Missä järjestyksessä mitäkin ruoka-ainetta

Elikkä millä ruualla olette soseet aloittaneet ja mitä seuraavaksi? Suositteko vauvalle mieluummin suomalaista vai onko tällä väliä? Meillä aloitettu bataatilla, sitten kesäkurpitsa. Mietin esimerkiksi avokadon aloittamista, mutta ajattelin toisaalta, että pitäisikö aloittaa mieluummin joku suomalainen vihannes.. Tällaisia kysymyksiä meillä pohditaan kun soseita aloitellaan ja mietitään seuraavia ruoka-aineita. Olisi mielenkiintoista tietää miten muualla?

24.9.2013
minn
minn
3 years, 4-month-old toddler

Ihan ekaks me alettii syödä puuroo siinä 3,5kk iässä..

Mut ihan soseet soseet, me alotettii 4kk iässä porkkanalla, sitten peruna mutta se aiheutti vatsavaivoja niin jätettiin se hetkeks, sit oli kukkakaali, bataatti, kesäkurpitsa.. noi me käytii ihan yksitellen läpi ja sen jälkee alettii vasta sekotteleen porkkana-kukkakaali, parsakaali-bataatti jne... viimesenä otettiin peruna uusiksi ja sitten se menikin ihan hyvin kun sen oli sekoittanut muuhun vihannekseen :)

Nykyään syödäänkin sitten jo lihaa, alotettiin sei-peruna-porkkana-sipuli-soseella :) sit ollaa syöty possua ja jauhelihaa.. ja pari kertaa valmiita purkkeja :)

Ja hedelmäsoseet otin kuvioihin vasta, ku oltii perusvihannekset käyty läpi, niin siihen rinnalle sitten :) taidettiin alotella itsetehdyllä päärynäsoseella ja sitten puuron sekaan laitettiin mustikkaa ja banaania :) Me ei kanssa niitä sen kummemmin maisteltu, vaan annettii mennä vaan :)

25.9.2013
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...