Numerot hukassa :(

Nyt mua harmittaa ja paljon :( Tiputin kännykkäni sillä seurauksella että se hajos pieniksi palasiksi. Kaikki numerot meni sen mukana samalla. Varapuhelin ei jostain syystä haluu tehä yhteistyötä ja tietenkin nyt sit en voi keneenkään ottaa yhteyttä. Oon sit ilman puhelinta joulukuuhun asti. Onneks on toi fb niin siel kyllä saan suurimman osan asioista hoidettua sukulaisten ja kavereiden välillä. Muutama henkilö on kuitenkin niin etten saa heihin mitään kautta yhteyttä. Tuleepa sit samalla katottua kenen kanssa on oikeasti tekemisissä.

3.10.2013
Liis
Liis

Hajoskohan siinä samalla sit SIMikin. Käypä operaattorin pakeilla ni se voi sentäs vaihtaa sulle sen SIM-kortin toimivaan. Tosin numerot on sit tosiaan kaikki hukassa.

3.10.2013
misukka
misukka

Ei siitä puhelimesta mitään saa siirrettyä ja numerotkin PITI olla sim-kortilla, vaan nytpä nekin on hävinny.

3.10.2013
Liis
Liis

Niihän mä vähän meinasinkin, näkeepähän nyt sit ne ystävät ja kaverit ketkä oikeasti haluaa olla tekemisissä. Eipä tarvi sit ihmetellä kun ei kuulu mitään suuntaan eikä toiseen. Mä ainakin oon yrittäny pitää muutamiin yhteyttä mutta oon huomannu että kovin on ykspuolista yhteydenpitoa. Piitähän se siivouspäivä näkjää puhelimellakin olla ni on helpompi sit hengittää.

3.10.2013
Liis
Liis

Mulla on kaikki numerot tallessa SIM-kortilla ni ei ole siitä kiinni toimiiko puhelin vai ei. Ku minä oon ainaki niin usein joutunu puhelimeni kiikuttaa huoltoon aj aina se tulee tyhjennettynä takasi.

Mut kurja tsäkä kyl et noin pahasti hajosi.

Saiskohan huolto kaivettua sitä dataa puhelimesta ulos? Ootko kyselly? Tai onko sulla datakaapelia et pääsis mahollisesti koneen kautta kattelee löytyiskö joku tiedostokansio jossa olis tiedot tallessa.

3.10.2013
misukka
misukka

itelläni on  käynyt  vastaavasti muutamankin kerran. facesta on saatu takaisin tärkeimmät numerot, mutta pakko myöntää, että menipä myös paljon "ystäviä" siinä, jotka ihan tarkoituksella ohittivat mahdollisuuden numeronvaihtoon. kyllähän siinä surullisesti konkretisoitui, kun valtavasta numeromäärästä loppujen lopuksi sai kasattua perheen ja vain kourallisen kavereitten numeroita. yksi keino erotella jyviä akanoista, ota se virkistävänä tuulahduksena, vaikka moinen hajoaminen aina kurjaa onkin.

3.10.2013
Blanco
Blanco

Suurimmalla osalla salaiset numerot ni ei voi numerotiedustelua käyttää. Fb:ssa oon saanu sanan kiertämään niin on tullu muutamia tekstiviestejä mulle ja niin saanu sit muutamat numerot. Yhdelle kaverille voisin laittaa sähköpostilla viestiä mut tiedän ettei sieltä kuitenkaan vastata.

3.10.2013
Liis
Liis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...