Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä kuuluu? (3)

Teinpä taas uuden, kun jo "jokunen" sivu oli keretty kirjotella edelliseen ketjuun.

25.9.2013
pelargoni1
pelargoni1

ite kuulun tähän huomisen ryhmään mutta miltään ei tunnu. käytiin tänään saattamassa isomummi haudanlepoon että saatiin tilaa uudelle tulokkaalle. tällä hetkellä tuntuu muilla olevan kovempi luotto lähipäivinä synnytykseen kun itselläni. Mutta toisaalta oma olo on tullut niin "mukavaksi" ettei sillä niin väliä ole vaikka menisikin viikon tai pari yli :) pari viime viikkoa on mennyt niin mukaavasti ja touhukkaasti ettei ole huomannut ajan kulua. huomenna täytyy jo sänky koota iitukalle :) tsempit kaikille ja toivon samanlaista helpotusta oloon kun itselläni :)

1.11.2013
jäpö
jäpö

Ihan piti muistin virkistämiseksi käydä kurkkaa milloin oli kenenkin LA :) eiköhän koht ala kuulumaan huomen jo parit LA edessä :) ja joka päivä lisää tulee tsempit kaikille ruvetaan pikkuhiljaa lykkii näitä ;) mellakin siirtyy tuolt lokakuisist marraskuisiin synnyttäviin :)

31.10.2013
kisu8
kisu8

Mäkin ostin sen ykkösen ja sitten kaveriks sen kakkoskoon :) kun tuntuu että ei sitä ykköstä ole tarvinnut kun sen yhen paketin ja sitten jo siirrytty siihen kakkos kokoon :) mutta sillä on mentykkin himpunverran kauemmin :) joten sitä tuli matkaan se isompi paketti :)

olisin kanssa toivonut että "synnytys" olisi ollut aikasemmin kuin 11.11,mutta ei ne sitä aikasemmin suostunut tekemään vaikka tiedossa oli että en ole nukkunut kunnolla(3-4tuntia yössä,max 5 tuntia ja joka kerta kun asentoa pitää vaihtaa siihen herään joten nuokin pätkät mitä saa nukuttua on katkonaisia) enään yli kuukauteen ja lantionseudun kivut ovat aikas kamalat,väsymys on ihan kauheeta,mutta jotenkin siihen on jo "tottunut" kun on ollut pakko...päikkäreitä en saa muuta kun sillon jos isäntä on kotona ja tuo nuorempi likka menee nukkumaan...muuten laitan nuoremman likan nukkumaan ja nousen esikon kanssa leikkimään/sohvalle katselemaan jotain lasten ohjelmaa/dvd:tä..ja hyvällä lykyllä siinä hiukan torkun...ellei sitten satu olemaan kasaa pyykkejä viikattavana...kun noita on kaksi ja toinen ei enään nuku päivällä niin on ollut oma jaksaminen aikas haasteellista...mutta onneks välillä tytöt on ollut joko yhdessä taikka erikseen mummulassa kyläilemässä :) niin on ollut rennonpaa ja jos on nuorempi kotona niin saa ne päikkäritkin nukkua :)

31.10.2013
29050111
29050111

Täällä on yks pikkunen vaippapaketti ostettuna. Ehkä vois sitä kakkoskokoa hommata toisen.. ja parit nannit. 

Ajattelin sittenkin, että pitää vaihtaa "tohveleiden" tilalle sairaalakassiin sittenki semmosen "crocksit", ehkä kivempi käyttää niitä kun voi vaikka sielläki käyttää tarpeen tullen hanan alla. Viimeksi ainaki saatto osaston vessan lattialla olla vaikka ja mitä.. niin ei oikeen kiva sit tohveleita sotkee, ku ovat semmosta kankaista juttua.

Täällä appiukko kävi  ja sano, että vielä on väkiluku pysyny entisellään. Sanoin, että joo, voihan se pysyä vielä vaikka sen 4 viikkoa, mikäli menis vaikka 2 viikkoa yliajalle. Jee jee. Toivottavasti ei mene..

Ois kyllä siistiä ku huomenna "löytys" neuvolassa jotain, mikä lähtis jotenki vauhdittaan sitä vauvan saantia.. xD

31.10.2013
pelargoni1
pelargoni1

Pelargoni: ystävä sanoi et käynnistysaika oli hänelle varattu heti LA seuraavaksi päiväksi...

