turvavöitä syöttötuoliin?

Heippa. Joissakin uusissa syöttötuoleissa oon nähnyt turvavöitä, joka minusta kauheen näppärä juttu! Me saatiin nyt mun miehen vanha syöttötuoli hänen vanhemmiltaan, ja sehän on tosiaan melko vanha tuoli.. semmoinen perus, mitä ne on, mistä saa kipattua myös pöytä-tuoli-yhdistelmän? semmosia puisia ....:P No kuitenkin... onko käsitystä, saako semmoseen ostettua jotenkin erillisiä vöitä? Oon melko varma että tuo meijän muksu tulee semmosia kyllä tarviimaan jossain vaiheessa :D Vai milllä työ ootte köyttäny vilkkaat lapset kiinni etteivät tipu? :D Vai tarviiko niitä oikeasti kuitenkaan ??

23.9.2013
Tii03
Tii03

hyvä pointti :)

27.9.2013
Tii03
Tii03

Joo mää kanssa aattelin, että pakkohan sitä on varmasti välillä nousta pöydästä edes käväsemään jossain, ikinä ei tuu kaikki tavarat hollille varmastikkaan.. Niin sais sen mielenrauhan, että tietää ettei se sieltä ainakaan heti tipahda kun selkänsä kääntää..

Kun tuokin on semmonen et kääntyy kokoajan perään kattomaan ja yrittää päästä mukaan, niin veikkaan et se kiipeily kyllä alkaa jossain välissä :D :P

Vasta tässä syöttötuolissa istumista ollaan reenailtu muutenkin, mutta hyvä näitä on miettiä hyvissä ajoin :D

Ehkäpä itsekin ostelen sitten niitä valjaita :) (Koiran valjaat ei varmaan aja samaa asiaa ;D niitä löytys jo! :D)

24.9.2013
Tii03
Tii03

Niin ja täytyy vielä lisätä... itse en jättäisi meidän elohiirtä missään tapauksessa kyllä valvomatta tuohon tuoliin kun osaa potkia vauhtia ja keikkua sillä tuolilla niin, että saa sen halutessaan kumoon... en siis suosittelisi muillekaan yksin tuoliin jättämistä.

23.9.2013
desertdame
desertdame

Meillä on pärjätty hyvin ilman valjaita, kun ensin on tyynyllä "pienentänyt" tuolin sen kokoiseksi, että siinä istuu sopivasti (ei toki tiukasti). Meidän vilkas tyttö on viihtynyt hyvin kun vaan antaa puuhata mahdollisimman paljon itse, eli antaa riittävästi haasteita ruokailuun ja muuhun pöydässä tekemiseen.

23.9.2013
desertdame
desertdame

okei! Kiitti vinkeistä! :)

23.9.2013
Tii03
Tii03

:)

23.9.2013
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...