Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Läheisyyttä kiitos!

Ongelma on se, että varsinkin tässä tilassa tarvitsen/tunnen kaipaavani enemmän/hirveästi läheisyyttä. Siis ihan vaan lähellä oloa ja silittelyä...hmm..olenkohan jotenkin omituinen? Miehelleni läheisyys tarkoittaa ilmeisestikin aina seksiä, jota minä en taas joka kerta halua. Olemme ajautuneet solmuun (niin sanoakseni). Jos menen mieheni lähelle, hän olettaa että viimeistään puolen tunnin sisään harrastetaan seksiä. Joten minä en siis uskalla mennä lähelle, jotten herätä miehessä turhia haluja, koska itse en aina halua/jaksa (varsinkaan illalla). Nyt en sitten todellakaan tiedä miten tää solmu aukeaa... :(

2.10.2013
santra82
santra82

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

18.9.2014
julle 95
julle 95

Ja omituinen et ole. Kyllä varmasti jokainen nainen (mieskin), kaipaa läheisyyttä, hierontaa, silittelyä, hikistä kainaloa ja pientä hipsutusta. Se on mielestäni tärkeä osa tervettä pari suhdetta. Jos toinen ei saa suhteelta sitä mitä haluaa, ollaan mun mielessä pahassa pulassa, etenkin, jos toinen on ilmoittanut, että ei läheisyyttä, vain seksiä. Ihan kamala ajatus, mutta onko seksikin vain seksiä, vai onko siinä tunnetta mukana?

22.12.2013
carata
carata

Mua ällöttää miehet, jotka olettaa, että nainen on heti valmis. Ehkä nuo horot kaduilla ja muualla on heti valmiita, johtuen siitä, että hetki sitten joku on ollut niiden sisällä ja luultavasti edellisen tavarat on siellä vielä kostukkeena. Ajatus on musta kamala. Pornokin antaa usein miehille niin väärän kuvan seksistä. Tietenkin osa naisista kostuu helposti, mutta ainakin itse olin melkoisen työn alla synnytyksen jälkeen. Ja synnytyksestä puheen ollen. Jos miehesi ei osaa olla lähelläsi ilman seksiä, miten hän tukisi sinua synnytyksessä!? Ei varmastikkaan selkää hieromalla, sillä siinä tilanteessa ei kyllä seksiä saisi. Tai no, on kai jotkut vielä salissakin seksiä harrastaneet, mutta itse jättäisin kyllä väliin. Kannattaa kyllä toden teolla miettiä asiaa ja puhua!

22.12.2013
carata
carata

Nimenomaan ja seki että toinen vaan olettaa että on aina valmis seksiin ja vaikka ei oiskaan niin so what. YÄk :(

4.10.2013
napero24
napero24

:D

Mua ihan oikeesti ihan ällöttää ajatus että joillakin on tommosta :( Ootteks te sit alkanut vaan touhuumaan kun mies käskee? Yäk :/

4.10.2013
napero24
napero24

Täälläkin sama o/ 

Monesti oon sanonu että haluan olla kainalossa, ei mitään muuta. Ollaan oltukkin ehkä sen 3min kunnes mies kääntää kylkeä tai ähisee kun on kuuma, kutittaa, jokin painaa.. Ja monta kertaa oon sen jättäny ikävään tilanteeseen jalkovälin kanssa kun se olettaa jotain muuta :D Esileikkejä on turha kuvitella, meillä ollaan niin että katsotaan telkkaria sängystä, mies kysyy että onko sulla vielä housut jalassa :D Tässäkin hiieman jo parannettu.. 

Mutta meillä sentään menee jo niin hyvin että viime viikonloppuna tupareissa mies kaappas mut syliin ihan ilman varoitusta, siinä ei tienny kiljuko sen sisko vai minä kovempaa kun sisko on edelleen siinä "uskossa" että me ei koskaan kosketa toisiimme ja lapset on saatu alulle pesemällä pyykkiä samaan aikaan:D

4.10.2013
Jnia
Jnia

Sen täytyy opetella omatoimisuutta tossa asiassa. Ja tietty sieki voit jeesiä käsityönä. Näin meillä välillä siirretään tarpeita jos ei vaan kertakaikkiaan nappaa ja väsyttää kauheasti.

Nytki ko mie vuodan ko Niagara ni isäntää helpotti käsityöt Ja kumpiki on tyytyväinen. Tai no mie en oo mut sen yhen hermot kestää taas pari päivää paremmin. :)

3.10.2013
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

No ei oo kyllä puutteessa jos noinki usein meette loppuun saakka..! Mut toi on kyllä aika paha et on suoraan sanonu ettet muuta saa :( Mä en kestäis tollasta! :( Mä oon ainaki niin ärsyttävä et jos menee tollaseks tilanne ni mä pärjään henkilökohtasesti vaikka vuoden ilman. Mä alkaisin ihan kauheeks "pihtariks" jos muuta ratkasua siihen ei olis, jospa se ukkoki sit tajuais :)

3.10.2013
tuvitus
tuvitus

:D Helohetivalmis, nimenomaan...sellasekshan tässä on ruvettava :D Ehkäpä tää johtuu siitä että mieheni elää puutteessa, kun mä en oikeesti oo sillä tuulella ku 1-2kertaa viikkoon ja joskus jopa harvemmin. Toisin kun hän taas on heti valmis joka päivä.

