Iltalörpän aika :)

Kahellaan saatasko ketjuu aikasiks :D

16.9.2013
riu
riu

iltoja, oon niin väsynyt että silmät seisoo päässä, mut silti en pääse sänkyyn asti. Nyt jumitin koneelle tekeen muutamia kouluhommia kun kaikki muutki oli ahkerana ollut ;) 

ja tuosta kirppisen villasukkajutusta tuli mieleen ku kaveri teki yhdet ihanat converse sukat viime vuonna, niin josko löytäis ohjeen jostain ja tekis toiselle kaverille 30v lahjaa, tosin ei oo montaa viikkoa pippaloihin, niin saa nähdä riittääkö aika. Kaikkea muutaki pitäis ehtiä ja jaksaa tehdä. 

taivaltaja vois kyllä tulla kertoon miten työhaastis meni!!! :)

16.9.2013
Mummy83
Mummy83

Voihan Pöhnä ku tuo poika on ihan Touho vielä.. me oltiin siel tallilla ja käytiin kaverin kanssa kahvilla. Käytiin myös kattoo sen Heppaa:) oon nähny sen viimeks varsana. poju nauro ihan kympillä kun kentällä oli ratsastustunti menossa :)

16.9.2013
teeko
teeko

Täällä reissuleskenä, isäntä lähti viime yönä Sveitsiin ja tulee loppuviikosta takas. Koulussa tuli oltua koko päivä ja kotona en sitten saanutkaan mitään aikaseks.... Mutta en mä edes jaksa, oon ihan poikki ku oudokseltaan on arkipäivät ohjelmaa täys: viime viikon olin töissä ja se veti kyllä mehut ihan totaalisesti. Eniten mehuja kyllä vei yhteenotto pomon kans perjantaina, onneks oon tällä hetkellä vaan sijainen!

Meillä tuo neiti on niin kasvanu isoksi tytöksi; kaks viikkoa päikkyilyä ja jää nätisti heiluttamaan ku aamulla lähtee kouluun. ja just vein sänkyyn, sanoin hyvät yöt ja poistuin paikalta, näin on nyt pari viikkoa nukahdettu. Neiti vierotti itse itsensä iltapullosta pois :) 

Eilisen illan väkersin koulutehtäviä, niin nyt ei tartte kauheesti. Pitäishän sitä aina kerrata tunneilla käydyt asiat, mut ei aina vaan jaksa.

16.9.2013
marjaana
marjaana

mie oon tehny koulujuttuja ja loppuhuipennukseks käytiin tytölle tilaamassa henkilökortti. Olin vielä ihan pöhkö enkä hokassu että pittää sen isinkii laittaa nimi paperiin :D Siispä soitettiin isi paikalle, onneks sillä oli aamuvuoro että se kerkes kuittaamaan paperin :D Nyt pitäs ruoka tekasta, ja voi pyhä sylvi ku ramasee... Ei kai se auta ku tormistautua X) Johan tää päivä on kohta illassa :)

Mitäs mammat :)

16.9.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...