Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kirukka sattuuko laitto?

Mulle laitetaan 2.10 kierukka, nyt alko pelottaa että sattuuko sen laitto ku soitin sinne ja neki varoitteli että valmiiksi pitää ottaa pari buranaa ennen kun ees tulee paikan päälle?? Minne asti se tungetaaaaan ? Ja onko teillä ollut mimmoisia kipuja? Ja siis tuleeko siitä jotai vuotoa ja hä?? T. Pihalla oleva mamma!

24.9.2013
hursjes
hursjes

Kuulostaa hyvältä :)

24.9.2013
hursjes
hursjes

Okei!::))

24.9.2013
hursjes
hursjes

Dooodi ! Hyvä vaa ku pitää mennä raskaustesteihin edellisenä päivänä xDD 1 kerran synnytyksen jälkee harrastanut ja seki sen kortongin kanssa :D toivottavasti ei tuu yllätystä testeissä :D! LUULIS että ei :D tämä pirpanahan syntyi vaikka pillereitä mussutin mutta luulis että tuo kumi ei läpi kavereita päästäisi!

24.9.2013
hursjes
hursjes

Eipä se mitenkää hulluna satu, muistaakseni "tuikkas" vaan vähän. Ekan kierukan laiton jälkeen mulla oli jotain jonkun sortin supistuksia ja sillon ajattelin, että jos synnyttäissäki on semmoset supistukset, niin en ala moiseen hommaan ikuna. :-D

24.9.2013
pelargoni1
pelargoni1

Mulle laitettiin kierukka sillon menkkojen aikaan, siinä vaiheessa ko se levitti kohdunsuuta sillä levittimellä niin oli taju lähtä ko sattu niin samperin kipiää.. Viikon verran makasin sängyssä ko oli maha niin kipeä, jokaisella liikkeellä tunsi selvästi missä kierukka on. Noin kuukauden päästä harrastin ensimmäistä kertaa seksiä kierukan laiton jälkeen, koko homma sattu ja tuntu ihan älyttömän vastenmieliseltä.. Kumppanikin valitti et ne langat sattu. Muutama vuosi sitten multa otettiin se kierukka pois ko mulla oli jatkuvasti tulehduksia alapäässä.. Et semmonen kokemus mulla on siitä kierukasta..

24.9.2013
K_risu
K_risu
29 weeks pregnant

Okei! Kuulostaa hyvältä :) pelottaa vaa ku se ois hyvä laittaa menkkojen aikaa eikä mulla menkkoja tuolloin varmaankaan ole :s

24.9.2013
hursjes
hursjes

Ei ainakaan mulle kierukan laitto sattunu yhtään. Toki tuntu kun se sinne laitettiin, mutta ei mielestäni sattunut. Seuraavana päivänä oli mahassa menkkamaisia kipuja ja vuotoa vähän. Vuotohäiriöitä oli n. parin kk verran. Ei todellakaan mitään isoa vuotoa tullut, mutta tiputtelua. Mulle laitettiin kesäkuussa. Ja nyt menkat kestää yhden päivän eikä kipuja. Mulla ainakin kroppa sopeutu hyvin kierukkaan.

24.9.2013
milai
milai

Up

24.9.2013
hursjes
hursjes
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...