näköhäiriöt??

mistähän voi johtua sellainen niinkun kimaltelu silmissä? näkyy parhaiten vaaleaa vasten.. siis menee semmoisia kuin glitterinpaloja pitkin poikin vilisten näkökentässä, ja paljon. ja kokoajan. ei kuitenkaan häiritse ellei ala niitä itse miettimään .oireet alkoi n 6kk sitten lasiaisen samentumien ilmestymisen jälkeen, silmälääkärissä olen käynyt n7kk sitten jolloin kaikki oli ok verkkokalvo ja paineet mm. näen myös pimeässä pieniä valonvälähdyksiä ja valossa taas myöskin sitten mustia vilahduksia lisäksi. pahenee iltaa kohden. silmätipat ei auta. keväällä oli myös kamalaa valon arkuutta ja lunta ei voinut katsoa yhtään... oireet alkoi siis hiljalleen keväällä raskaana. s.lääkäri sanoi nähneensä pullistuneen verisuonen silmän takana ja epäilevän siellä olevan jotain, hmmm mitähän jotain?? verenpaine mulla on aina ollut alhainen.... kilppari katottu 2v sitten. silmätulehduksia ei ole kuitenkaan ollut ja muutenkin olen terve. mikä tää kimallus oikein on??? välillä oon nyt huomannu myös päänahassa, korvan takana pientä kihelmöintiä n. kämmenen kokoisella alueella? olenko hulluksi tulossa vai sokeaksi? :D olen siis 21 vasta x)

1.10.2013
AMP91
AMP91

minä siis myös odotin osittain siksi näin kauan koska ajattelin liittyvän raskausajan muutoksiin. no raskaus meni ja tuossa tuhisee 2kk nyytti joten päätin mennä lääkäriin :D ja raskausaikana tietty tutkittiin raskausmyrkytyksen riski jota ei ollut.

1.10.2013
AMP91
AMP91

Niin ja tosiaan valoherkät silmät on mullakin, arskat on pääs aina ku autoa ajan, satoi tai paistoi :)

1.10.2013
Tumila
Tumila

ja kun on kestänyt näin kauan en usko että liittyy mihinkään aivoverenkiertoonkaan tai muuhun akuuttiin.

1.10.2013
AMP91
AMP91

Mulla samoja kimalluksia ja välillä sellasia mustia välähdyksiä, ollut aina raskaus aikoina (nyt neljäs raskaus), loppunu synnytykseen. Samoin oranssin värisen digikellon nään tuplana mut en muissa väreissä. Ja muutenki kaukonäkö aina huonontunu aika paljon raskausaikoina mut tosiaan palautunu normaalix het synnytyksen jälkeen :)

1.10.2013
Tumila
Tumila

no en ainakaan saanut näillä oireilla nopeammin aikaa :/ myönnän että hieman neurologiset sairaudet pelottaa mutta en halua alkaa luulosairaaksi, äitiyslomalla on liikaa aikaa miettiä sitten jos antaa siihen luvan ennen lääkärin diagnoosia siis... ja näköhäiriöt eivät kuitenkaan ole tossa näkökentän etualalla vaan taka-alalla eli ne eivät vaan näy kokoajan esim tekstin päällä vaan tavallaan sen takana tai siis kun tarkentaa katsetta ihan eteen, ja paremmin vaan vaalealla pohjalla /valopilkut pimeässä.... eli ei keskellä päivää tv:n ääressä... siksi en viitsi liikaa huolestua.. hmmmm....

1.10.2013
AMP91
AMP91

:).heh olen kyllä varannut lkajan mutta aika on vasta kk päästä niin mietin vaan

1.10.2013
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...