ja tää ei oo pysyvää. :)

15.11.2013
zennaes
zennaes

No mies on joskus todennut, et nythän sillä on enemmän mitä rakastaa (viitaten siihen kun olen nyt kilomäärällisesti ainakin isompi), mutta.. Ei se kamalasti lohduttanut. Huomenna on kyllä melkein pakko saada. Pari viikkoa ainakin oltu jo ilman :(

15.11.2013
carata
carata

Eihän tuo minunkaan mies arvostele, mut jotenkin omassa päässä vahva mielukuva kamalasta hyllyvästä takapuolesta, jolla kokoa on tuplasti se mitä ennen raskautta! Ei siis kiihota ainakaan itseä, joten ehkä ei miestäkään.

14.11.2013
carata
carata

Meillä normaalisti ennen raskautta oli 1-4 kertaa viikossa. Raskauden jälkeen on ollut kerran viikossa, jos sitäkään. Mies ei ole mikään langan laiha ja nyt kun itsellä on menossa 27 viikko, alkaa jonkun maha olemaan aina tiellä. Joskus sattuu, liekö paikat vähän kuivat? Mua ei pahoinvoinnin takia alussa kiinnostanut pätkääkään. Nyt kiinnostaa välillä, mut sit taas mies vuorotöineen ei aina ole silloin just saatavilla. Joku on väsynyt tai lapsi ei menen nukkumaan yöunille ajallaan jne. Muuttujia on paljon. Lusikkaa kokeiltiin, ei toiminut. Takaapäin en edes halua, koska voin kuvitella vain mielessäni miltä näytän, kun pyöristynyt kuitenkin olen. Mies ei voi olla päällä, koska se ahdistaa tämän masun kanssa ja mä en jaksa päällä taas tehdä tarpeeksi. Ainakin siltä tuntuu itsestä. Ja ongelmana on myös nuo mahat.

14.11.2013
carata
carata

meillä raskauden ja imetyksen aikana mie ite oon ollu haluton, ja mies on saanu pärjätä kokonaan ilman suunnilleen vuuen joka kerta... Vaan ollaan myö silti yhessä edelleen :D

23.10.2013
riu
riu

Juu, kyllä asiasta on puhuttu.. Tai sillä tavalla, ettei mies ole selittänyt/sanonut, missä vika. Olen puhunut omista tunteista, haluista, toiveista.. Ja peloista. Pelkään, ettei mies enää halua minua, että löytää toisen, ettemme enää koskaan kohtaa toisiamme. Mies kuitenkin kokee, että se olen minä, joka ei halua. Ja kokee asioiden kuitenkin olevan hyvin, on onnellinen. Tykkää nukkua sylikkäin, käsi kädessä.. Kiitos kaikille ihanille vastauksista ja kommenteista

23.10.2013
Cherry75
Cherry75

Meillä mies pelkäsi raskauksien aikana tökkivänsä vauvaa, lohduttelin sitä sitten ihan sillä tiedolla että siinähän on vielä kohdunkaula välissä ja miettii sitä kuinka lapsi sieltä aikaan pois tulee :) Kuin myös tuolla jälkimmäisellä lohdutin vastasyntyneen kanssa "pelottaa että se menee rikki" vaihetta :D

On meilläkin kausia kun ehkä tulee kerran kuussa touhuttua, mutta välillä on jokailtaista puuhastelua. Puhuminen auttaa paljon näissä asioissa, varsinkin raskaana ollessa. Miehet ei ymmärrä tilannetta samalla tavalla kuin naiset ja osa miehistä ei tykkää raskausvatsasta. Mun miestä se inhotti ja pelotti loppuvaiheessa, mutta niin saatiin kuopuskin syntymään kolmen S:n voimin :)

15.10.2013
Jnia
Jnia

Meillä harrastettiin tänä vuonna seksiä ekan kerran toukokuun lopussa (ja sitä ed kerta taisi olla marraskuussa -12). Poika syntyi huhtikuussa. Vasta pojan synnyttyä mies tunnusti, että hän ei halunnut vauvan vuoksi harrastaa seksiä. Ei vaan tullu puhuttua aikaisemmin, kun kyllästyin "vonkaamaan". Tosin tän vuoden kerrat voi kait muutenkin laskea yhden käden sormilla (HUOH!)

Minä siis suhteessa aktiivisempi osapuoli, voisin sekstailla vaikka joka päivä...

15.10.2013
Sannukki
Sannukki

Meillä edelleenkin 2 kertaa viikossa, mut neuvoisin minäkin teitä Kääntymään terapeutin puheille..

10.10.2013
Wonderful052
Wonderful052

Äh, kirjotin epäselvästi kiireessä. :D

Siis "hyvänä kautena" saatetaan olla jopa niin hurjia, että tulee tuo 3krt/vko, mut perus tahti meillä kyllä on kerta/kaks 2-5viikkoon :)

7.10.2013
AlliU
AlliU

Meillä taitaa edellisestä kerrasta olla kolmisen viikkoa. Ei tosiaan mitään verrattuna tuohon sun(aloittajan) tilanteeseen. :/

Meillä on aika vaihtelevasti seksiä muutenkin. Joskus enempi ja joskus vähempi. Ei olla alkuhuuman jälkeen kyllä harrastettu varmaan 3krt/vko enempää. :D Meillä tosin menee onneks niin, että molemmat on ns. haluttomia. Nyt oon viime viikkoina kyllä minä ollu se kieltäytyjä. On ollu niin tukala olo tän raskauden takia :(

6.10.2013
AlliU
AlliU

No juu, meillä on yhteiseloa takana 6 v ja uusperheellisiä ollaan.
Kumpa kyse olisi parista viikosta; viimeisin yhdyntä on toukokuussa. Tämän jälkeen sitten mies on "saanut" parit suuhoidot, mutta olen jäänyt "rannalle ruikuttaan" enkä enää ole sitten tehnyt aloitetta.
Asiasta ei enää edes puhuta.

Toki meillä halaillaan, suukotellaan, nukutaan lähekkäin.. Mutta se ei riitä minulle, haluaisin tuntea olevani haluttu, Nainen.
Juu, PMMP:n biisi on kolahtanut ja kovasti :)
Kyllähän mä tiedän, että mies tarvii omaa aikaa ja tilaa, sitä myös saakin. Harrastaa omiaan, kuten minäkin. Ei ryyppää, ei hyppää baareissa; mielestäni on kunnollinen ja hyvä mies kaikin puolin (kaikilla meillä on puolemme).

6.10.2013
Cherry75
Cherry75

No nyt kyllä täytyy sanoa, tässä alkaa just rv 35, että ei oo taijettu viikkoon tai kahteen olla lähikontaktissa, tahtoo olla melkeen joka ilta (yleensä iltaanpa ne on ne yhteiset hommelit meillä rajottunu) jo niin kipiänä paikat (selkä, mahaa ja alakertaa vihloo niin), ettei pystyskää kyllä mittää ylimääräsiä liikkuja sängyssä tekemään. Vaan hyvinpä tuota pärjää, ei meitä isommasti oo häirinny. On tässä tähän asti aina sillon tällön ja joskus päivinä ihan usiampanakin peräkkäin harrasteltu, vaan nyt taitaa jo olla tähän raskauteen ne menot mentynä. Ehtiipä sitä sitte taas synnytyksen jälkeen - ja ohan se sitte taas jännää ens alkuun. :-D

6.10.2013
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...