Levottomat jalat

Minulla on ollut levottomat jalat jo pienestä pitäen, mutta raskaana ollessani jalkojen levottomuus on vain pahentunut. Ennen riitti pelkkä 1 särkylääke viikossa tai nukahdin itse vaikka jalat vispaa edestakaisin, mutta nykyään levottomat jalat vaivaavat joka yö ja niiden levottomuus on vain pahentunut raskauden edetessä. Yritän pysyä kohtuudessa särkylääkkeiden ottaessa, mutta välillä joudun ottamaan 3 kertaa yön aikana eikä sekään aina auta ja sen takia en saa nukuttua tarpeeksi. Onko kellään kokemusta levottomista jaloista?

19.9.2013
Pompo1991
Pompo1991

samaa homma, alkaa vaivaamaan yleensä aina iltasella kun on rauhottunut telkkarin ääreen ja pahentunut nyt loppuraskaudesta. Särkylääkettä en oo kyllä mäkään ottanut. Ärsyttävä tunne on kyllä kun ei tiedä miten päin niitä jalkoja vispais et sais oltua :D

20.9.2013
NiinpäNiin
NiinpäNiin

Täällä myöskin vaivana levottomat jalat... Ja samoin pahentunut raskauden edetessä. Särkylääkettä en ole koskaan kokeillut levottomiin jalkoihin, mulla auttaa kun nostan jalat ylös. Mies ei tosin kovasti tykkää kun illalla sängyssä nostan välillä jalat hänen jalkojensa päälle... :) Mutta auttaa mua että pystyn nukahtamaan. Ja sohvalla kasaan sohvatyynyistä sopivan pinon jalkojen alle.

19.9.2013
mintsku
mintsku
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...