Voihan Menkat!

Onko normaalii???! Synnytyksestä nyt 4kk ja ollu vaa yhet Menkat?? Oon kyllä niin vainoharhanen, yhden kerran olen seksiä sen jälkeen harrastanut ja sekin kortongin kanssa :DD MIKSI EI OLE TULLUT ENEMPÄÄ MENKKOJA?

16.9.2013
hursjes
hursjes

Hyvä :)

17.9.2013
misukka
misukka

Huh! Nyt on aika! Oli huomattavasti parempi asiakaspalvelu kuin edellisellä soitolla!:) me so happy!

17.9.2013
hursjes
hursjes

Nii jenkki muuten! Oiskohan... En tiedä... Ne vaa kesti just sen about viikon... U never know... :D okei, ootte saanu olon helpottamaan! Onko vielä vinkkejä ku puolen tunnin päästä soitan sinne siitä kierukasta että mitä sanon ku haluan sen NYT! Enkä odottaa enää MENKKOJA koska kuka tietää millon ne tulee! :D

17.9.2013
hursjes
hursjes

Uskoisin myös, että on vain kierto vielä niin sekaisin, että tuskin syytä huoleen ja kumminkin ehkäsy ollut käytössä. Ja noi tunteet, että mahassa jokin möyrisi, on täysin normaalia. Kerran raskaana olleena sitä vain tuntee herkemmin kaikki vatsan ja suoliston toiminnot. Ja itsellä ennen nykyistä raskauttani, vaikka synnytyksestä oli jo melekni kolme vuotta, niin saatoin tuntea vatsassa liikkeitä, mitkä oli täsmälleen samanlaisia kun vauvan ensimmäiset liikkeet! Ja vielä kun on noin vähän aikaa synnytyksestä, niin ne tuntemukset on voimakkaampia ns. haamuliikkeitä tai esimerkiksi jälkisupisteluja yms. Ja ainahan voit tehdä raskaustestin oloa helpottamaan! Ihmismieli osaa kyllä tehdä kepposia näissä asioissa ;)

17.9.2013
Taikatyttö
Taikatyttö

Joo :DD ja vielä niin mielenvikainenki että vannon että mahassa liikkuu joku xDD ömm, oisko SUOLISTO! :DD

17.9.2013
hursjes
hursjes

Sie oot tommonen äkänen sit muutenkii. mie otin esikon aikaan jälkivuodonki pitkän kaavan mukaan. 10 viikkoa. hyvä et nippanappa ehti jälkivuoto loppua jälkitarkastukseen :D

17.9.2013
misukka
misukka

Haha! ;D mul loppu jälkivuoto n. 2,5vk synnytyksen jälkee ja sit oisko ollu siitä joku pari/kolme viikkoo et Menkat alko, NYT EI OO TULLU SEN JÄLKEE... Siinä suurin ihmetyksen aihe...

17.9.2013
hursjes
hursjes

eiku anteeksi 8,5kk oli esikko ku menkat tuli ekan kerran.

17.9.2013
misukka
misukka

Ei ko sie oisit taivaltaja :D No ei vaineskaan.

Musta on ihan outoa et jollain on menkat noin aikasi synnytyksen jälkeen. Jo miulla on kuopuksesta alkanu 7kk kohalla ja esikosta 2vko myöhemmin. Tosin sit ne on kyl tullu kellontarkkaan.

17.9.2013
misukka
misukka

Huh! Helpottavaa kuulla :D olisin kyllä joku neitsyt Maria jos muka paksuna olisin xDD

17.9.2013
hursjes
hursjes

helpostihan toi on mahdollista mulla kerran oli 5kk myöhässä enkä ollu raskaana taikka synnyttänyt. kaikki on mahdollista kun on menkoista kyse.

17.9.2013
Mella_
Mella_

Miiiitäää? :D miten toi nyt sit on muka mahdollista??! ;D

16.9.2013
hursjes
hursjes

Ja sehän nois on ensisijasesti myös että menkkojen aikana voidaan olla mahdollisimman varmoja siitä ettei olla raskaana, joten siksi suositellaan sillon laitettavaks. :)

Mie olen nyt todennu et mikä vaan mikä liittyy menkkoihin on normaali... Nimim. mulla on ollu menkat viimeks toukokuussa, enkä ole edes synnyttäny, enkä sen puoleen raskaanaka. :D

16.9.2013
Sralla
Sralla

Okei! :) ärtsyyyyyyy

16.9.2013
hursjes
hursjes

No mäpä rimpautan huomenna sinne ehkäsyneuvolaan ja vaadin sen! En haluu olla paniikissa koko ajan :D ja en tiiä millon ne seuraavat Menkat on edes tulossa!

16.9.2013
hursjes
hursjes

Joo,niin mullekin aikanaan edellisen kierukan kohdalla sanottiin,mutta sitten se kumminkin laitettiin menkattomaan aikaan,kun aikaa ei saanut menkkojeni aikaan.Ja nyt tosiaan kesäkuussa sanoi lääkäri,että jos olisi ollut kierukka messissä, niin ois voitu heittää sisään :)

16.9.2013
Myy76
Myy76

Mulle sanottiin että se pitää laittaa menkkojen aikana? :o sen takia en sitä jälki tarkastuksessa saanut?:o KIVA!

16.9.2013
hursjes
hursjes

Mullakin on 4 kk synnytyksestä ja vain yhdet menkat olleet.Mulla on kaikkien lasten jälkeen kestänyt tovin,ennen kuin kierto on säännöllistynyt.En siis osaa olla huolissani tälläkään kertaa :)

Ja tosta kierukasta mulle sanottiin,että sen ois voinut vaikka jälkitarkastuksessa jo laittaa,ilman menkkoja.... :0

16.9.2013
Myy76
Myy76

Tulis ne Menkat nii saisin mennä laittaa sen kierukan ! Ärsyttävää odotella vain

16.9.2013
hursjes
hursjes

Up

16.9.2013
hursjes
hursjes
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...