haamuista...

joku varmaan muistaakin kun kirjoittelin siittä kiinnittymisvuodosta....noh,tänä aamuna malttamattomana testailin,vaik tiedän et ois vielä pitänyt oottaa muutamia päiviä... no tein kuitenkin testin,ja unohdin katsoa tuloksen sen määräajan sisällä,kun oli sitä aamu hässäkkää,vanhemmat lapset piti laittaa kouluun ja nuorin syöttää yms... eli meni noin tunti ennenkuin muistin testin,menin katsomaan ja haamuviivahan siinä oli! eli voinko "luottaa" tohon haamuun,vai onko toiveajattelua? :D ja tottakai  aion uusia testin muutaman päivän päästä,tuli vaan jotenkin niiiin ihana olo,että vihdoin sais nuorimmainen ittelleen kaverin,kuitenkin ollaan yritetty jo reilu vuos... tiedän ettei kannata viel iloita ees tosta haamusta,ettei sitten tipaha korkeelta ja kovaa,jos sattuukin menkat alakamaan... jotenkin vaan on niin hassu/ihana olo! ja ihanaa perjantaita kaikille!!! :)

20.9.2013
äitex3
äitex3
3 years, 8-month-old toddler

Mitäs jos kokeilet niitä, clear blue in ainakin hyvä testi

10.10.2013
Wonderful052
Wonderful052

Mulla herkkä first signal testi näytti viivan-haamun testiajan puitteissa, seuraavana päivänä clearblue todisti saman

10.10.2013
Wonderful052
Wonderful052

Mulla on kohta 2 viikkoo myöhässä,ihan tarkkaan en osaa sanua ku epäsäännöllinen kierto,neuvolasta sanottiin että 2viikkoa ootella ja tehä uus testi,verikokeisiin ei pääse ku testit on kuulemma niin luotettavia! Ittee alkaa jo hieman ahistaa ku ei tiiä et oottaako vai ei :\

4.10.2013
äitex3
äitex3

No ainakin voisi vaikka ultralla katsoa että miltä näyttää.

En tosiaan tiedä miten nopsaan verikokeeseen voi päästä. Tuskin ainakaan ennen ku menkkojen olis pitäny alkaa mut jos aina vaan negaa näyttää eikä menkkoja tuu ni pitäis se tutkia et mistä johtuu.

Valitettavasti mulla tulee mieleen varhaisvaiheen km joka ei käynnisty. Se pitäisi saada sitten viimeistään lääkkeillä liikkeelle. Kaverilla kävi niin, et jonku 6 viikkoa sai haamuja haamujen perään ja pientä vuotoa aaltoillen. Lopulta verikokeella katottiin et vastas rv 5 jossain viikon 8 tietämissä eli oli varhainen km joka ei käynnistyny kunnolla.

Mut voihan se olla, että joutuu viikkoja vartoomaan ennen kuin rupeevat mitään tekemään.

Toivotaan, että pikaisesti selviäisi.

4.10.2013
misukka
misukka

Pääseekö niihin verikokeisiin tuosta noin vaan, koska haluaa tietää varmuuden ilman mitään terveydellisisä syitä? Itse tahtoisin myös tästä tilanteestani tiedon, sillä mulla alkaisi koulu 10 päivän päästä ja se on metallialaa, levyseppähitsaaja kun olen. En mä tota hommaa voi tehdä kauhean pitkälle, nostellen niitä painavia rautoja. Saati, että tuosta koulutuksesta pitäisi työllistyä suoraan ko. firmaan, jossa opiskellaan. Koulutus ei kestä kuin 5kk maksimissaan, mutta.. 

Jotenkin tuntuu epäuskottavalta, että verikokeisiin pääsis noin vain. Ei ehkäsyneuvolan lääkärikään mulle lähetettä antanu, vaik pyysin ja dpo oli silloin 10.

4.10.2013
siness
siness

Mie soittelisin sinuna lääkäriin ja pyytäisin verikokeeseen et kahtovat sieltä hcg-arvon. Se olis ainaki yksiselitteinen sitten et mikä tilanne on.

4.10.2013
misukka
misukka

testejä on tänä aikana kulunut varmaan sellanen 5-8kpl,osa ollu haamuja osa puhtaita negoja...eikä vieläkään oo menkat alakanu... tissit edelleen kippeet ja etova olo ain silloin tällöin. mahaa ja selkää juilii samanlailla ku ois menkat alkamassa...ja välillä toi kipu säteilee jopa reisiin!?!

4.10.2013
äitex3
äitex3

Tekisin uuden testin.. saman merkkisen, ettei ole testien herkkyyksissä eroja. Itelläni tuli yön aikana negatestiin plussa roskiksessa. Vähänkö veti pasmat sekasin, mutta seuraava testi oli taas nega ja raskaana en ollut oikeastikaan.

3.10.2013
siness
siness

en oo vielä uusinu,aattelin alkuviikosta käydä uuden testin ja tehdä :)

saas nähä mitä näyttää,viikonlopun aikana iski jumalaton väsymys,voisin nukkua vaik vuorokauden ympäri,ja ruoka ei oikkeen maistu... eilen illalla iski myös paha olo,joka raskaudessa olen kärsinyt iltapahoinvoinnista... ens viikol sen sit näkee,et onko oireet "kuviteltuja" vai onko meille ihan oikeesti tulossa vauva :)

22.9.2013
äitex3
äitex3

mä tein kans tän odotuksen alussa kaks testiä aika aikasessa vaiheessa ja saatiin tulokseks kaksi TODELLA haaleeta haamua... mutta oikeessahan nekin oli! :) ja itseasiassa just eilen siivosin kaappeja ja löysin noi testit (fiksuna säästäny ne.... ) :D ja edelleen niissä näkyi ne samat haamut ihan samanlaisina. Ovat majailleet kaapissa sen 8kk. 

Vaikkeivät tietenkään lupaa tuotteissa kun sen tietyn ajan millon tulos tulee lukea, luulis ettei se siitä tunnissa mikskään muutu.... jokatapauksessa tsemppiä ja onnea, toivotaan plussia! :)

20.9.2013
NiinpäNiin
NiinpäNiin

Mä en välttämättä luottais, mut tekisin uuden testin varmaan malttamattomana jo seuraavana aamuna. Eli mars siis kauppaan ostamaan tikkuja, jos kaapista ei löydy :) Mulle tytöstä tuli haamu ja vasta pitkän ajan päästä positiivinen. Silloin elettiin jänniä aikoja ja tikkuja kyllä kului ;) Mut minkäs teet, kun on malttamaton.

20.9.2013
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...