3.10.2013
santra82
santra82

Aika paha tuo, et muunlaista läheisyyttä et hältä saa :(

Täytynee todeta siihen sitten että opettele. ei naiset ole mitään Helo-hetivalmiita vaan niitä pitää lämmitellä että saa hyvää.

3.10.2013
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Meillä oli täysin sama ongelma isännän kanssa.

Jos mä menin likellekään ni se oletti heti et punkkaan ja pam pam... No miehän pysyin kaukana siitä. Moneen kertaan sanoin, et mä haluan halauksen, en mitään muuta. Ei tuo osannu eikä tajunnu. Mut sit jossain vaiheessa sille valaistu et mie karkaan aina sen luota jos se tulee lähellekään ku ahdisti se tieto et heti pitäs olla valmis haarat levällään. 7 vuotta siihen meni mutta nyt tuo osaa jo tulla ihan vaan halaamaankin. Siitä en o varma et onko se ilman taka-ajatuksia, mut ainakaan minuu ei ahdista lähentelyt.

Eli puhukaa, puhukaa ja puhukaa. Kerro vaikka suoraan, et sua ahdistaa ku aina miehen lähestyessä tietää et pitäis olla haarat levällään mutta kun ei tee mieli. Ja kun lähentelyt ahdistaa ni tekee vielä paljon vähemmän mieli ruveta harrastelee yhtään mitään. Et nyt on sellanen tilanne, et sie kaipaat ihan pelkästään lämmintä halausta etkä panoa.

3.10.2013
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Olemme puhuneet asiasta kyllä. Itse olen vähän huono puhumaan näistä tällaisista tunnepuolen asioista, mutta onneksi mieheni ottaa ne aikaajoin puheeksi :) Viimeksi kun mainitsin asiasta, mies sanoi hyvin ystävällisesti että "no minulta et muunlaista läheisyyttä saa". Olen kysyny, et tartteeko siliteltäessä aina ottaa housut pois ja silittää niinku just "sieltä". vastaus: no ei väkisin!

Sitten on maassa rauha, kun mies saa ainakin joka toinen päivä. Mä ite oon vaan niitä, joille riittäs kerta viikkoon. Ja varsinkin nyt oon iltasin väsynyt ja mahaa kiristää :( Ja sit vaikka oisinkin valmis harrastamaan joka ilta/aamu, nii se tökkää siihe, ku sitä on oltava samantien ilman housuja ja valmiina hommiin, ei niinku minkäänlaista hellyyttä ennen sitä.

Näillä mennään.

3.10.2013
santra82
santra82

het kun ois miun suusta tullut tuo, tässä vuosi takaperin!! Mulla oli ihan samaa ongelmaa, oisin sylissä halunnut olla ja halia ja muuta, mutta mies oletti sen samantein johtavan johonkin muuhun... No jonkin aikaa sitä kesti, että sitten aina poistuin vain tilanteesta, koska olin todella huono puhumaan tämmösistä asioista.. Mutta sitten se oli vaan pakko, kun mies otti sen puheeksi, että mikä on kun ei mitään tapahdu vaan mie välttelen häntä...

Kerroin sitten, että en uskalla enää tulla lähelle, kun se johtaa väkisinkin aina seksiin. pari kertaa hälle piti sen jälkeen siitä vielä vähän tiuskasta, kunnes alkoi ymmärtämään mitä tarkoitin :) Nykyään meillä männöö oikein kivasti!

Joten rohkeasti vain puhumaan miehelle, ne kun ei aina ihan ymmärrä :D

2.10.2013
Tii03
Tii03
3 years, 10-month-old toddler

Siis meillä oli toi ongelma myös, halusin mennä kainaloon yms, mut en vaan uskaltanu. Mut mäpä otin sen vaan rohkeesti esille, sanoin että mä en haluu MITÄÄN MUUTA ku olla vaan, ni sit toi ukkeli tajus että pitää opetella "pitämään näpit kurissa". Eli siis puhu ja tee asia selväks! Toivottavasti helpottaa teillä toi! :)

2.10.2013
tuvitus
tuvitus

Ja lisätäkseni vielä, että koska en uskalla/viitsi edellä mainitun syyn tähden hakea läheisyyttä mieheltäni, hän varmaankin olettaa etten halua häntä ollenkaan.

2.10.2013
santra82
santra82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...