Mikä ihmeen käsitys ihmisillä on hormoniehkäsyn lopettamisesta?

Yhä vaan useammin törmään ihmettelyihin, kuin pian ehkäsyn teho häviää kropasta esim. pillereiden jälkeen. Yks raskautuu heti, toinen vasta vuoden päästä. Ihan vaan puhdasta "kohtaloa". Ehkäsyn teho on kuitenkin loppunut siihen, kun pilleri on syöty ja kroppa kuluttanut sen. Miksi muuten sitä syötäisiin JOKA päivä?! Ja miksi siinä olisi raskautumisvaara unohduksen myötä, jos sen teho kestäis viikkoja, kuukausia tai parhaillaan niinku olen kuullut, että vuoden? Ihan sama onko syönyt pillereitä 1, 5 vai 10 vuotta, teho loppuu, kun seuraavan pillerin ottoaika lähestyy tai ennemminkin menee ohi.

3.10.2013
siness
siness

Meinasin tuolla vaikutuksella just sitä, et joillakin ehkäisy voi saada kropan täysin sekaisin ja normaali toiminta joudutaan käynnistämään jopa lääkkein ellei kroppa toivu omineen. Silloinhan ehkäisyvalmiste on aiheuttanut tämän ja käytännössä toimii ehkäisynä lopetuksen jälkeenkin.

3.10.2013
misukka
misukka

No eiköhän nuo varottelut ole just sen herkimmän mukaan jolla ehkäisyteho lakkaa tietyn ajan kuluttua.

Ihmiset on erilaisia ja reagoivat eri tavoin lääkkeisiin. Joillakin ehkäisyteho saattaa oikeasti kestää pidempään ja toisella ei.

Mutta eihän noi lääkefirmat voi ottaa sitä riskiä, että joku syö heidän tuotettaan ja pamahtaa paksuksi silti. Siksi ne ajat on laskettu sen mukaan, kauanko se vaikutus VÄHINTÄÄN on. Eikä kerrota että vaikutus saattaa olla paljonkin pidempi koska eihän kukaan sellaistakaan tuotetta haluaisi josta kerrotaan että ei ole ihan varmaa miten tämä sinun kehossasi käyttäytyy.

3.10.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...