iltalörppäinnokkaita​?? :D

Josko itekkii tännää jaksas paremmin... :D

27.9.2013
riu
riu

oih voih sralla *sydän sydän sydän*

27.9.2013
Mummy83
Mummy83

heh, samassa veneessä ollaan, sain kaverin sukat valmiiksi ni siirrtyin systerin sukkiin. niistä taivaltajan converse sukista tuli kaks juttua mielee; mun kaveri teki semmoiset keväällä ja esitteli niitä FBssä ja mietin et täytyis kokeilla itekki. sit sys sano kesällä et himoitsee turkooseja converseja, joita ei kyl sit hankkinu. ni päätin et tradition mukainen joululahja systerille eli uudet villasukat on sit tänä vuonna turkoosit converset. Turkoosia lankaa löysin kyllä vasn yhdeltä merkiltä ja se oli jotain akryylilankaa, mut toivotaan et kestää kulutusta. Pohja tulee valkoisesta seiskaveljeksestä kuitenkin.

tyttö sai eskarista uimalippuja joten huomenna mennään pulikomaan taas :) tänään on suunnitelmana pysyä hereillä ehkä jopa niin kauan et saa leffan katsottua, jos joku katsomisen arvoinen tulee..

27.9.2013
Mummy83
Mummy83

♥♥♥♥sralla♥♥♥♥♥Ihanaa :)

27.9.2013
teeko
teeko

Mä sain kodin kuntoon :) ukko meni isänsä kanssa vielä siivoamaan amppareita. Ollaan viel tää yö mummilla. Käytiin äsken pojan kanssa Keinumassa tos vieres olevas puistossa. Kyllä on mukavaa :) mummi tekee pojalle huomisiin juhkiin kakun ni mun ei tarvi huomenna ku heittää suolaset uuniin. Aattelin laittaa pasteijoita ja cocktail piirakoita kakun kaveriks muna voita kans ja vähä karkkia, pullaa ja keksiä. Miten riu se tyttö jaksaa? ! Onko kolikko liikkunu?

27.9.2013
teeko
teeko

ja mie kävin tekemään miun siskolle joululahjaksi pitkävartisia villasukkia. Toisen sain valmiiksi mutta ei sitten millään nappais tehä nyt sitä toista X) Pakkohan se on, ei voi jättää vaiheeseenkaan :D

27.9.2013
riu
riu

Eilen nukahin sillon illansuussa ja sitten yöllä ei väsyttänykkää. Aika tyypillistä miulle :D Aamulla väsytti kyllä, samperi soikoon. Onneks sain nukkuu puol tuntii pitempään kun ei tarvinnu saaha tyttöö kouluun :D Tännää käytettiin sitä siellä röntgenissä jälleen, sitte ollaan käyty kaupassa, siivoiltu kotia ja nyt isimies on pellaamassa sählyy ja mie kohta lämmitän pojille ruokaa. Tyttö jäi jo päivällä mummin luo yökylään niin pittää miun jostakii viskata sille vähän vaihtovaatteita :) Karkkipäivän karkit käytiin poikien kanssa ostamassa äsken, ruuan jälkeen herkutellaan. Saatoin ostaa myös sipsipussin... :D

Mitäs mammoille kuuluu? :)

27.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...