Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Alkaaks muita jo jännittää??:)

Minuu alko eilen illalla jännittää vauvan tulo ihan tosissaan! Mul on 52 yötä laskettuun ja lääkäri epäili, ettei sinne asti tarvi odotella. Ja jos on yhtä hätänen vauva ku pienin isosiskoistaan, niin saattaapi saapua tähän maailmaan jo parinkymmenen yön päästä!o_O Enkä oikein viel tiedä, onks tää jännitys hyvää vai huonoa..? Etupäässä vissii hyvää, mut pieni ahdistuskin on olemassa :D jos se vaikka onkin samanlainen huutaja kun meijän keskimmäinen. Sit ei tuu joulustakaan mitää, ku pitää vaan kanniskella sitä parkuvaa nyyttiä.. Ja sitte se itse synnytys! Tai oikeemmin sen ajankohta: mul oli kohdunsuu jo molemmista päistä sormelle auki ja pehmeä ja turkuun pitäs lähtä viikon päästä. Jännittää ihan järjettömästi, et jos vaikka vahingossa siel synnytän...sit pitäs vauva kuljettaa ambulanssilla neljän tunnin matka omaa sairaalaan, kun eihän se nyt mitenkää viel oo valmis tähän maailmaan. APUA!!

3.10.2013
zili
zili

mulla on vielä 11 päivää laskettuun. Eikä jännitä oikeastaan yhtään, vaikka ensimmäinen on tulossa. Ainakin vielä rakastan isoa masuani, koska mitään suurempia kipuja tai supistuksia ei vielä ole, eikä öisin tarvitse nousta vessaankaan. :)

22.10.2013
Katshi
Katshi
newborn baby

TJ 41

Huhhui. Sais syntyä vaikka heti!

8.10.2013
pelargoni1
pelargoni1

kisu, tääl toivotaan ihan samaa! meil siis kaikki nelä on syntyny 2-4vk ennen laskettua, niin oon jotenki ollu siinä harhassa, että ei tääkään loppuun asti kestä. mut sit yks päivä iski, et ei hitto jos tää tulee vasta joulukuussa!!
onneks lääärioli vähän sitä mieltä varovasti, ettei ehkä ihan laskettuun asti mene. ja sit neuvolatäti oli taas lähestulkoon huolissaan ja käski elää viikko kerrallaan. sanoi, että jos kolme viikkoa vielä sinnittelen, niin hyvä on. paikat oli siis viikko sitte pehmeät ja molemmista päistä sormelle auki, mut kanavaa ultralla viel 5cm.

eilen oli ihan sellnen olo, että jotain tapahtuu, illalla tulikin oikein kipee supistus ja sit yöllä tuli hirveesti limaa (tosin vissii vaa valkovuotoa). mut tänää oon vaan maannu ni olo on ihan normaali :) minuu jännittää, kun pitäs perjantaina lähtä turkuun (n. neljän tunnin ajomatka), niin jos siel käynnistyy synnytys!

8.10.2013
zili
zili

pakko tulla tuolta 10/2013 ketjusta tänne höpisemään.

täällä LA 13.10., ja jännitä ei juuri ollenkaan. Lähinnä toivon että alkaisi tapahtua jotta pääsisi eroon tästä mahasta ja näistä kivuista :)

Väsy on kova ja kivut hurjat. suoraan sanottuna olen korviani myöten täynnä tätä raskautta. Eilen kävin lääkärissä ja paikat on pehmeät mutta kiinni.

Lähinnä tunne nyt siis semmonen ettei se koskaan synny ja jää tuonne yksiöönsä elämään.

4.10.2013
mammae11
mammae11

Mua ainakin alkaa jo jännittää... Tänään rv 32+0 ja esikoinen tulossa eli kaikki on uutta ja ihmeellistä. Viime yönä näin unta että vauva syntyi sektiolla ja painoi syntyessään 2900g... En tiedä mistä tuollainenkin uni tuli, toivottavasti ei ollut mikään enneuni kuitenkaan. :D Mutta suoraan sanottuna jännittää ihan kamalasti, ollaanko osattu tehdä oikeita hankintoja ja miten synnytys sujuu ja miten arki lähtee sujumaan vauvan kanssa... Ja aika käy niin vähiin jo!

4.10.2013
mintsku
mintsku

Täällä ois jäljellä 46 päivää (tai aika vähiinhän tää päivä jo käy), rv 34 lähenee loppuaan. :-)

3.10.2013
pelargoni1
pelargoni1

voi ei, te ootte jo noin pitkällä!:)

eppus, meillä oli toisen kanssa sovittu sektio 38+5, mut tyttö päättikin syntyä jo 37+0 puhkasemalla kalvot. syynä sektioon oli perätila, ja kohdunsuu oli auki jo rv35 yli sormelle. sitte vaan kiireesti ambulanssilla sairaalaan ja sektioon, vauvan jalka oli jo synnytyskanavassa. sektio muuttukin siis suunnitellusta kiireelliseksi, mut onneks kaikki meni hyvin. toivottavasti sunkin synnytys menee hyvin, olkoot tapa ja ajankohta mikä hyvänsä!

tata87, onko sulla ollu mitään ennakoivaa oiretta? supistuksia tms?:)

3.10.2013
zili
zili

Moikka.

Mulla menossa rv35 (vaikkakin tossa profilissa hassusti onkin heittäny viikolla eteenpäin.)  Sektio suunnitteilla rv 39 ja asennoitunut siihen että silloin se vauveli syntyy. Toissa iltana sitten välähti että ei hitto entäs jos se alkaakin syntymään ennen sitä... Välillä on outoja tuntemuksia. Esikoinen meni yli ajalla niin sit automaattisesti ajattelen että eihän se tämäkään synny ennen laskettua aikaa ainakaan itsekseen... :) Että voin sanoa että jännittämään rupesi. Alatie synnytyksestähän minä en tiedä mitään koska esikoinen syntyi kiirellisellä sektiolla. Ja nyt sitten ihan pelon vuoksi suunnitteilla sektio. Mutta sekin takaportti on olemassa jos vauva rupeaa syntymään niin alatiesynntystä kokeillaa mun ehdoilla tietysti. Pelkään siis vauvan jotenkin vammautuvan tai kuoleman synnytyksessä. Näin siis tapahtui esikoisen kohdalla vaikkakin lopulta pääsimme sektioon mutta liian myöhään. :(

Mutta vauva sieltä syntyy tavalla tai toisella. Jännittää kyllä kovasti, toivon että vauva syntyisi terveenä ja elävänä.

Ihanaa loppu odotusta...

3.10.2013
eppus
eppus

Vielä ei ainakaan jännitä... innolla odotan tulevaa (esikoinen, joten synnytys ja kaikki muukin on uutta) ^^

3.10.2013
tata87
tata87
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...