31.10.2013
kisu8
kisu8

heissan,täällä tänään ihan hassu päivä :) jotenkin vaan siltä tuntunut..masua on tänään ahdistanut ihan kamalasti,suppareitakin tullut normaalia enemmän ja nekin tuntuneet tuolla alaselässä...mutta sekin voi olla että sitä tässä odotellessa on alkanut taas vaan kuvittelemaan kaikenlaista ja kun vielä lueskellut noita kun on jo vaavit saatu syliin :)

ollaan tässä tuon nuoremman likan kanssa kahestaan kotosalla niin on saanut tämän päivän olla vähän rauhallisemmin kuin mitä silloin kun on tuo esikkokin kotona :) esikko lähti niin reippaana mummulaan yökyläileen että ei meinannut kunnon heippoja sanoa meille,vaan piti juosta autoon asti suukottaan tytteli :) Me sitten laitettiin tuon neidin kanssa sauna päälle ja pitäs laittaa vielä ratasosan kankaat pesuun ja katsoa tuo runkokin puhtaaksi,että saa vaunuosan kiinni :) ja isäntä saa tehdä huollon (eli kiristellä ja rasvailla),jotta saahaan kiesit vaaville...pitäs varmaan vaan seisomalauta hommata tuolle keskimmäiselle :/ mutta kun meillä on sen verran vanhat kiesit että en tiedä millainen siihen sopisi...onko kenelläkään tietoa että millainen seisomalauta voisi sopia 00-02 vuosimallin emmaljungiin??? olen katsellut että brion lauta näyttäisi yksin kertaiselta eikä vaadi mitään adaptereita,eli voisiko sellainen sopia?

eilen sain sitten jo ostettua vaipat valmiiksi ja pakattua itselleni sairaala kassin :) eli kaikki alkaisi olla valmiina...no sänky pitää pedata vielä,mutta olen sitä säästellyt siihen että jos sen vaikka petaisi ihan viimisenä iltana ennen kun nukkumaan käy niin olisi jotain mitä vielä fiilistellä ennen sitä nyyttiä :D esikko kyllä kysellyt että koska se pedataan ihan valmiiksi asti ja ollaan esikon kanssa sovittu että pedataan yhdessä sitten ihan vähän ennen kun äiti ja isi lähtee vauvaa hakemaan :) joten silläkin sen annan olla että se on sitten ns.merkki nuille tytöille että sitten se vauva tulee masusta pois...nyt on helppoa ollut sanoa että koska se tulee,kun on päivä päätetty ja minun odotukset tuntien ei tule etuajassa ulos...kun esikko käynnistettiin siellä 42rv ja tuo kakkonen alko tulemaan sitten rv41 eli en usko että tämäkään tulee ennen tuota suunniteltua päivää :)

31.10.2013
29050111
29050111

Mukavaa äitiyslomaa mintskullekkin! :-)

Saas nähdä mitä mulle huomenna neuvolassa sanotaan. Lähden kyllä kohta käymään jossai yksityisellä, jos ei ala irtoon sitä kolmatta lääkärineuvolaa. Ois niin kiva tietää, minkälainen tilanne tuolla alakerrassa on..

Yöt on kyllä huonoja, aamupäivällä jo monesti maistuis tirsat, mutta hyvä että ne saa ottaa ees iltapäivällä (tuon esikoisen kanssa).

31.10.2013
pelargoni1
pelargoni1

Heippa!

Onpa hurjaa että osalla on jo vauva masun ulkopuolella... Onnea paljon kaikille pikkuisista! Oon jotenkin ihan varma että mä olen täällä vielä joulukuussa ainoana odottamassa synnytyksen alkamista... Tänään rv 35+6 ja viimeinen neuvolalääkäri. Paikat oli vielä ihan kiinni mutta onneksi sentään vauva on "paikoillaan" pää alaspäin. Oli hassua kun lääkäri kokeili mun mahaa ja sanoi että ilmeisesti supistaa kun maha on niin kovana.. enkä itse huomannut mitään. :)

Muuten ei kuulu mitään ihmeitä, äitiysloma alkoi vihdoin viime viikolla, on kyllä ihanaa kun saa nukkua päivälläkin. Kun öisin nukkuminen on vähän huonoa. Ja tänään ostettiin valmiiksi ensimmäinen paketillinen vaippoja, tuntui tosi hassulta. Mutta kyllä se aika tässä kuluu vauvan vaatteita pestessä ja laittaessa, ihan yllättävän äkkiä... Ei siihen joulukuuhunkaan niin pitkä aika ole, iik.

31.10.2013
mintsku
mintsku

Hyvä että kaikki kunnossa! :-)

31.10.2013
pelargoni1
pelargoni1

No niin neuvolalääkärillä käyty eikä saanut vauvan päätä liikkumaan on tuol niin alkavalla ja painaa synnytyskanavaan.. Kaulaa jäljellä ja suu pehmeä ja sormelle auki.. Sanoi vaan et hyvää synnytystä sitten.. Arvioi et 3900g vois olla painoarvio LA aikoihin jos en kovasti sitä kasvattelevat tässä.. :D eli ei ollut huolissaan vauvan koosta huh toisaalta mut toisaalta oisin kyl viel halunnut mennä tuonne synnärille vaik parin vko päästä:)

31.10.2013
kisu8
kisu8

En osaa sanoa, voin kysyä :)

31.10.2013
kisu8
kisu8

Oliks hällä mikä rv?

31.10.2013
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...