tirjantaihuomenta!

Miten kummassa tännään voi väsyttää jopa enemmän ku eilen??? X)

17.9.2013
riu
riu

Täällä sairastetaan, eilen nous mulle kuume kaiken tän pahoinvoinnin lisäksi :( lupauduin tekemään borssia tänään, mut taitaa jäähä kyllä tekemättä.. Päivän maannu soffalla ja ettiny netistä venäjän kielisiä lastenkirjoja :)

17.9.2013
K_risu
K_risu
2-year-old toddler

Voihan vitsi! ! taivaltajalle tsemppiä uuden paikan etsimiseen! !!

17.9.2013
teeko
teeko

No voi hitsi, taivaltaja. Mut kiva jos sie oot iteki sitä mieltä ettei se ihan siun paikkas olisi ollut ni ei jää harmittaa niin paljoa. Toivottavasti siulle löytyis sellanen paikka joka olis just siulle tarkotettu.

17.9.2013
misukka
misukka

mitkäs emännän tuntemukset on? veikkaatko Joutuvas käynnistykseen? Mulla on jotenki sellanen tunne et sun lapsi päättää ite syntyä sopivaan aikaan:) marjaana eiköhän se teidän pieni nuku äidin avulla illalla hienosti :) taikatytölle tsemppiä! muistelen ahdistuen viime vuoden "rääkkiä" kun oli väsynyt kipuinen Ja teki fyysistä työtä, kunnes mut jo puolen välin jälkeen poistettiin töistä kun oli jo kaikki niin rikki. Sit tuli vielä omaa hevosta hoidettua loppuun saakka ja se tuntui välillä kyllä ihan kauheelta! (lähinnä kyl joka päivä. .)

17.9.2013
teeko
teeko

No juu, ehkä oot oikeessa teeko. Hyväähän se tekee pojalle huomata et ei se äitikään ole erehtymätön. Vaikka en mie usko et se on sellasta kauheesti päässy ees kuvittelemaan :D

Taivaltajalla tainnu tosiaan olla mielenkiintoinen haastattelu :D Kuulostaa ainakin siltä. Maailma on pieni jne.

Selkeesti pitää vaan todistaa että on hyvä työntekijä ni hyvin menee. Mulla kans pomo on tiukka setä ku rahasta puhutaan tai jos vedetään lonkkaa vaan ja mennään sieltä mistä aita on matalin. Mut muuten tosi mukava ja reilu. Semmosta vanhan kansan rehellisyyttä.

17.9.2013
misukka
misukka

Huh me nukuttiin huonosti. Jouduin piiitkåstä aikaa ottaa pojan aamu yöllä Viereenki ku ei reppana rauhoittunut millään :( illat menee niin hienosti ilman tuttia ja päivät mut yöt ei millään :( no kai se tästä :) musta taivaltaja kuulostaa siltä et sulla meni oikeesti hyvin tuo haastattelu ja olis mahikset Saada se paikka! ! riu nauttii nyt kun on mahdollisuus :) mä vähä veikkaan et mulla olis mahikset tulla "natsimutsiks" kans ku poika kasvaa ;) mut sehän kuuluu välillä asiaan. . ninnupille taas Jaksamisia pojan kans! Toivottavasti tulee taas niitä hyviä hetkiä paljon tuon kauden rinnalle! ♥ mä luulen Misukka et tuo teidän tää aamu toisaalta opettaa pojalle lempeästi itsenäisyyttä ja inhimillisyyttä kun joskus se elämän tukipilari Äitikin tekee virheitä :) ja musta se on hyvä et lapset oppii sitä koska ne ymmärtää kauheen aikasin tuollaisia asioita ja eihän ne Opi jos ei virheitä tapahdu ja vanhemmat niitä myönnä tekevänsä

17.9.2013
teeko
teeko

Ei käy kateeksi tuollanen aamuviiden työaika. Tai no sehän on kiinni siitä mihin tottuu..

