Huomentapäivää :)

TGIF!

4.10.2013
riu
riu

Onnea teeko asuntokaupoista ja synttärionnittelut!

Saako udella mistä päin kämpän hankitte?

4.10.2013
misukka
misukka

taivaltajalle tsemppiä eksän kanssa! ärsyttävää tuollainen! Mä en oi ehtiny viikolla kirjoittelee käyny lukemassa vain. Meillä on menty ympyrää jne.. poju sai kuumeen rokotuksista ja eilen käytiin tekee kaupat vihdoin meidän kodista! :) tänään on vuos siitä ku lähettiin pojun kanssa kotiin synnäriltä ja mun synttärit :) no ens vuonna ehkä sit juhlavuoden kunniaksi bileet tms ku tulee pyöreitä lasiin. .

4.10.2013
teeko
teeko

Huomenia

riu järjesti sit mulle kuukkelointihetken heti aamusta. Mä oon kyl niin ulkona noista lyhenteistä. Mie oon kalkkis :D

Oikeestaan aika sama mikä päivä on. Mie en odota tulevaisuutta kovinkaan innolla. Jos ajan sais pysähtyy ni se olis ihan parasta.

riulle mukavaa reissua. Vaikka sit jälkeenpäin vähän vätystäiski.

tuvitus, toivotaan et se kämppä on teille just sopiva :)

piglet. :D Hyvä juttu. Poitsu tykkäs et hän on iso jo et ei ennää vaippaa.

taivaltajalle positiivisuustuulia. Ihme heppu se siun ex kyl on. Ei jaksa ymmärtää noita sen tempauksia. Ääliö mikä ääliö.

Voiku mieki tuntisin itteni yhtä energiseksi ku nea. Tänään oli ihan pakko torkuttaa hitusen ku oli niin tahmeessa aamu. Ja  tietty se sit johti siihen, et mie en ehtiny tehä itelleni eväitä töihin ku kuopus oli onnistunu yöllä repimään unikaverilta hännän puoliksi irti ja sekin piti ommella kasaan. Aiemmin samainen häntä oli revenny alapuolelta, nyt yläpuolelta. Mut nyt on niin kiinni kyl et saa rauhassa retuuttaa :) Hajoo mokoma otus varmaan muualta ensin.

Meinasin et jos ois ehtiny pannuun täräyttää tulet aamusta mut en tietty ehtiny. Saa taas illan juosta latomassa puita pannuun et mökki lämpee ees auttavasti. Ja naapuri soitteli, et hän käy räpeltämässä meiän pannuhuoneessa ku joutuu pistää vedet poikki hetkeksi nyt päivällä. Meillä on siellä semmonen paineenkorotusautomaatti ni se täytyy sammuttaa.

Mitäs muuta... Arska paistaa siniseltä taivaalta ja ikkunasta näkkyy aikas komia ruska. :) On tässä syksyssä puolensakin.

Esikko on vissiin venähtäny ku kattelin, et 122cm tuulipuku näytti vähän pieneltä. Nilkat pilkotti varsikenkien ja lahkeen välistä ja ranteet oli näkyvissä tumppujen ja hihan resorin välissä. Mut jos nuo viikon kaksi vielä palvelis ni sit voi siirtyä pikkuhiljaa talvitamineisiin. Tuli tietty mieleen, et pitäsköhän hankkia tuolle haalarin lisäksi kaksiosainen toppapuku... Vaikka haalari tietty onkin paras ulkona mylläykseen.

4.10.2013
misukka
misukka

miun pitäs olla jo tyttöö herättämässä kouluun ja valkkaamassa lapsille vaatteita, mutta ku en mie jaksa X) Kamalan levottomasti nukuin viime yönä jotenkii, heräsin joka rapsahukseen. Ja niitä piisas ku pojat nukku vieressä X) Eka sankari oli vieressä jo puolilta öin. Ihme hiippareita :D

Joo mutta itellä on tännään vaan pari tuntii kouluu ja sitte meinasin käyvä työpaikalla tulostamassa pari paperia meijän laivareissua varten. Oltas tytön kaa lähössä tillintallinnaan sunnuntaina. Lapsi uottaa ku kuuta nousevaa, mie en niinkään. Tai no ihan kiva lähtee, mutta jotenkii ku tietää miten naatti sitä sitten on kun tullee pois :D Ens viikolla on nimittäin kiire laittaa koti juhlakuntoon ku on pienimmän synttärit tulossa :D

Mitäs mammojen päivään? :)

4.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...