No mutta sunnuntaita! :)

Mikäs boogie muilla on tänään?

6.10.2013
riu
riu

emäntä juhlisti meidän pojan 1vsynttäreitä kyllä todella hienolla tavalla kun pienen silloin synnytti! !! Onnea ihan hirveesti! ♡ riulle mukavaa matkaa! nauti sralla kainalosta ♡ Appi vanhemmat vei meidät tänään syömään muuta ei olla tänään tehty :)

6.10.2013
teeko
teeko

huomentapäivää :) sain eilen juhlittua yhden kaverin kolmekymppiset ,vaikken kovin myöhään jaksanutkaan olla. Tai sanotaanko että siinä vaiheessa ku muilla alkoi alkoholi nousemaan päähän, niin lähdin paikalta. Mut tosi kivat juhlat oli alkuillastakin, yhteislaulua ja sen sellaista :)

tänään treffataan faija ja lähdetään sit ajeleen kotio kohti.

emännälle oikein paljon onnea pikkuisesta 3 :)

ja srallalle ihania alkuhuuman hetkiä. 3 :D me katsottiin telkkarista jotain ohjelmaa, en muista mitä ku siinä kuitenkin puhuttiin sielunkumppaneista (onko se oikea suomennos, soul mate?) ja kysyin mieheltä että uskotko sä tuohon. Se katto mua niinku olisin jotain tosi outoa kysynyt ja jupisi jotain hormooneista :D eli nauti alkuhuumasta, nyt kun koittaa 7v jälkeen herätellä jotain keskustelua, niin leimaan hormoonihäiriöiseksi XD

riulle mukavaa matkaa! :) ehkä se siitä sitten ku pääsette lähtöön asti, se pakkausvaihe ja odottelu aina inhottavinta onkin :)

6.10.2013
Mummy83
Mummy83

sralla kietonut mopomiehen pikkurillinsä ympäri:)) ihanaa, voi nuita tunteiden paloja aina alkuvaiheessa:)

ja emäntä mennyt taas jakaantumaan! kaikille muille tapahtuu isoja ja merkittäviä asioita, ja mie mietin että jaksanko laittaa tiskit ja keittää rotille puuroa xD

6.10.2013
Blanco
Blanco

Onnittelut emäntä koko teijän perheelle!!! Voe ku toinen on pieni ja sievä ja tuoksuu taatusti ihanalle vauvalle... :)

Srallalla tais olla aikamoista salamarakkautta :)))) No se kainalossa nukkuminen on varmasti taas pitkästä aikaa tosi kivaa :)

Ääh nyt pittää ruveta pakkaamaan rojuja mukaan. Jaksaa jaksaa :D Pakkohan se on jaksaa että kerkee ennen lähtöö :D Tyttö ei ainakaan lopeta tuota höyryymistä ennen ku sen kamat on läjässä... Huh on lapsella kierroksia ja miun pinna saattaa olla aike kirreellä ennen helsinkiä X)

6.10.2013
riu
riu

Meijän matkakuumetta poteva tyttö päätti että ei kovin pitkään nukuta. No sama se, nukuttaa ´paremmin sitten laivalla... :D Eli tännään ois sitten se onnen päivä kun tyttö pääsee tallinnaan :D Tai no yö ollaan laivassa, mutta onhan se laiva kuitenkii tallinnan satamassa :DDD Pitäs kohta kahtoo vaatteet ja muut valmiiksi miulle ja tytölle, mutta myös pojille jotka mennee mummin luo yökylään. Isimies pitää taloa yksin pystyssä sen aikaa :D Tässä nyt mietin että viitinkö ottaa tuota tablettia mukaan vai en... Sen kanssa vois nuo linja-automatkat olla pikkasen helpompia tytöllä :D

Mutta niin, mitäs muilla päivän kuvioihin kuuluu? :)

6.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...