Täällä on semmonen vuoden äiti olo. Mulla oli kännykkä huutamassa, et soitan esikolle lähtökäskyn pysäkille. No mulla oli yksi onneton sähköposti kesken ja aattelin et nopsaan sen kirjotan ja sit soitan. Havahduin sit 20 minsaa myöhemmin et tuonhan pitäs olla jo kovaa vauhtia olla menossa sinne pysäkille. Soitto pojalle et nyt vipinää kinttuun, et nyt on hoppu, 25 minsaa aikaa olla pysäkillä. Ja tuo oikeesti ehti! Tuurissansa tietty et tänään oli naapurin ajovuoro ni soitin sille het et jannu ei ehkä kerkii sovittuun ni lupas vartoilla pysäkillä. Mut pikkumies oli tosi reipas ja kerkes pysäkille just minuutilleen. Auto oli jo pysäkillä vartoomassa.

Itkuksihan se meinasi pojalla mennä ku kiire tuli mut sain sen rauhottuu ja toistin varmaan jumittuneen levysoittimen tavoin et nyt oli äitin vika tämä. Mut ehkä se hoksii ens kerralla itekki seurata kelloa et koska pitää lähtee.

17.9.2013
misukka
misukka

Huomenia

riulle kivaa koulupäivää ja nautihan isännästä ko se kerta kotona on :)

ninnup se jaksaa ihmeen pitkään pojan jäkätyksiä kuunnella. Jos sie tunnin kuuntelet että en haluu kauppaan ni mie oisin sen jo viiteen kertaa joko todennu et ei sit mennä, tai todennäköisemmin ottanut ja pukenut väkisin ja kopannu kärreihin kiinni. Tai sitten oisin pukenut itteni ja typyn ja kävellyt ovesta ulos. Sillä saa yleensä tuon ikäiseen mukavasti vauhtia ja unohtuu rutkatus jostain mitä ei muka halua tehdä ku tulee kiiru ehtiä matkaan mukaan. Esikon aikaan tein selväksi että ulkovaatteet laitetaan päälle sillä, et kymmenen asteen lämmössä kiikutin esikon kylmään autoon ku vein hoitoon. Alko menemään vaatteet päälle sen jälkeen ihan kiltisti. Natsiäiti iskee jälleen :D

Taikatytölle toivotaan valaisevaa päivää. :D

Kivaan aikaan emännän tiluksille lomittaja saapunut. Aamulypsyllekö se tuli?

Tjaah, mitähän meille. Ei kai mittään erikoista. Eilen tuli postissa kasvihuonelamppu. Jos sen koittas hirttää illalla kiinni ni riittäis lämpöö kasviksilla vielä hetken aikaa. Vaikka eiköhän nuo oo jo ottanu tuosta viileestä nokkiisa jos ovat ottaakseen. Sen näkkee sitten.

17.9.2013
misukka
misukka

Täällä herätty jo puol kuus, siis minä vaan. Kohta täytyis herätellä kuopus niin päästään lähtemään päikkyyn ja minä kouluun. Tänään tasasen tappavan tylsä koulupäivä tiedossa :( Ajattelin illalla saunan lämmittää ja jos repäsis ja hakis yhden lonkeron, viimeks kaks vuotta sitte oonkin jotain juonu :) Ukko on edelleen reissus eli vastuu kokonaan mulla. Mutta onneks tuo neiti on niin helppo nukuttaa, että jää illasta vielä omaakin aikaa *kopkop* näin ku sanon niin varmaan kitisee puoleen yöhön ;)

Ei kai se auta ku kiivetä raput ylös hakemaan neiti aamupesuille..

17.9.2013
marjaana
marjaana

Silmissä on ihan tolkuttomasti unihiekkaa, mieli tekis painuu peiton alle ja pysyä siellä. Tai no ei täällä peittoo tarvii, on taas sen verran leutoa sisällä kun isimies eilenkin lämmitti takkaa. Huh. Miun pitäs kohta kiskoo lapset ylös ja potkasta tämäkii päivä käyntiin. Itellä on tännää kouluu useita tunteja ja sitten pittää kolme sivua kirjottaa in english huomiseksi. Illalla ei oo onneks mitään muuta ohjelmaa ku sauna :) Ja ihanaa naminami pusipusi isi on tänäänkii illlan meijän kaa kotona! Sillä ei oo koko viikkoon yhtään iltavuoroo ja se on niin harvinaista herkkuu että nyt pittää nauttia :)

Mikäs boogia mammoilla on? :)

17.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...