iltaailtaailtaa :)

johan se kello on iltalörppä :D

17.9.2013
riu
riu

onpas tyttö hienoa kuulla siustakii! Mahtavaa että se toiseksi nuorin sankari voi hiukka paremmin, on kyllä nimensä veroinen poika :) Ja missä ihmeen välissä siun mammaloma on muka noin pitkälle kerenny???

Jii tuo varmasti turhauttaa kun on "toinen perintöprinsessa" jatkuvasti. Osaamista siulla riittää, siitä se ei oo ainakaan kiinni!

Mummy varmasti työt väsyttää, raskaus itessään jo uuvuttaa ja sitten tuommosta joutavaa ekstraa siihen oman homman päälle niin ei ihmekkään jos ei kamalasti jää virtaa iltaan. Paljonkos siulla on jo viikkoja?

Ja taaskaan en muista enempää edellisen sivun juttuja... On tää kyllä vieläkii ihan typerää että se näyttää vaan sen kymmenen vastausta kerrallaan.

17.9.2013
riu
riu

kiva kuulla tyttö teidän kuulumisia :)

17.9.2013
Mummy83
Mummy83

jaha käytiin laittaa sauna pojan kans tulille :) IHANAA ♡

17.9.2013
teeko
teeko

Heippa! Meillä tää arki kyllä menee hirvittävän nopeasti. Just mietin, että puolet mammalomasta on ihan just mennyt :/

Pikkumies kävi eilen ekaa kertaa fyssarilla, kun on niin pehmeä vauva. Fyssari oli sitä mieltä, että lihasjäntevyys on justiinsa normaalin kehityksen takarajalla ja viivästymän välimaastossa. Samoja jumppia jatketaan mitä 3 kk neuvolassa saatiin ohjeeksi. Oikean silmän näkö ja vas silmän karsastus käydään selvittämässä jahka nyt hussilta aika tulee.

Esikoisen asioista on torstaina isolla kokoonpanolla palaveri. Mietitään mitä keksitään helpotukseksi kokoluokan tunneille. Ope on mahtava ja ammattitaitoinen, saanut e-lapsi koulutuksen ja työskennellyt myös siellä puolella. Selkeästi tarkkaavaisuushäiriö pojalla on. Akateemiset valmiudet on open mukaan loistavat, joten sillä saralla ei hätää ole.

Keuhkotautinen on just nyt melko hyvänä, selätetty justiinsa yksi pahenemisvaihe.

Eskarilainen, joka inhoaa kävelyä, on ollut innoissaan reppuryhmä-eskarista! :D Menevät siis joka ikinen päivä metsäretkelle+kävelyt eskariin edes takas.

Neljävee saanut kylkiluittensa päälle pikkaisen lihaa ja hoitavat astmalääkkeet jne. on selkeästi vaikuttaneet terveyttä parantavasti :)

Mies meni uusiin töihin, on yhden iltapäiväkerhon vastaava-ohjaaja ja pari kertaa viikossa täydentelee nutalla tunteja :)

Pikapäivitys meidän kuulumisista:)

17.9.2013
tyttö
tyttö

iltoja. kiirusta pitää töissä mullakin, ihan niinku väsymykseen asti. ja niin hiljasta pitäis olla, kun on lomautukset päällä :/ ärsyttävintä siinä on se, et esim to yks työkaveri latas kaikki homnansa mulle kun jäi ite lomautukselle ja sit hiki hatussa painan sen ja omat työt ja sit kun tuli takasi kysyy joka ikisestä ja muistaks miks teit tän näin ja mitä tähän sanottiin ja miks tää meni näin ja auta armias jos on joku virhe, niin sitä sit setvitään että mistä johtuu ku vois vaan hyväksyä että moka tuli, korjataan ja se on sillä selvä. Ei kuitenkaan ole ihmishengistä kyse.

kotona mulla oli onneks pikkuapulainen joka kävi kahteen otteeseen viemässä roskat ku raivasin paikkoja, a autto tyhjään ja täyttään astianpesukoneen ja tiskaamaan ja autto ripustaan pyykkiä ja pyyhki pölytkin :) Nyt olis pohjaraivaus tehty eli jos huomenna muistais käydä ostaa imuripusseja niin voi imuroida ja luututa lattiat ni olis kämppä taas ihan asuttavassa kunnossa :)

seuraava projekti olis ruoanlaitto ja sen jälkeen tarttis jaksaa vähän miettiä koulujuttuja.

heh, mä tykkään tehdä ryhmätöitä koulussa ja ne keskustelurkin on ihan jees, mut koko luokan edessä esiintyminen on ihan kauheeta. :) omaan korvaan englantiki kuullostaa ihan ok lausunnolta mut sit ku joskus kuulee sitä jostain nauhotettuna niin voi luoja. XD vähän sama ku laulu kuullostaa "tosi hyvältä " ku laulaa esim. radion päälle, mut sit ku siitä ottaa sen taustan pois niin.. :D

misukan tanssituntia käy ajatustasolla vähän kateeks, mut ei mulla kyllä olis mistään enää energiaakaan lähteä tunnille vaikka sellainen oliski.

miten Jii teidän kämpän myynti edistyy?

17.9.2013
Mummy83
Mummy83

Me kotiuduttiin just tallilta :) hepat otettiin tarhaan tänään eli virallisesti tänään alkoi syksy! :( poju nukku päiväunet vasta autossa ku ssi tunnin raivarit tänään päikkyaikaan. No totesin et Älä sit nuku, kattelesit rattaissa hepoja ku äiti Touhuu ni siinähän tuo sit tapitti ku hepoja taluteltiin.. huoh

17.9.2013
teeko
teeko

Mie lähen kohta tanssitunnille. Unohin päivällä ihan kokonaan, että sellanen olisi tänään.

Meillä isännys kävi korkeakoululla ilmottautumassa poissaolevaksi ni kotia tullessaan oli ihan shokissa et kuin kauheeta englantia ne sielä pajattaa. Jos sulla sralla on vähän sama juttu :)

17.9.2013
misukka
misukka

ei miulla mittää asiaa oo, mutta alotin silti lörpät :D Koulussa olin päivällä jokusen tunnin, sitte tulin kottiin ja kirjotin tehtäviä kunnes hain lapset. Nyt pitäs ruokaa kohta tehä, kun vaan sais inspiraation :D Meinasin tehä semmosta koko perheen munakasta, ois aikomus silputa sekaan kaks pakettii pekonia, sipulia, oliiveja ja aurinkokuivattuu tomaattii ja toivoo että siitä tullee hyvvää :D Sauna on jo tulilla, tän päivän tavote on saaha muksut ajoissa nukkumaan X)

Mitäs mammojen iltaan? :)

17.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...