Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Koiraimmeiset huhuu! :)

Mitä koiranruokaa syötätte koirillenne? :) Mitä mieltä ootte hauhausta? Tällä hetkellä meillä on meradog, mut tuntuu että tuo koira rapsuttaa itteensä koko ajan ja kutiaa :/

18.9.2013
napero24
napero24

sitä heokkia saattaa löytyä Maatalouskaupoistakin sit koska biofarm tekee tosi paljon hevosten Rehuja ja musta toi oli sama pullo hevosille..

19.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Mä oon kans muuten miettiny tota barffia ku jaksais kunnolla perehtyä siihen kun luonnossa koira saa sen rasvan lihasta ni sekin vois olla iso apu atoopikolle. Mut se Tosiaan vaatis sen kunnon perehtymisen

19.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

No meillä on koira rapsutellut aina enemmän kuin muut koirat. selkeästi on pahentunut iän myötä ja sitten ku meni niin pahaksi et rapsutteli koko ajan ja jälkiä Alkoi näkymään vein koiran lääkäriin. Kaikki tutkittiin ja mitään muuta ei löytynyt kuin kuiva iho. Ja täytti sitten sopivasti atoopikon tunnusmerkit. Meillä oli onneks ihotauteihin erikoistunut ell joka osasi hyvät neuvot antaa

19.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Okei :) Kiva että on syntynyt keskustelua! :) Entäpä sitten  miten teillä atoopikoille on ilmennyt rapsuttelu? Tuo kun rapsuttaa itteensä tosi paljon ei kuitenkiaan ihan kokoajan ja ei oo mitenkään ns pahana. Et lasketaanko tuokin nyt sit atoopikoks? :D

19.9.2013
napero24
napero24

Mä oon joutunu kans ostaa välillä talvisin sitä megadermiä ja joku virbacin shampoo meil on ollu ja ihon hoito aine. Mut sit mä rupesin tutkii tosta megadermistä vaikuttavia aineita ja kokeilin ne vitamiinit ja öljyt läpi. Se kun on niin Kallis kans et olis kiva löytää syy sen toimivuuteen ni se Helokkiöljy oli se avain meillä :) meidän paikallinen eläinkauppias tilaa sitä meille biofarmilta aina ku pyytää :) kannattaa teka kokeilla jos tarvii! Me juostiin viime talvi eläinlääkärissä kun meillä tyty rapsu selästä karvat pois yms. Ntuolla helokilla meni sit se pahin ohi :) sit tietty autto ruoka myös ku rupes vaikuttaa

19.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Meillä 4 vuotias labradorinnoutaja, joka sairastaa vatsan-ja suoliston alueen kroonista tulehdusta (autoimmuunisairaus) joka todettiin vasta vuosi sitten. Mitkään nappulat ei hänelle sopineet ja nyt reilun vuoden syötettiin kennel rehusta saatavaa kypsää kanaa ja kalkkunaa ja itse keitin riisin. Nyt kuukausi sitten koira sairastu pahaan haimatulehdukseen todennäköisesti kennel rehusta saatavan kanan vuoksi. Saatavan ruuan laatu vaihtelee hurjasta ja taisi nykyinen erä olla liian rasvasta ja se aiheutti haimatulehduksen. Nyt ollaan siinä tilassa, että kaupasta ostettu kanan filesuikaleita ja keittänyt itse riisin. El.lääkäriltä saatiin nyt kokeiluun TroVet peura-peruna (10 kg n. 60 euroa) katsotaan mitä tapahtuupi. On tuon filesuikaleittein laitto aika tyyristä, mutta jos se on ainoa joka pitää koiran hengissä, niin sillä jatketaa.

18.9.2013
Jennik86
Jennik86

noi Royal caninit on Super hyviä mut on niillä hintaaki

18.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Mulla on saksanseisoja ja pieni sekarotunen. Ainoa sopiva on jahti&vahti. Muut sekottaa mahan. Tähteitä ei voi antaa, mut vihanneksia, öljyä ja kananmunan keltuaista annan. Aikasemminkin ollu meillä seisojia ja vaan jahti&vahti sopinu.

