Voihan ärsyttävä närästys :(

Oon kärsiny närästyksestä raskauden alusta alkaen ja oireet vaan pahenee. kohta en siis syö enää yhtään mitään. Maitoa ja piimää sekä muita maitotuotteita kuluu ihan tolkuton määrä. Mikään muu kun ei oo auttanu. Maitotuotteetkin auttaa vaan sen puoltuntia ja sit taas kärvistellään. Mut onneks huomenna on taas lääkäri jos se keksis taas uutta kokokeiltavaa närästykseen. Lääkkeet kun ei auta.

18.9.2013
Liis
Liis

Onko kellään kokemusta magnesiamaidosta ? Lääkäri määräsi nyt tätä kyseistä tuotetta. Mantelit jo kokeilin ja eipä niistä mulle apua ole. Pitäiskö kokeilla vielä tota ruokasooda/ vesi juttua? Ällöttää jo pelkkä ajatuskin siitä. Mut kaikki keinot on nyt kyllä kokeiltava.

20.9.2013
Liis
Liis

Täällä joku vinkkas, et kuorimaton manteli voi helpottaa. Mut tuskin auttaa noin pahaan närästykseen.

Kurja vaiva. Itellä raskausaikoina kyllä närästänyt reilustikin mutta rennien kanssa olo oli siedettävä. Vähintään pari piti aina ottaa et vähän olo tasoittui.

18.9.2013
misukka
misukka

Mulla auttaa Samarin, moonta monta lasillista päivässä :)

18.9.2013
K_risu
K_risu
2 years, 2-month-old toddler

Mulla närästys vaivas tytön kanssa loppuraskaudesta, mut nyt kun odotan, niin närästys alkoi jo samoihin aikoihin pahoinvoinnin kanssa. Renniestä mullekkaan ei ollut apua, mut piimä auttoi! Lisäks on olemassa se vahvempi närästyslääke (Gaviscone?), mut sen käytöstä juttelisin lääkärin kanssa. Itsellä auttoi piimä, joillakin vain toi vahvempi lääke. Lisäks oon kuullut, et kalkkitableteista vois olla hyötyä. Sekin kuulemma siis ihan vain neutralisoi. Jaksamisia tuon kamalan vaivan kanssa! Mä niin tiedän mitä on, kun oikeasti närästää!! Ja toivon todella, et mullakaan se ei nyt loppu kohden pahenis. Piimäkin kun alkaa pidemmän päälle maistumaan melko kamalalta..

18.9.2013
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...