Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Läheisyyttä kiitos!

Ongelma on se, että varsinkin tässä tilassa tarvitsen/tunnen kaipaavani enemmän/hirveästi läheisyyttä. Siis ihan vaan lähellä oloa ja silittelyä...hmm..olenkohan jotenkin omituinen? Miehelleni läheisyys tarkoittaa ilmeisestikin aina seksiä, jota minä en taas joka kerta halua. Olemme ajautuneet solmuun (niin sanoakseni). Jos menen mieheni lähelle, hän olettaa että viimeistään puolen tunnin sisään harrastetaan seksiä. Joten minä en siis uskalla mennä lähelle, jotten herätä miehessä turhia haluja, koska itse en aina halua/jaksa (varsinkaan illalla). Nyt en sitten todellakaan tiedä miten tää solmu aukeaa... :(

2.10.2013
santra82
santra82

Meilläkin on pienoinen pattitilanne meneillään: meidän arkihellyys on kadonnut kokonaan, joten minua ei kiinnosta seksi ja koska meillä ei ole seksiä, mies ei halua "muuten vain" helliä :( Olen koettanut tolkuttaa, että useammin sekin saisi, jos halaitais ja pussailtais enemmän, mutta ei mene jakeluun. No, sitten ollaan ilman :P

18.9.2014
Jennipa
Jennipa

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

18.9.2014
julle 95
julle 95

Ja omituinen et ole. Kyllä varmasti jokainen nainen (mieskin), kaipaa läheisyyttä, hierontaa, silittelyä, hikistä kainaloa ja pientä hipsutusta. Se on mielestäni tärkeä osa tervettä pari suhdetta. Jos toinen ei saa suhteelta sitä mitä haluaa, ollaan mun mielessä pahassa pulassa, etenkin, jos toinen on ilmoittanut, että ei läheisyyttä, vain seksiä. Ihan kamala ajatus, mutta onko seksikin vain seksiä, vai onko siinä tunnetta mukana?

22.12.2013
carata
carata

Mua ällöttää miehet, jotka olettaa, että nainen on heti valmis. Ehkä nuo horot kaduilla ja muualla on heti valmiita, johtuen siitä, että hetki sitten joku on ollut niiden sisällä ja luultavasti edellisen tavarat on siellä vielä kostukkeena. Ajatus on musta kamala. Pornokin antaa usein miehille niin väärän kuvan seksistä. Tietenkin osa naisista kostuu helposti, mutta ainakin itse olin melkoisen työn alla synnytyksen jälkeen. Ja synnytyksestä puheen ollen. Jos miehesi ei osaa olla lähelläsi ilman seksiä, miten hän tukisi sinua synnytyksessä!? Ei varmastikkaan selkää hieromalla, sillä siinä tilanteessa ei kyllä seksiä saisi. Tai no, on kai jotkut vielä salissakin seksiä harrastaneet, mutta itse jättäisin kyllä väliin. Kannattaa kyllä toden teolla miettiä asiaa ja puhua!

22.12.2013
carata
carata

Ja siis sitähän ei tiedä ennen kuin on saanut et on saanut... Se ero on niin huomattava et tietää saaneensa.. Mut joo yllätys jos 14v ei viel ollu tullu :D ehkä tutustuminen omaan kroppaan oli vähän liian vähäistä :D puhun siis ihan omasta kokemuksesta :D

5.10.2013
kisu8
kisu8
3 years, 8-month-old toddler

Nimenomaan ja seki että toinen vaan olettaa että on aina valmis seksiin ja vaikka ei oiskaan niin so what. YÄk :(

4.10.2013
napero24
napero24

:D

Mua ihan oikeesti ihan ällöttää ajatus että joillakin on tommosta :( Ootteks te sit alkanut vaan touhuumaan kun mies käskee? Yäk :/

4.10.2013
napero24
napero24

Täälläkin sama o/ 

Monesti oon sanonu että haluan olla kainalossa, ei mitään muuta. Ollaan oltukkin ehkä sen 3min kunnes mies kääntää kylkeä tai ähisee kun on kuuma, kutittaa, jokin painaa.. Ja monta kertaa oon sen jättäny ikävään tilanteeseen jalkovälin kanssa kun se olettaa jotain muuta :D Esileikkejä on turha kuvitella, meillä ollaan niin että katsotaan telkkaria sängystä, mies kysyy että onko sulla vielä housut jalassa :D Tässäkin hiieman jo parannettu.. 

Mutta meillä sentään menee jo niin hyvin että viime viikonloppuna tupareissa mies kaappas mut syliin ihan ilman varoitusta, siinä ei tienny kiljuko sen sisko vai minä kovempaa kun sisko on edelleen siinä "uskossa" että me ei koskaan kosketa toisiimme ja lapset on saatu alulle pesemällä pyykkiä samaan aikaan:D

4.10.2013
Jnia
Jnia

Mekin vissiin oltiin noin 1v tai pari ennen kuin mä sain ekan kerran ja siitäkös tuo innostui ja sen jälkeen ei oo kyl oikein suostunutkaan ennen kun tuun useamman kerran :D mut tääkin oli työn ja harjoittelun tulos :D sanoa sille ukolles et tiiätkö et voisit saada mulle useamminkin muusin päälle jos vaikka joka päivä silittelisit vaan ja pitäisit kainalossa.. Vois irrota ehkä useamminkin kun kerta viikkoon jos sitä läheisyyttä ois muulloinkin kuin silloin.. Tosin näistä kannattaa jutella ihan hyvässä hengessä eikä riidellen jo valmiiksi jostain muusta..

3.10.2013
kisu8
kisu8
3 years, 8-month-old toddler

Sen täytyy opetella omatoimisuutta tossa asiassa. Ja tietty sieki voit jeesiä käsityönä. Näin meillä välillä siirretään tarpeita jos ei vaan kertakaikkiaan nappaa ja väsyttää kauheasti.

Nytki ko mie vuodan ko Niagara ni isäntää helpotti käsityöt Ja kumpiki on tyytyväinen. Tai no mie en oo mut sen yhen hermot kestää taas pari päivää paremmin. :)

3.10.2013
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

No ei oo kyllä puutteessa jos noinki usein meette loppuun saakka..! Mut toi on kyllä aika paha et on suoraan sanonu ettet muuta saa :( Mä en kestäis tollasta! :( Mä oon ainaki niin ärsyttävä et jos menee tollaseks tilanne ni mä pärjään henkilökohtasesti vaikka vuoden ilman. Mä alkaisin ihan kauheeks "pihtariks" jos muuta ratkasua siihen ei olis, jospa se ukkoki sit tajuais :)

3.10.2013
tuvitus
tuvitus

:D Helohetivalmis, nimenomaan...sellasekshan tässä on ruvettava :D Ehkäpä tää johtuu siitä että mieheni elää puutteessa, kun mä en oikeesti oo sillä tuulella ku 1-2kertaa viikkoon ja joskus jopa harvemmin. Toisin kun hän taas on heti valmis joka päivä.

3.10.2013
santra82
santra82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...