Oonko mä ilkee tolle miehelle?

Meillä on ollut nyt sama ongelma jo 3vuotta (4vuotta ollaan seurusteltu) eli mies haluaa jäädä tänne paikkakuntaan asumaan ja mää en missään nimessä halua. Ahdistaa täällä koko ajan jo mooonta vuotta. Noh mie oon siirtänyt muuttopäivää aina vaan eteenpäin sovitetusta kun mies ei halua muuttaa. Sanoin alunperin kesällä että jos muutetaan ens vuoden puolella, mutta mie haluisinkin jo nyt muuttuneiden olosuhteiden takia (nyt=muutaman kuukauden sisään). Ja sanoin että me muutetaan,hän voi tulla perässä kun on valmis kun haluaa. Oonkohan mä nyt liian ilkee? Musta vaan tuntuu että jos tuota miestä oottais niin oltais loppuelämä täällä :( Ja oonhan mä muuttanut suunnitelmiani jo 3v sen takia.. Mitäs te tekisitte jos toinen teistä haluaa ehdottomasti muuttaa ja toinen ei missään nimessä?

3.10.2013
napero24
napero24

Meidänkin vanhemmat ei oikein ymmärrä , että ne kysymykset mitä ne laittaa julkisesti, tulee näkymään kaikki muutkin, jostain syystä ne ajattelee et niiden kirjoitukset tulee yksityisesti . Viimeks tuli just laitettua mun seinälle asioita asuntomme myymisestä

9.10.2013
Wonderful052
Wonderful052

Miehelläs on nyt vaan ramppikuumetta. Kyllä se siitä helpottaa.

Alkaa kuulostaa siltä et taitaa tosiaan vaan kaivata potkun persiille et nyt mennään ja piste. Kun kerta itekin haluaa lähteä kuitenkin.

4.10.2013
misukka
misukka

No haluais ja ei haluais :D Haluaa muuttaa sinne, mut ei halua muuttaa täältä pois :/

4.10.2013
napero24
napero24

Löytyy :) Seinäjokeen ollaan päädytty :) Ollaan käyty sielä lomailemassa, ja molemmat on ihastunut kaupunkiin :)

4.10.2013
napero24
napero24

Mua on aina ahdistanut asua etelä-suomessa, jouduin 15v muuttaa tänne mamman töiden perässä. Oon asunut pohjanmaalla ennen tätä, sielä 500-600km päässä ja nykyään oma äitinikin asuu sielä. Mun mielestä taas ei voi vaatia ja sanoa max 100km päähän jos toinen haluis just muuttaa 600km päähän, silloin on tehtävä kompromissi, eikä kompromissi ole se että toinen lukee lakia vaan mun mielestä puolväli :) Oon myös suostunut siihen että asutaan kaupunkialueella koska mies haluaa (ite en niinkään).

Mua ahdistaa täällä ihan liikaa, kiireet täällä, liikenne,ihmis paljous, törkeys (enkä tarkoita että pohjanmaalla ei oo törkeitä ihmisiä:D). Mä oon tyyppillinen "maalainen" ja kaupunki ja etelä-suomi ahdistaa. Kaipaan sitä vapauden tunnetta jota täältä ei saa. Ihmiset muuttaa, ja niin on muuttanut osa ton kavereistakin. Eihän se paikkakunnasta ole kiinni paljonko kavereita näkee yms vaan siitä kuinka hyviä kavereita ne ei se matka sitä :) Saattaa toki vähän harventaa sitä, mutta saahan uusiakin kavereita vanhojen tilalle. Osittain ton miehen suvun takia haluankin muuttaa, tuntuu senkin takia että täällä ei sdaa happee enään, kun ei saa yhtään omaa rauhaa niiltä ja vieläpä kun ne ei tykkääkää musta.

4.10.2013
napero24
napero24

On 3 Mua ihan harmittaa kun en arvosta tota miestä sen ansaitsemalla tavalla 3 Sille perhe on tärkein ja antais hengen vaikka meidän vuoks 3

4.10.2013
napero24
napero24

No jos peruste on "vain" pelko lähteä pois mukavuusalueelta ni toi muutto voi olla nyt kova paikka mut pian saattaa huomata et muuallakin Suomessa voi elää. Ja pian ihmettelee, että miksi jumitti niin kauan tutussa ja turvallisessa. Tiedä vaikka uusi paikka olisi parempi.

Ihana kyllä kun on valmis lähtemään teidän kanssanne, että perhe on tärkeä ♥

4.10.2013
misukka
misukka

ite vähän samassa tilanteessa, asutaan jyväskylässä ja mies on puhunut että tahtoisi ehkä muuttaa kokkolaan. Meillä miehellä vakityö ja minulla ei töitä, jäin juuri mammalomalle.

Kyllä jos mies oikeasti olisi lähdössä menisin mukaan ja lapset kanssa. aina kannattaa kokeilla, sieltä pääsee kyllä nopeasti maitojunalla takaisin jos haluaa.

Toivottavasti miehesi suostuu lähtemään ja pääsette kokeilemaan jotain uutta.

4.10.2013
mammae11
mammae11

Molemmat on työelämässä tällä hetkellä ja asioista on puhutte niin paaljon että huh huh :) Miestä pelottaa ja ahdistaa muuttaminen vaan sen takia koska on koko elämänsä asunut yhellä ja samalla paikkakunnalla aina samalla aluellakin. Tottakai kaikki uusi pelottaa ja ahdistaa ja ymmärrän sen. Kompromissia ollaan tehty sen verran että ite haluisin muuttaa ihan pohjoiseen 500-600km päähän ja kun mies haluaa jäädä tänne niin kompromissi on sen 300km päähän sitten. Miehen ei tarvi ola töissä uudella paikkakunnalla, mun palkalla pärjätään :)

On se jo sanonut että haluaa muuttaa ja perustaa oman kotikaupungin yms meidän pojalle, mut sit ei toisaalta halua kun se tarkoittaa täältä lähtemistä :/ Kyllä musta tuntuu että asiat menee ihan hyvin, kun muutetaan ja mies tottuu, mutta ois se kiva että se ois vähän enemmöän mukana tässä.

Sen mäkin sille Misukka sanoin, että se saa päättää nyt haluaako meidän mukaan vai jäädä tänne ja vastaus oli heti että tottakai meidän mukaan perheestä hän ei aio luopua. Ja sanoin kanssa että tää oli tiedossa jo meidän alkuaikoina ja se hyväksy sen kun jatko mun kanssa seurustelua, että turha enää valittaa ;)

4.10.2013
napero24
napero24

Sanoisin niin, että jos sinä muutat toiselle paikkakunnalle, niin et voi olla ollenkaan varma, että miehesi muuttaisi sinun ja lapsen luo myöhemminkään, jos hän ei halua muuttaa.

Miehen työpaikan pitäisi olla varma, ellei sitten ole nykyisellä paikkakunnallanne työssä, ja voisi uudelta paikkakunnalta käydä töissä.

Itse ilmeisesti olet lapsenne kanssa vielä kotona häntä hoitamassa.

3.10.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Paljon paljon keskustelua ja jos ei millään tulosta synny niin sitten täytynee todella tarkkaan miettiä että onko teillä sitten eri tiet edessänne.

Oletteko te käyneet yhtään läpi asioita että miksi mies ei missään tapauksessa halua muuttaa ja sinä et halua jäädä? Koska ei siitäkään mitään tule, että toinen jatkuvasti luopuu omasta halustaan vain toisen jääräpäisyyden vuoksi. Eikö jotain kompromissia löytyisi?

3.10.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...