Rahasta tai oikeestaan sen puutteesta...

Tekipä kela jälleen paskan tempun! Laitto asumistuen katkolle tulojen muutosen takia (siirtyminen liiton päivärahalla+kotihoidontuki) ja mies kelan päivärahalla ku potkittii pellolle vakinaistamisen lupauksesta huolimatta. Pittää vissii elää ens kuu pyhällä hengellä ku rahat mitä saan täs kuus viel (puolikas liiton päiväraha jos vähennetään kht+lapsilisä eli varmaa tulee about 400-500) ja mun laskujen mukaa riittää just loppu vuokraan, puh ja nettilaskuun. Unohtamatta työkkärin paskaa: ei ole laittanut liitolle lausuntoa et alkas juoksee raha. Ruokaa on ehk pariksi viikoksi ja tankki melkee täyn mut entäs sitten ku jääkaappi ja tankki tyhjä? Ja sossuu hyövää mennä ki slelt saa ku juopot ja narkkarit rahaa! Kokemust on asiasta. Ja iha nii ku ei muutenki ois paska loppu kuu ku täs kuus tulee kaksi vuotta esikon syntymäst ja kuolemast. Miehen porukat on luvannu auttaa mut vähänkö ahistaa seki ku tuntuu et kiitollisuuden velka vaan kiristyy kaulassa kiristyspannan lailla kunnes tuntuu et ainoo vaihtoehto en tehdä kiltisti nii ku ne sanoo. Ja edellisee viel nii ovat ostaneet tytön ruoat ja vaipat siitä asti ku mies jäi työttömäksi. Sori, pakko oli vaa purkaa enne ku pää räjähtää. Mul ei ole tääl ketää muut ku lapsi ja mies joka tuntuu et on napanuoral kiinni porukoihinsa. Mä haluisin muuttaa pois mut mies ei haluu ku tääl on tukiverkko.

24.9.2013
marsku88
marsku88
1 year, 10-month-old toddler

Mammaelle kommentoin vaan.

Ei kannata millään vehkeellä päivittää sivua oman viestin jäljestä. Se lähettää sen aina uudestaan. Siksi noita samoja kommentteja saa joskus lukea useankin tunnin välein.

jos haluaa päivittää sivun, ni nappaa sinne osotekenttään kursorin ja entteriä ni sillon päivittää ilman, et lähettää vanhat tiedot samalla.

29.9.2013
misukka
misukka

Iha perseest tollane, ja veikkaan et ette saa sossust rahaa jos ette oo nostanu opintolainaa viel. Melkee kaikki sossut edellyttää et on laina nostettu enne ku saa toimeentulotukea.

28.9.2013
marsku88
marsku88

Karuski, se ei ole vaihtoehto meille. Ite koko ikäni kantanu sossun pummin leimaa ja en lähe sille linjalle enää. Ja nii pieni paikka ettei mikää pysy salassa vaik salassa pitovelvollisuus on. Ja saadaa apuja vaik tuntuu milt tuntuu ottaa sitä vastaan. Syit en ala erittelee.

27.9.2013
marsku88
marsku88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...