lörpötilöö löllöllöö :D

tuntuu nyt ihan lörpöttelyltä :D

1.10.2013
riu
riu

Voi sralla :D meidän poju hekottelee Unissaan tuolla 38.5°c kuumeessa. . (kiitos rokotusten)

1.10.2013
teeko
teeko

aatella 20 minuuttia meni vaan lääkärissä :O Ei sillä että se ois jotenkii haitannu :D Tytöllä oli pissitauti, nyt ois sitte antibioottikuuri kaiken hyvän lisäks.

Sralla mitäs viestejä sie oot saanu..? Niin lomanttista kun lukkee noita siun juttuja, melkein saan itekkii  mahan pohjaan perhosia :D

Mummy, siis mitä ihmettä ne nyt perii tuommosia? Aika tyyppejä ovat, en muuta sano.

1.10.2013
riu
riu

lörpöti lörpön. pikkuisen ketuttaa täälläkin, kun mies vei eilen auton huoltoon, siinä palo joku valo. Noh, ne otti 80e "vian diagnosoinnista" ja 70e itse osista, jotkut sytytysjutskat oli huonot, vaihtoivat kaikki neljä. Noh, eilen ajelin ja oli silleen kohtis ok, mut ei ihan normaali ja aamulla syttys sama valo palamaan ja nyki hirveesti ajaessa. Uusiks huoltoon ja 194e ku vaihtoivat jonkun yhden tulpan tai mikä lie. 350e biuf. Ens kuulle mies varas jo vuosihuollon, joten toiset 300e tai jotain sellaista.

Minkä lisäksi miehen autokoulu päätyi yhtäkkiä karhuta 500e jotain ajotuntimaksuja. Oltiin molemmat et wtf kun joka kerta ku mies uusi inssin tai otti lisäajotunteja, sieltä tuli about 200-300e lasku. Noh, ilmeisesti he olivat sillon perineet vasn osan ajotunneista ja nyt sit puolen vuoden päästä rykäsee kaikki loput. Voi vee sanon mä. Ottaa aivoon ihan sikana tuollainen ja hekin vaan totes et kyl näin voi tehdä. Ei kovin hyvää asiakaspalvelua mun mielestä. Lupas ne sit "joustavina" et sen maksamisen voi jaksottaa ku mies sano et hänellä ei ole aikomustakaan maksaa koko summaa kerralla.

mut kiva että edes sralla on iloisella mielellä jalat vähän irti maanpinnasta ja mieli pilvissä ;)

1.10.2013
Mummy83
Mummy83

Voishan sitä koulussa vähän tulla kuittia jos menis kertoo et söin veikan 50-senttisen :D

Oliskohan mein isännällä tänään parempi päivä ko eilen. Eilen oli kuulemma sellanen päivä, että ei olis parennu sängystä noustakaan. Illallaki sitä ketutti ku ei ees Mario Kart onnistunu, mie pieksin sitä ihan mennen tullen. No en ny ihan mut voitin sentäs. Ensikertaista laatuaan. Ihan vähän salaa olin onnessani mut kyl se vei fiilistä pois ku toisella oikeesti meni kaikki ihan pieleen. Enempi iloa sais siitä et voittais sen sillon ku kaik o hyvin.

Mut juu. Se on päivä lusittu ja koti kuhtuu.

1.10.2013
misukka
misukka

sen omasta mielestä on tosi noloa, niinpä se ei koulussakaan kertonu että miks käytiin lääkärissä :DDDD Nyt mie oon lähes onnellinen! (no tais olla pientä liiottelua :D) Isännän sisko tullee meille kahtomaan pojat niin miun ei tarvii ottaa ku tyttö mukkaan. Jee :)

1.10.2013
riu
riu

Hehee :D Ankeillaan yhdessä!

Ou nou. Toi teitin päivystyskeikka ei kuulosta YHTÄÄN hauskalta :/ Mut jospa ne ottais teitit nopsaan tutkittavaksi että pääsevät teistä eroon :D Onpas sitkeä kolikko. Koskahan ne ruppee sille jottain tekemään.

1.10.2013
misukka
misukka

en tiiä onko miusta kenenkää piristäjäksi kun tää päivä on näin ankee-ee-ee-ee.... *huoh* tyhmä syksy kun ei ees aurinko paista, tai sada lunta :D

1.10.2013
riu
riu

vaan tuntuukohan kenestäkkää muusta? :D

MIe kävin muutaman tunnin olemassa koulussa. Tyypilliseen tapaan se oli lähinnä ajan hukkaa X) No söin mie sentään lounasta siellä... Nyt tässä uottelen että kuluis tunti niin lähettäs vaihteeks yhteispäivystykseen. Kolikkoa ei oo vieläkään kuulunu, mutta tännään aamulla tyttö istu vessassa kaiken aikaa ja sano että tuntuu koko ajan että pissittää, mutta pissi ei tule. JOten... Hauskaa tässä on se, että miun pittää ottaa koko lapsikööri mukaan. Otan osaa muut päivystyksessä olijat X)

Mitäs mammoille? :)

1.10.2013
riu
riu

Mikäpä jottei ku ei oikein inspaa mikään muukaan.

Ketuttaa taas ku pientä oravaa joten piristäkkee jotenkii. Nälkäkin on.

1.10.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...