Parisuhde

Mä oon välillä niin väsynyt tähän. Tuntuu että jatkuvasti saa pettyä (vaikka nykyään onkin pienistä asioista kyse) ja että me riidellään koko ajan. Miehen sukukin vihaa mua, seki rasite vielä.

3.10.2013
napero24
napero24

Hurjaa, 2kk ilman lapsia.

Mulla jo viikossa tulee sellanen olo, et tarttee saaha laps kotio. Mut tuoki varmaan muuttuu ajan kanssa ja kun lapset säännöllisesti käy jossain. Meillähän viime kesä oli vasta toinen kerta ku jannu oli viikon poissa kotoa. Ja nyt se pitäis saaha tyrkättyä johkii syysloman ajaksi. Ahdistaa jo valmiiksi, että jos se saahaan appivanhemmille. Et mie oon huono äiti ku heti lapsen laittaa loman ajaksi muualle. Mut ei siitäkään mitään tuu et se olis viikon yksin kotona ku me vanhemmat ollaan töissä :/ Nyt jo noi kulkemiset bussipysäkille on sellasta puhelimessa roikkumista että ei tule töiden teosta mitään jos se on yksin himassa päivät.

3.10.2013
misukka
misukka

Joo, siis olihan mulla semmonen olo että toinen puuttuu, ja vähän oli ikäväkin. Mutta kyllä tuo viikko meni aika helposti kuitenkin erillään. Ei ollut mitään samanlaista kun silloin kun se oli esim intissä. Silloin viikko tuntui ikuisuudelta ja tuntu että maailma kaatuu suurinpiirtein :D

3.10.2013
napero24
napero24

No ei kyl oo normaalia ettei toista yhtään ikävöi. Sen pitäisi olla jo ISO hälytysmerkki.

Kyllä mä jo yhdenki yön eron jälkeen ees vähän tunnen oloni tyhjäksi kun toinen ei olekaan siinä.

3.10.2013
misukka
misukka

Joo, mäkin olin viikon poissa ja aattelin että ois hirvee ikävä, niin kuin aikoinaan kun se oli intissä ja ensimmäiseks tapellaan, kun tuo on mennyt tuhlaa meidän rahoja. :( Mut kai tuo on ihan normaalia että ei oo niin ikävä kun vuos kaudet on  naamat vastakkain päivittäin. Huoh. Mä haluisin mennä jonnekin pariterapiaan, mut en mä sais tuota ikinä sinne tai sit ois tuppisuuna vieressä. Tänään kun sanon mitä mua vaivaa kun tulee töistä, niin vastaus on 100% taasko pitää tapella, sä suutut aina kaikesta ja mä en osaa mitään..Mä EN JAKSA.

3.10.2013
napero24
napero24

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

3.10.2013
CMH90
CMH90

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

3.10.2013
CMH90
CMH90

Ei mitään! :) Joo, tuttua..Tuo ukko lupas siivota yms kaikkea kun olin poissa, tekikö mitään ei. Samaa ollaan pohdittu miehen kanssa. Eihän nuo oo ikinä joutunut tekee kotona yhtään mitään niin miten osais/tajuais etä asiat ei hoidu ittestään nykyäänkin? Mä päätin nyt, että meillä on omat rahat tästä lähtien, laskut ja vuokra maksetaan puokkiin ja säästöön molemmat laittaa omalta tilitlä. Omat laskut se saa maksaa ite, jos menee luottotiedot niin menkööt. Aikuinen ihminen niin pitäis osata hoitaa perusasioita. Ei niitä vanhempia voi ikuisuuksiin syyttä tuo ei kuitenkaan oo 5vuoteen asunut kotona.

3.10.2013
napero24
napero24

"kiva" lukee et muillakin on näin saamattomia miehiä.. nimittäin ihan ku toi olis mun kirjottama juttu.. mut mulla tulis siihen pari juttua lisätyks.. jotenkin välillä tuntuu et ei jaksa tollasta keskenkasvanutta kakaraa... miehen veljen vaimon kanssa puhutaan harvassa ilta siitä et miten menee hermot noihin jätkiin.. tiietään mistä tämä kaikki johtuuu... meidän ihana ANOPPI on kasvattanut kultamussukkansa niin päin peetä et huh huh ... ja anopin mielestä miehet ei tee vieläkään mitään väärin ku jumala on luonut naisen vahvemmaksi ku miehen .. mies ei kykene tekemään kaikkee samaa yhtä aikaa ku nainen.. näin hän on minulle sanonut.. :/ ja sen et koti työt ja ainakin keittiöhommat kuuluu naiselle.. per**** ei tod. asiat mee noin. tää asia on niin hankala homma. sit ku meijän miehet ei osaa keskustella niinku aikuiset ihmiset.. vaan heti rupee äänen sävy nousee ja väittelee.... siis niin täynä välillä tätä.. oon miehen siskolle sanonukkin joskus et jos tää tällästä on monta vuotta vielä nii en kyll jaksa .. meilläin yhteis eloa takana 9 v.. alkuajoista muuttunut tosi paljon , lasten tulon jälkeen muuttunut paljon mut vielä on niin paljon juttuja et huh huh .. (nii ja vähän taustoja jos kerron nii miehen vanhemmat on lestaadiolaisia.. mies ei ole ollut moneen moneen vuoteen .. joskus teinivuosina kielti uskonsa...) et nyt varmaan ymmärrätte tämän anopin ajatusmaailman.. ja noi ukot on kasvatettu niin mies saa mennä .. naisen työ on olla kotona ja hoitaa KAIKKI.. 

anteeks naperolle ku tulin tähän sun keskusteluun avautuu omasta jutusta mut sama aihe suunnilleen ku on.. :)

3.10.2013
nasu0810
nasu0810

Me ollaan puhuttu ja puhuttu ja puhuttu, mut tuntuu että kaikki menee tuolta ihan ohi. Sit valittaa että miks suutun kaikesta..Voisko johtua siitä että mie sanon ja sanon tolle asioita ja menee seuraavana päivänä tekee ihan päinvastoin ja vastaus on aina hups, mä käsitin väärin tai hups unohdin tai hups en tajunnut. 3 vakituista vastausta. Mä saan huolehtia kaikesta. Sit tuo välillä tyhjentää jonkun astiapesukoneen 3 viikon välein ja kun sanon että saan huolehtia kaikesta niin entä mun tyhjentämä kone???! -.- Älä sano kaikesta kun ei se pidä paikkansa. Just näin..Tuhlaa meidän rahoja, ei stressaa mistään ja kaikki jätetään mun vastuulle. Mun piti hakea sen hoitorahaa kun oli kotona kun ei saanut sitä hoidettua edes, siinä ois mennyt 1000€ sivu suun.

3.10.2013
napero24
napero24

up

3.10.2013
napero24
napero24
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...