18.9.2013
jharju
jharju
2 years, 2-month-old toddler

Meillä syödään kans Jahtia & Vahtia tai sit Orlandoa. Eikä niistä ollu mitää ongelmaa. Vanhimmalla koiralla vehnä allergia. Ja tietysti kotiruokaa jota jää yli. :) Ja talosta löytyy 3 Samojediä

18.9.2013
Mimmix89
Mimmix89

Ku meillä menty vasta vajaa vuos tuolla ja ennenkin ongelmat tulleet myöhemminkin :)

18.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Meillä kans atoopikko! Meidän ongelmiin löytyratkaisu vasta viime talvena kiva kuulla teka mitä teidän koira syö jos vielä tulee ongelmia ;)

18.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

Meillä koiraa ei ole, mut suurin osa meidän lähipiiristä syöttää koirille ihan kotiruokaa. Lisäks jotain luita ym, mut ei juurikaan noita purkkiruokia tai nappuloita. Jälkimmäisiäkin vain pentuaikana. Jotain pippuria pari syöttää ruoan mukana ja öljyä, jolloin turkki pysyy hyvänä. Pippuri tekee myös sen, et turkki ei ilmeisesti haise kovin pahalle, vaan tuoksuu jopa siltä pippurilta.

18.9.2013
carata
carata

Mulla on rotikka joka rapsuttaa ja piereskelee ihan älyttömästi HauHau:sta ja Chappi:sta. Jahti&Vahti Energia(15kg n.26€) tai J&V kana&riisi on parhaiten sopinu. Hyvä hintalaatusuhde ja kotimainenkin vielä. :) Sit saa meiän ruoantähteet, raakaluita, purkkiruokaa(nappulan seassa ja vaan jos on joku hyvä tarjous). :)

18.9.2013
AlliU
AlliU

Meillä on tuollainen kultainennoutaja narttu joka tosiaan on ISO ei siis läski vaan kooltaan valtava(massiivinen)ja painaa 55kg ollaan syötetty kaiken maailman nappuloita mutta raakaruokinnan näimme hyväksi.

18.9.2013
Maininki
Maininki
3 years, 4-month-old toddler

Meillä kaks dobberia, nartulla oli pentuna ja nuorempana tosi paha vehnä allergia jolloin syötin hauhauta eikä ollu mitään ongelmaa. Nyt molemmat koirat on 9 ja puoli vuotiaita, vaihdoin alkuvuodesta ruoan luppaan eikä oo ollu minkäänlaisia ongelmia :) Lisäksi niille syötetään nappuloiden lisäksi milloin raakaa lihaa, lohta, piimää, purkkiruokaa, riisiä, puuroa, makaroonia, ruoantähteitä. Eli meillä koirat syö välillä paremmin entä me :)

18.9.2013
K_risu
K_risu

ai nyt vasta otin selvää mitä toi meradog on, ei siinä taida vehnää ollakkaan.:)

18.9.2013
Tii03
Tii03
3 years, 5-month-old toddler

meijän koiralle kelpaa mikä vaan, tällähetkellä taitaa rahapulan takia olla ihan perus rainbown purkkiruuat ja oisko chapin raksut. yleensä ostetaan chappia tai hauhauta:) meillä on siis Cavalier, niin niillehän ois sitä ihan omaa ruokaakin, mutta kerta tuolle menee nuo perus purkitkin, niin en ala maksamaan 15 euroa pikkusäkistä :)

Mun vanhemmilla on vehnäallerginen koira ja sillä on siis aina kutinnu korvat, kunnes tosiaan vaihtoivat vehnättömään ruokaan :) ei varmaan mitään haittaa jos kokeilee vehnätöntä :)

18.9.2013
Tii03
Tii03
3 years, 5-month-old toddler

Meillä kans kutiava koira. on syöny hauhauta ja raapi.. nyt syö muschia ja Helokkiöljyä niin ei ole enää kutissu. lohiöljyä jotkut suosittelee, meillä eläinlääkäri Sano et ei kannata ku se voi pahentaa kutinaa. . Siks Vaihdoin sen helokkiin ku oli meillä kokeilussa se lohiöljykin.

18.9.2013
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

up :)

18.9.2013
napero24
napero24
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...