3v tyttö ja harrastukset

Minä kaipaisin nyt vinkkejä teiltä muilta äideiltä. Olemme aloittaneet 3v esikoisen kanssa harrastuksia. Ma käymme muskarissa ja ti meillä on jumppa. Olemme käyneet jumpassa 3x ja lapsi ei suostu menemään leikkimään toisten kanssa. Toiset vanhemmat odottavat aulassa lapsiaan mutta minun on mentävä lapseni kanssa salin reunaan istumaan. Olen kerran yrittänyt jäädä oven ulkopuolelle mutta alkoi sellainen huuto ja itku että ei puhettakaan että oisin ulkopuolelle jäänyt. Hän istuu salin laidallla vierelläni ja katsoo nauraen kun toiset tekee mutta ei uskalla mennä mukaan. Sitten kun kotiin pitää lähteä, niin itku pääsee. Minä olen vienyt pari kertaa ja mieheni kerran, eikä tehnyt isänkään vientikerralla mtn. Mitä teen? Jätänkö viemättä vai jatkamkeko yrittämistä... Muskarissa käyty nyt pari kertaa, siellä vähän sama homma, ei uskalla leikkiä eikä oikein tehdä mtn. Eilen uskaltautui sen verran, että soitti ja lauloi yhden laulun koska oli tuttu kappale. Täytyiisikö minun pyytää muskariohjaajaa laulamaan ja leikkimään sellaisia kappaleita joita lapseni tuntee? Tulee jotenkin syyllinen olo kun lapsemme ei tee mtn ja muut tekee. Olenko aloottanut harrastukset liian aikaisin? Käymme myös perhekerhossa, jossa leikitään vapaasti ja välillä on jotain pientä ohjelmaa. Siellä lapseni ldikkii aivan normaalisti mutta yhteisissä jutuissa ei taas uskalla tehdä mtn..

24.9.2013
Mippe90
Mippe90
3 years, 5-month-old toddler

Tyttö on kotioloissa vähän liiankinreipas ja tutuissa ympyröissä myöskin. Kerhossa käydään jossa tekee itsenäisesti ja minä seuraan laidalta. Tietää minun olevan siellä niin uskaltaa tehdä, mutta miksi sitten ei tuolla jumpassa. Sama asia sielläkin.. Kyllä aion jatkaa jumppaan viemistä, kyllä se jossain vaiheessa se arkuus sieltä siirtyy..

24.9.2013
Mippe90
Mippe90

Jumpassa ehkä huono puoli on se, että siellä on 3 nuorta tyttöä ohjaamassa, ei aikuisia siis eivätkä ole kertaakaan tulleet pyytämään tyttöä mukaan jumppaan. Meidän neiti on nyt kotona, koska olen äitiyslomalla. Hoidon esikoinen aloitti jo 1-vuotiaana ja jäi hoidosta pois nyt 2, 5v. Eli kerkesi olla pitkän ajan hoidossa. Jospa kaikki tapahtuu ajallaan sitten :)

24.9.2013
Mippe90
Mippe90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...