G: laiska päivä?

Onko teillä muilla joku semmonen viikonpäivä millon kehtuuttaa ihan kamalasti? Ainahan mie oon semmonen laiskanlötkee, mutta nää perjantait on aina ihan jäätäviä. En jaksa tehä ruokaa enkä leikkiä lasten kaa. Tekkee mieli käyvä yöunille viien aikaan illalla ja ne iltahommat on ihan hirvee-ee-een rankkoja olevinaan X) Muina viikonpäivinä on yleensä ees pikkasen yritystä ;D Onko teillä muilla joku tietty viikonpäivä joka mennee ihan jäitä poltellessa?

4.10.2013
riu
riu

ja sunnuntaina mie oon reippammillani :D Monesti siivoon sunnuntaina, leivon, teen "vaativampaa" ruokaa ja keittelen marjapuuroja jne. :D

5.10.2013
riu
riu

Ja sit on ihan asia erikseen ne päivät jolloin ei pitäis nousta ees punkasta ko kaikki menee ihan reisille alusta alkaen.

4.10.2013
misukka
misukka

Lauantai.

Viikko tehty töitä ja kun olis ns. vapaa päivä ni pitää kokata ja siivota. Uloskaan ehdi yleensä koko päivänä ja ketuttaa vaan.

4.10.2013
misukka
misukka

mulle tuo täydelliset naiset kuvitelma on ollu sellanen semppari...pakko yrittää edes ku kaikilla muillakin on=)) tästäkös se nyt sit repes käsistä ja liitoksistaan=)

4.10.2013
myrmeli
myrmeli

perjantai. mutta  mie nimitän sitä hemmottelupäiväksi:) eli töitten jälkeen tehdään just mitä huvittaa  ja mitä jaksaa. hyvin harvoin mun perjantaihin kuuluu siivousta   tai ruoanlaittoa. lähinnä kauppareissu, valmis-sapuskaa, illaksi herkkua ja hyvä leffa:)

sunnuntai-aamupäivät oon yleensä  tosi tehokas. koska silloin suoritan rottahäkkien siivouksen, joka häkkimäärästä johtuen kestää jokusen tovin.  sitten on rotteloiden herkkupäivä,  eli keittelen niille puuroa tms, tämän jälkeen  koko kämppä on täynnä  purua, joten siivoon kämpän katosta lattiaan. sit lähen yleensä visiteeraamaan vanhempien luona. mut sit illalla röhäytän suihkuun yleensä jo alkuillasta ja sen jälkeen sohvalle, ja juurrun siihen:D eli sunnuntai-illat on mulle pyhiä. silloin vain toivutaan viikonlopusta ja kerätään voimia seuraavalle viikolle.

4.10.2013
Blanco
Blanco

PERJANTAI!!!! Ehdottomasti. Mutta jos on aivan täysin pakko perjantaina esim siivota niin sitten se laiskuus tuplaantuu eli sitten on la JA su...Eli kannattaa vaan poltella niitä jäitä perjantaisin=)

Mutta nua ilta toimet on kaikista pahimpia torstai iltaisin!!!! Perjantaina on ollu niin laiska päivä niin sitten jaksaa illalla edes olla toimelias viimeisis pakollisis hommis=)

Tää oli kiva ketju, mä oon luullu että mä olen ainut lajiani ja te muut äidit heräätte varahin joka aamu ja teidän kodit loistaa puhtauttaan ja teillä on kurmee ateriat joka päivä jne... Sain siis synninpäästön!!!

4.10.2013
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...