Iltooooo!!!!!!

Kahotaan saahaanko ihan ketju aikasiks :D

3.10.2013
riu
riu

tikrulle pikaista paranemista. Hyvä ko kävit lääkärillä näytillä ni selvisipähän vaiva.

Meillä isäntä pisti viestiä et elossa puna-armeijan mailla ja koettaa olla ihmisen kuvana :D

3.10.2013
misukka
misukka

Joo,ei oikein houkuta ku viellä lisäks itelläni paniikkihäiriö..muutenkin pitemmät matkat miulle on aivan kauheeta niin viel lähe johonkin mikkeliin synnyttämään..

3.10.2013
niffe86
niffe86

joo mie kuulinkii jo tuon lääkärin lähtöaikeista ja oon suoraan sanottuna tästä syystä miettinyt että onko tässä mitään järkee ennää... Vauvakuume tai ei, mutta ajatus tuonne ajamisesta ei kyllä pätkääkään houkuta. Ihan arseesta.

Meillä kaikki lapset nukkuu. Uskomatonta! :D

3.10.2013
riu
riu

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

3.10.2013
niffe86
niffe86

riu..joko kuulit kuinka kävi meijän sairaalan synnytyksille..prk..sanon mie...

3.10.2013
niffe86
niffe86

taivaltaja ihan alkoi ketuttamaan itteänikin tuo sun kohtalos. Otan osaa!!! Tajuaakaan miehes että jos haluaa tehdä sulle pahaa noin niin sen lapsetkin kärsii? Voihan tali-aivo!

Misukka: muakin houkuttais nyt tuollainen ilmainen juopottelu, aivan oon kade miehelles. Multa ei vaan onnistuisi sellanen vähän juominen...=) Toivottavasti on kiva ilta niin sulla ja pojilla kuin miehelläskin.

3.10.2013
myrmeli
myrmeli

Iltaa. Huilaan koneen äärellä raskaan siis RASKAAN työviikon jälkeen. Hermot ollu koetuksilla ja piukilla kaikille niin työkavereille kuin kotiväellekkin ja kilahdin sitten koko viikon itsehillinnän lopputuloksena lehtikauppiaalle. Onneksi purkasin vieraalle hermojen kiristyksen enkä näille lähimmille....=) No joo pahalta tuntuu nyt jälkikäteen vaikka kyllä helpotti oloa kun kerranki sain sanottua mitä ajattelin eikä tarvinnut pinnistellä. Mulle on koko viikon, monta kertaa päivässä työpäivän aikana tullut puhelu jossa lukee että yksityinen... Työtähän sekin vaan teki mutta onko ihan pakko soitella noin tiiviisti ihan vaan kaupatakseen jotakin?!? Pitäis kieltää noi numerot mutta aina jää suunnittelu asteelle.

Juniorin ku hain hoidosta sain niin ihanaa palautetta murustani että oon varmaan loppuvuoden rintarottingilla! Ihanaa saada tuommoista palautetta joka yllättää aivan ittenikin. Ja saipa meidän hoitotäti tietää pojan mielikuvitusystävistäkin=) Täti oli luullut niitä ihan oikeiksi ihmisiksi kun poika niin paljon niistä puhuu ja kertoo kuinka ollaan oltu kylässä ja kahvilla ja niille on syntynyt poika joka on aivan pikkuinen ja mielikuvitus ystävillä on omat perheetkin joilla siis nimet...=) Oon toiselta hoitotädiltä kysynyt että onko ne mielikuvitusystävät hoidossa mukana tai kertooko juniori niistä mutta ei kuulemma ole ikinä mutta näemmä poika kertookin vaan tietyille ihmisille niistä=) 

Illan olen myös pohtinut syntyjä syviä... Taidanpa laittaa siitä oman ketjun...

Miten tuo kysta sua vaivas samsam jos se piti leikata raskausaikana? Oliko vauvalle vaaraa leikkauksesta?

3.10.2013
myrmeli
myrmeli

Kuin ne tuolleen lähti leikkuroimaan raskausaikana? Aikas huisia. Ja voin uskoa että on hmmmhh... mielenkiintoinen olotila nyt.

3.10.2013
misukka
misukka

meillä outo rauha jatkuu edelleenkii kun tyttö viettää loppuillan huoneessaan. Kannattaa väkyttää äitille siihen äänensävyyn... Pojat leikkii tuossa omiaan, eli käytännössä levittävät kaikki pikkuautot ja legot pitkin lattioita X) Ah tätä ihanaa arkea :D Aattelin saaha lapset nukkumaan hyvissä ajoin ennen ku isimies tullee kotiin, kahotaan miten onnistuu.

Jii teillä on kyllä kanssa just semmosta perussettiä niin ku kuuluukii :) Käykös se teijän poika vieläkii kaks kertaa viikkoon siellä tenniksen pelluussa?

Misukka miulla on nyt just semmonen olo että voisin itekkii lähtee samanlaiselle työmatkalle :D Se on mukavaa kun joku muu laittaa ja järjestää ja ite pääsee valmiille :)

Samsam hyihyi kuulostaapas kippeeltä, toinen vielä jumppaa että varmasti tuntuu imakalta. Onko hyvin parantunu?

3.10.2013
riu
riu

Iltasta

Mie oon keskenäni poikien kanssa ko ukko läks työreissulle, eli juopottelee jonkun muun firman piikkiin... Vaikka tuskin tuo kauheita kittailee.

Pojilla alkaa olla iltapala-aika ja mun tarttee kai taas käydä pannuhuoneessa pyörähtämässä laittamassa puuta palamaan. Kummasti tuo patterikierto vie pannusta lämmöt ;p

Tjaah. Tiskikoneki saanu ohjelmansa päätökseen... Kuinkahan kauan aikaa sitten jo :D Kuopuksen kanssa "luettiin" kirjaa ja esikko piirteli.

3.10.2013
misukka
misukka

Meillä on kotona pelottavan hiljasta! Tyttö on pihalla ja pojat kahtoo lastenohjelmia. Uskomaton rauha tällä hetkellä, pakko oli ihan äsken kurkata ettei pojat nuku :D Ruoka on uunissa, tein lihapullia reilusta kilosta jauhelihaa. Kohta laittaa makaronit tulille ja tekasta kastike niin päästään syömään :) Tännää on joenkii hassu ilta kun ei oo pakko tehä mittään... tai no syytä ois siivota mutta en taija jaksaa :D

Mitäs mammoille? :)

3.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...