"Reisisuppareita"?!

Osaisko joku sanoo mitä vois olla tai onko jollain muulla ollu samanlaista? Eli mulla nyt rv35+4 ja viime tiistaina lääkärineuvolas olin 1cm auki. Perjantaina tuntui et jotain lirahti housuihin mutta seurattua tilannetta ei sama enää toistunu, vasta eilen illalla sama juttu mutta ei uudestaan taas sit enää mitään. Aamulla tuntui muutama vähä "kovempi" supistus ja nyt tunnin ajan tuntunu takareisissä sellanen vähä poltteen tunne. Tosi vaikee kuvailla, sellanen ärsyttävä et tekis mieli repii jalat irti :) Tää on jo neljäs raskaus mut aikasemmis raskauksissa ei tällästä oo ollu. Voisko olla jotain "reisisupistuksia"? Lääkäri laittoi lähetteen ä-polille jo silloin tiistaina synnytystapa-arvioon kun mulle täytyy käynnistys tehdä ennen laskettua.

22.9.2013
Tumila
Tumila

Mullakin se tuntuu/tuntui jatkuvana ei aaltomaisena. Istuessa helpotti mutta seistessä tai maatessa tuntui koko ajan. Välillä kyllä meni koko maha ihan kovaksi. Nyt ollu pian 2,5h ilman reisituntemuksia mut sit alkoi tos vajaa tunti sit sellaiset inhottavat vihlasut vasemmalle nivusiin. Tulee sillee vähän väliä :)

22.9.2013
Tumila
Tumila

siis en voi käsittää, et ne on suppareita?! mul nimittäin tulee aina yhdynnän (jota en juurikaan ees uskalla harjottaa) jälkee loppupäiväksi toi kipu ja se on just varmaan tota samaa kipua. ihan siis itkua väännätyttää. ja mulla kans viides raskaus eikä aiemmissa oo ollu, mut uskoisin tunnistavani supistukset. mulla ei siis tohon reisikipun liity mitää mahan kovettumistq, mikä nyt kuitenki on se supistuksen tarkotus. ja sit mul on myös kammottava paine häpyhuulissa, tekis mieli repiä nekin irti. onko siis mahdollista, että tuolla alakerrassa ois tapahtunu jotain näiden tuntemusten takia?

meinasin itekin tästä kerran kysellä, mut sit aattelin ettei itenkää voi olla supistuksia...kipu on kuitenki jatkuvaa, ei mitään aaltomaista ja tosissaan kohtu ei kovetu.

22.9.2013
zili
zili

Nyt ollu puol tuntia niin ettei mitään oo tuntunu, ajattelin et jos alkaa uudestaan niin soitan ja kysyn et tuunko näytille. Onnex taas tiistaina neukku :)

22.9.2013
Tumila
Tumila

Mulla oli vikoilla viikoilla nuita! Tai lähinnä tuntui että reidet oidi yhtäkkiä salaman lailla revähtäneet tms. Mie ihan tosissaan luulin niiden olevan jotain astetta kovempia suobenvetoja kynnes lääkäri sanoi niitä supistuksiksi :D

22.9.2013
Blanco
Blanco

Ollaankos näittenkikaa kotona niin kauan ku pärjää? :)

22.9.2013
Tumila
Tumila

Niin ja pahiten tuntuu seistessä ja liikkuessa...

22.9.2013
Tumila
Tumila

Hops

22.9.2013
Tumila
Tumila
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...