torjantaiaamua! :)

Ihanaa, huomenna on jo perjantai!

19.9.2013
riu
riu

Voi mummy sua nyt koetellaan vuorostaan! Nealle Hyvää Vuosipäivää! Mä kävin heittää hepat ulos ja sit käytiin pankissa ja cittarista hakee pojalle tarjousruokaa ku otin vahingossa liian vähän ruokaa mukaan. No nyt sit tallille tekemään loput hommat

19.9.2013
teeko
teeko

Päivää.

Täällä sitä koulutuksessa istutaan. Nyt on ruokis eikä toi leipä tahdo upota millään. Autoon kävin ruokiksen alussa kippaamassa vähän öljyä. Epäilytti että oli vähissä. On se muuten kiva et kisiksen parkkiskin on nyt sit maksullinen. Ei toivottavasti tarvi usein tänne keskustaan tulla autolla. Onneksi tällä kouluttavalla firmalla on tossa pari paikkaa et sain tuoda auton. Kalliiksi kyllä tehdään ulkopaikkakuntalaisen käynnit stadissa.

Huomenissa vielä tänne pitäs raahautua. Ja ens viikolla kans parina päivänä. Markkinointi-instituutilla ei taida olla paikkoja jaettavaksi...

19.9.2013
misukka
misukka

huomentapäivää. päätin että piruvie nyt kyllä nostan puhelimen pöydälle, suljen sähköpostin ja syön lounaani aivan täysin rauhassa surffaillen netissä samalla. Kaikki "urgent urgent" asioineen saa odottaa puoli tuntia, mä en jaksa. :)

olin neukussa aamulla ja pienen etsimisen jälkeen löytys sydänäänetkin, on vissiin vikkelä kaveri kun kuulus taustalla koko ajan mutta meni aina karkuun sitä laitetta :)

mitään muuta kivaa ei tälle päivälle sit ookkaan tiedossa ku töitä. tytön kanssa pistettiin eilen riita pystyyn kun hän hukkailee tavaroita ja miljoona kertaa neuvonut että miten ne pysyy tallessa ja muistutan että pistä se paikalleen, älä jätä tuohon ja huolehdi ja näin etsit ku joku on hukassa. Mut hänellä on se sama tyyli ku miehellä et "etsiminen" on sitä että avataan kaapin ovi ja tuijotetaan sinne hetki ja sitten "ei löydy". Ihan niinku se käteen pomppais sieltä. Ja äiti tulee ja etsii.. Noh, eilen sitten kilahti kun kello, jota just edellispäivänä oli käyttänyt, ja josta just sillon olin vielä sanonut että vie se omaan huoneeseen omalle paikalleen korurasiaan, niin oli hukassa. Sanoin ettei saa tehdä yhtikäs mitään ennen ku se kello löytyy, koska näin että oli vei sen sillon omaan huoneeseen eli siellä jossain se on. Noh, jästipääni päätti että en varmaan etsi ja ilta meni sitten siinä että oli omassa huoneessaan. Ja sama jatkuu tänään, jos ei edes yritä etsiä sitä. huoh.

millä te olette kasvattaneet lapsistanne tavaroistaan huolehtivia?? vinkit olis tarpeen..

Nealle ihanaa vuosipäivää! 3  lots of lööv in the air :)

samsamille onnea uudesta asunnosta! :)

19.9.2013
Mummy83
Mummy83

kauhee väsy. ukko lähti lääkäriin ni sillä soi kello. . tallille pitäs lähtee ja käydä tänään viemässä papereita pankkiin. muutenki hommaa riittäis taas tällekin päivälle. poju nukku ihan hyvin onneks ni ehkäpä tässä jaksaa taad tän päivän :)

19.9.2013
teeko
teeko

Piglet myö käyvään joka toinen päivä saunassa. JOka päivä ois liikaa miun hermoille :D Se on kuitenkii aika projektii saunottaa ja pestä kolme lasta kun mie aika usein oon illat yksin :D Ja miten mahtavaa että sait nukkuu ilman herätyksiä! Ihan parasta!

Onnea nea, se ois eka vuosikymmen sitten yhteistä elämää takana... niin se aika mennee :) Mie oon ite järkyttynyt kun meijän tyttö töyttää tänä vuonna 10 v. Tää aika on menny silmänrpäyksessä!

Mukavaa hoploppia ninnup! :)

19.9.2013
riu
riu

tällä kertaa perjantain tekkee erityisen kivaksi on se tosiasia että silloin on meijän kesäkauden päättäjäiset! Jihuu! :D

Mutta ensin pittää taputella tää päivä pois. Miulla ei oo varsinaista koulua tännää lainkaan. Aamupäivällä meen kuunetelemaan summitin puhujia ja iltapäivällä nukunkii todennäkösesti päikkärit X) Väsyttää nimittäin ihan simona... Muuta ihmeempää tännää ei ookkaan ohjelmassa, illalla käyvään saunassa ja siinäpä ne tärkeimmät. Uotan sitä huomista :D

Mitäs mammat? :)

19.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...